Баклава и базбуса всички арабки заслужават да вкусят - празнична 88

• 30 484
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета,
Ех, западнаха традициите няма сутрешно кафе и сутрешна приказка. Ще сложа тука няколко чашки някой ако случайно влезе Wink

Тук в Русе е слънчево, с рехава мъгла. Как е при вас?
Дина как е малкия пустинен принц? Лили не минаха ли тези 10 дни? Sad Свеар и ти си умълча нещо, а винаги нещо се научава от тебе Simple Smile
Вени добре дошла отново... Тази вечер у вас ли сме на лаф моабет Simple Smile
Страхотна и ти се поизгуби, какво става с тебе и сестричката ти...
Къде ли е либра сега дали е кацнала вече в египетско? Рали ти нямаш ли връзка с нея?
Варненските мами се умълчахте нещо Sad
Деска и ти си тихичка...
Дала пристигнахте ли? Белбейка как си миличка? марси, мароканске кате  Hug
Шиланке нямаш ли вести от чичото, много се вълнувам от неговата житейска съдба? Какво стана с котето?
Нели надявам се да имаш новини за екскурзията или още не сте решили?
На всички останали  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 76
Наде, не си ме споменала мен,ама аз ти отговарям  Flutter Добро утро и на теб! При нас пък има рехаво слънце,но само свети без да грее  Tired Аз след малко зачезвам към Благоевград по работа и се надявам,че другите ще се размърдат, за да ти правят компания. Либра трябва да е излетяла към 7, така че може би в момента е на летището в Кайро  Sunglasses
Вени Заки, май наистина от доста време не си писала,щом не сме се засичали. Добре дошла отново!Къде живееш и към кое арабско лоби спадаш  newsm78

Хайде аз да сложа нещо за хапване:

# 77
  • Варна
Добро утроооооо  Hug
Спорти Наде  мерси  Heart Eyes аз ще си взема от всичко  Wink
При нас днес времето е облачно, но поне не вали
Либра доколкото помня днес в 8 трябваше да лети от София, незнам колко е до Египет  Rolling Eyes
Естеф много тъжни неща разказваш за Афганистан  Sad направо не мога да повярвам!
По повод сватбите - не ми се струва много честно семейството на  момичето да поема разходите  Thinking да му мисли който има много дъщери  Crazy
Аз да ви разкажа малко впечатления от сватбите в Сирия /поне от сватбите на арменците в Сирия/ .....като цяло се правят много пищни и тежки сватби, задължително има годеж който е почти малка сватба, дават се подаръци на бъдещата булка - напр ефирни нощници в две части, комплект чанта с обувки, гримове.....в крайна сметка се събира прилично количество от всичко. Вечерта преди сватбата булката и младоженеца не трябва да се виждат, виждат се чак в църквата. Има малки ритуали и за двамата преди да тръгнат - булката танцува сама пред гостите и съответно й се правят снимки, а при младоженеца отиват негови приятели които го обличат, гъделичкат...и др неща от този род. Църковния брак е както в БГ, няма разлика, след това се приемат поздрави от гостите, и се ходи в ресторант. След ресторанта, на входа на къщата на младоженците булката се носи на ръце /естествено/, обаче преди това пред тях се коли живо агне  Sick и агнето се прескача с булката на ръце.
Събират се много подаръци по сватбите и правят най невероятните сватбени снимки  Heart Eyes Моята сватба далеч не беше с всички екстри, но поне имам най хубавите снимки  Heart Eyes

# 78
Добър ден, момичета!

Аз днес пера, мажа паркета с препарат, готвя и също така разглеждам някакви подаръци, които съм накупувала за Мароко ... много неща, ей. Аз всеки ден гледам да прибавя някоя изненадка.

Чудя се къде да ги наместя и ще тръгна да търся и куфар, че съвсем да събера даровете на едно място.

В понеделник пак стягам багажа и тръгвам - да приключвам един проект и не мога да се позная. Събирам документи и пари, които може би са забавени с месеци, но вече от чакане, приспособяване, изчакване и нерви, съм станала много категорична и си следвам графика. Обсъждам с мароканското мило семейство въпросите за къщата, весело е.   

