Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави хелиране с помощта на устройство?
Какво е мнението за уреда за детоксикация?
Какви са алтернативите на кравето масло и маргарина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави хелиране с помощта на устройство?
Хелирането с помощта на устройство се извършва чрез биорезонансна диагностика. Устройството сканира органи и системи, хранителни непоносимости, аминокиселини, тежки метали, токсични натоварвания и други. След сканиране се генерира диаграма, която показва състоянието на органите. След процедурата се предлагат чайове. Важно е да се отбележи, че този метод не е признат от официалната медицина за лечение, предпазване, излекуване или диагностициране на заболявания.
-
Какво е мнението за уреда за детоксикация?
Мненията относно уреда за детоксикация са разнообразни. Някои хора съобщават положителни ефекти, като усещане за подобрение след процедурата. Други изразяват съмнения относно неговата ефективност, като го определят като поредната „магия“, която не е доказала успех в лечението. Важно е да се отбележи, че производителят на уреда не твърди, че той може да лекува, предпазва, излекува или диагностицира заболявания.
-
Какви са алтернативите на кравето масло и маргарина?
-
Какво представлява маслото и какви са неговите съставки?
-
Какви са методите за борба със стереотипните движения при децата?
Знаеш, че при нашите дечица за всяко нещо се иска много търпение. За съжаление аз не винаги проявявам такова.
И ми е ужасно трудно на този етап да я накарам да схване идеята за събиране и изваждане на числата.

И да знаете време му било да му говоря за секса без да изпадам в подробности.Как бре хора да обясня на момче таквоз нещо.Ако оставя на таткото кой знае докъде ще се разпрострат обясненията му

Аз мога само да си мечтая един ден да ме попита: "Мамо какво означава еди какво си?" . Не спирам да се надявам де.
Сладур! На мен не ми се е налагало да обяснявам тази дума, но ми се наложи да обяснявам защо си слагам дамска превръзка.
И най-малкия като ме "свари", ме пита "Ти памперс ли имаш?" 
Иначе малкият "плаши" палачинката с репликите на вълка;'ей, палачинке пази се ще те ям" ама това май е доста далеч от секса