Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са интересите на участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума, свързани с духовните практики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като вярвания в прераждания, регресии и духовни практики. Те споделят лични преживявания, впечатления от пътувания и интересни случки от ежедневието си. Формулярът също така служи за обмен на поздравления и пожелания по повод различни празници и рожденни дни. Темите за дискусия във форума обхващат духовни практики, вярвания в прераждания и регресии, лични преживявания, пътувания и случки от ежедневието. Потребителите също споделят поздравления и пожелания по повод различни празници и рожденни дни. Формулярът обсъжда различни теми, като празници, лични събития, културни и исторически събития, проблеми с модераторите относно публикуването на снимки и други лични разговори между участниците.
-
Какви са интересите на участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума, свързани с духовните практики?
-
Какви са темите за обсъждане във форума, свързани с пътуванията?
-
Какви са темите за дискусии във форума, свързани с лични преживявания?
Незная кой спомена ,но да съвпаднаха всички празници 

Успоредно с фестивала, бяха организирани екскурзии с автобус до Царевец и Арбанаси, както и посещение на спектакъла Звук и светлина.След галата имаше и вечер на приятелството в ресторант.Всичките тези приятни занимания бяха изцяло поети от организаторите, т.е участници, придружители и чужди делегации не заплащаха нищо!И трите фестивални дни вече са били излъчени по Канал 3 директно,за късмет майка ми незнайно как е успяла да се справи със записването им на камера/поне на нашето участие/, така че щом ги прехвърля на диск, ще ги споделя с вас..
Та така, останахме с куп положителни спомени и с надеждата догодина отново да се потопим в тази приятна Търновска атмосфера!Имам и един тон снимки,ама кой да ги качи на компа?!
Не вярвам на тези неща много, но пък беше супер забавно!Мерси за което!

Точно за "Щастливеца" става дума, пицарията под хотел Трапезица.Всичко гореизброено плюс хляб, натурален сок,кола и палачинки ,струваше 23 лева!И аз вече съм му фенка на това заведение, ама пусто много е далеч новата столица от старата!
Работя в Софийския офис на иначе Варненска фирма.Мерси за готовността за пийване на чай и сладък моабет!
Задължително си осигури командировка насам!!