# 79
Kate последно ти ли ще пътуваш за Мароко?
Момичета като сте заговорили за сватби що не вземете да си сложите по една снимка от сватбата си в албума, ще е много интересно Simple Smile  Peace

# 80
  • Варна
Наде сложих осем снимки от моята сватба в албума, нямам повече сканирани, който иска може да ги види, че няма да ги оставя дълго там  Flutter

# 81
Привет, мили арабелки  Hug

Много е интересно да научаваш традициите на всяка отделна нация, особено за хубавите поводи като сватби и годежи, защото тогава е най-пищно и най-колоритно. В този ред на мисли, благодарности на Олд Спорт, Естефче и Рафаела, че ни споделиха    bouquet

Теди, честита годишнина! Още много много пъти по толкова с още повече любов в семейството luvbed
Много ми стана интересно за книжките, които спомена. Аз съм като книжна мишка, не мога без книжка. Предполагам могат да се намерят по книжарниците? Планирам още днес поход  Simple Smile

ahkhyal_katya Успех с всичките дини под мишницата! Вярваме, че на многофункционална булка като теб няма да и се опрат  Hug

Nadia времето тук в София не е лошо. Аз само през прозореца така го прецених  Grinning Ама има вид на приятно и слънчево.

Аз съм се разучила, имам изпит другата седмица  ooooh! Ама хич не ми върви четенето. Над нас съседите правят ремонт. Или по скоро се мъчат да съборят кооперацията. Така разбиват... вече втора седмица. Седя и уча с тапи за уши, но масата се тресе!  #2gunfire Даже ни пробиха дупка в тавана на банята  #Crazy А днес ме налегна и месечното щастие та съм киселаааа  #2gunfire

Слагам хапване за обяд, че то стана време!

# 82
наде, за сега нищо не се знае още от гледна точка на това дали ще се пътува края на година,за мен аз си се поготвям за следващата година а пък каквото стане тази  Simple Smile
ти как си?  Hug
Мислех днес бели денс и тн но както каза Латеа " месечно щастие" и мен ме налегна...по късно ще мина да видя Ажда в магазина и да се разберем.
Сега на мен ми изглежда хубаво времето тук,в смисъл че не е студено ,няма вятър само леко мрачно..
Кате Марок. и ти ли се стягаш за път?  Hug
  bouquet

# 83
Привет и от мен!
Гледам за кафенце и вкусотийки сте се погрижили. Аз Ви предлагам плодове Simple Smile

sarated Simple Smile честита годишнина! Да я докарате до тройна цифра Wink
rafaela, зная, но е факт!...
Latea, поне е спряло да вали. В събота с мама говорих, било ги удавило Simple Smile И Ви чака цигански октомври с парно... щура работа Simple Smile Успех с ученето!

При нас е слънчево, топло, сухо и мръсно Sad Не смея да изляза на двора, да си изпия кафето, чак. Капка дъжд от месеци няма, да прочисти въздуха.
Леко пътуване на пътуващите!
Поздрави от Кабул!

# 84
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН ТЕДИ!!!Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.
Веднъж се прибирах и видях в парка една баба и един дядо, хванати за ръка.
Седнаха на една пейка и дядото прегърна много нежно бабата.
Усетих "жива" любов и продължих усмихната. Не знам какъв живот са имали,
но на вас ви пожелавам от все сърце, макар и да не ви познавам лично,
през каквито и моменти да преминете, да съхраните обичта си
и всеки ден да сте сплотени и прегърнати, ръка за ръка и през трудностите
и през щастливите мигове. Аз вярвам много в истинската и вечна любов, докажете на всички който не вярват, че грешат.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!                                                                                              

# 85
  • In a surreal moment!
Привет , привет , привеееееееееееет момичета !

Привет и на теб Естефче , добре дошла !

Момичета имам новини , които ме правят щастлива и искам да си похваля и да почерпя !
Цвети се яви на изпита за магистратура , взе го с 5.50 , трета по ред е приета и ще бъде държавна поръчка !!! Ура , ура , ура ! Много се бяхме притеснили , че свободната такса беше 1300 лв , а сега е само 400лв . Казах ли ви , че планират с гаджето годеж ?!? На 24.12  И за това се притеснявам , защото ми се ще първо да зъвърши , да си намери работа , да се ориентира , но кой те пита !?!  Много притеснения имам , ама ще гледам напред и ще се моля да е всичко ОК , какво друго мога да направя .... Не ми се дава пиленцето още , но то се пери и си кудкудяка и това е !

Кусайте нещо сладко , че дано и е сладък живота на моето Цветенце !!! Да беше и Румка доживяла този ден ..., ех дано гледа отгоре , това и беше мечтата и борбата !

Рафи , чуден сайт - аз съм живяла в БГ или ..другото не помня , някъде 1825 , била съм мъж , спокоен , уравновесен , по професия златар или нещо подобно , умряла съм от сърд. удар , обичала съм да си попийвам - много се смях ... Като си пофантазира човек може и да се каже , че има нещо вярно . Имам особено чувство към старите възрожденски къщи , към миризмата им , към дворчетата с чимширите . На такова място се чувствам спокойна , като у дома си , даже нещо повече . Към златото и скъпоценностите също имам особено чувство - харесвам ги , но не да ги нося , винаги оглеждам изработката , тя ме вълнува . Много обичам да гледам хора накичени с бижута , но не и аз да се кича .  Винаги съм имала някакъв вътрешен страх , че ще ми се пръсне сърцето , чувствам го като нещо специално в себе си , не близвам алкохол , но имам друг порок - хапването .....чуднички нещица ....

А това със закланото пред младоженците агне за късмет , нали помниш в книжката на оная американка ....за дъщерята и прочие , как зловееещо беше изкарано , ама културни различия и американски невежества и халосии .....и тук се посмях !

Олди , такива сладурченца си намерила , ох онова с очи като маслинки , ми прободе сърцето - брааааоооооос ссс !!!

Честито на всички празнували и празнуващи някакъв празник !!!
Нямам време да пиша , но преглеждам темата и мислено Ви честитя !!!

# 86
rafaela погледнахме с Ели снимките.Много красива булка си била, кой знае на колко шафери са им останали очите в тебе Simple Smile В Сирия ли беше сватбата ви?
Латеа и тука е така и дано още доста дни бъди топличко, че иначе почва да ме гони депресията Simple Smile Мерси за обяда Simple Smile
Нели нали знаеш каквото е писано, аз питам профилактично само Simple Smile Поздрави на момчето и дано има повече разум и да си те пази Simple Smile
Поздрави Ажда ако видиш постинга ми преди да си излязла. Няма ли новини около нейното кюрдско момче или всичко свърши вече... А в началото аз се надах в Кувейт да я видя. Как се върти живота на бързи обороти Sad Sad Sad
Веси мерси за плодовете. В Афганистан какви овощки виреят ако въобще нещо вирее?
Рени както винаги си много поетична, криеш голяма душевност вътре в себе си, надявам се
момчето като се е женило за тебе да е усетило това Simple Smile
Шехи видях и твоите снимки, Адам малко ми прилича на принц Едуард Wink ама не видях аккво има вътре в тоалетните. Чинията накрая много постна беше, бе Sad голям глад е било Simple Smile майтап, де
Другарче честито на Цвети за изпита, голям товар е това ей.... И поне една българка излезе от тази таблица, че аз се зачудих имало ли е хора тука, немало ли е Wink
Sarated поздрави за празника, много любов и много хубави мигове заедно покрай децата. За каквото си мечтаете двамата да ви се сбъдне...

# 87
  • Варна
Другарче честито мила за Цвети   bouquet  bouquet дано да са много щастливи заедно  Hug ти проля ли тайничко някоя и друга сълза Wink така е, живота си върви  Flutter
Наде мерси  Hug абитюрентка не бях, но пък много си харесвам сватбените снимки  Flutter да, в Сирия беше сватбата поради визови проблеми, партито ни беше в къщата на сестра му на мъжа ми, не на ресторант, и също не пожелах да се коли агне, също нямам целия набор от снимки който по принцип се прави на сватбите им, аз имам само около 150, другата година като идваме към Русе ще си взема целия албум да се изфукам  Crazy Hug
Мислех си за Либра, какво ли прави сега  Blush вече трябва да и е минало първото притеснение
Спорти днеска нещо много отсъстваш  Thinking ти довърши ли разказа как се развиха отношенията ти с хабибито? да не съм го пропуснала, че откога чакам  Blush
Дина сигурно пак готвиш нещо много вкусно и те няма   chef

# 88
Oh, rafaela и аз я мисля Либра, не си ли е разменила телефон с никой поне един смс да прати Simple Smile
Шехи? Рали? Нямате ли връзка там? Или може би Амал Надиа?

# 89
  • по пътеката
докато се кирилизирам и ще свърши темата!  ooooh!
привет на вси4ки има и нови моми4ета, поне някои ми изглеждат акто нови4ки ,ако са писали, е било кратко! Peace  bouquet
естеф4е е съвем ново подкрепление! афганистан е доста трудна  страна за живеене, тебе като дивана ще ви запомня с разказите , тоест готви се да разказваш!   bouquet  bouquet
другар4е, супер новина за цветка!  bouquet Hug
теди ина тебе хубави неща само занапред по семейному!  bouquet  bouquet
либра е замина ли ве4е? кога трябваше да е там?
дала, белебй4е, айде 4укнете по едно смс ,4е сте добре де! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт