Звездни компромати - 32 част

• 32 867
  • 492
  •   1
Отговори
# 345
Джоли не се харесва на повечето жени ,защото е необикновена-красива и талантлива ,но по особен начин ,истинска холивудска звезда.Може да харесвате Анистън и да си мислите  колко народен човек е ,но в същност Джоли е тази ,която е поискала и е станала майка и то отдавна ,макар да не е имало кой да бъде баща на сина й .Имала е нужда да дари на някого любов и да се раздава ,което продължава да прави.Брад Пит е имал същата потребност и са се намерили. Анистън  е лъчезарна  и изглежда мила ,но какво от това.Като имаш пари и си популярна за какво  можеш да ги използваш - за хубава прическа  и скъпи почивки -  сорри ,ама не ми е интересна, повечето хора биха направили това.То за това и Боно е дружка с Брад и Анджелина .Нали знаете поговорката за магаретата ,дето се надушват....

Изобщо не съм съгласна, с това, че е необиконовено красива (за талант не говоря). За мен тя има някаква агресивна и студена красота, прекалено вулгарна. И не мисля, че Брад Пит е толкова вманиачен по осиновяването колко нея.
Джени има сладка и секси красота, мила и лъчезарна, направо сияе, има нещо добро и свежо в нея, няма как да не ти стане симпатична.

# 346
Алисия няма стил - стил има възможността да плаща на хора, които да я съветват да се облича добре.
Няма стил и защото всячески се опитва да прилича на Бекъмовица - жалки опити, но все пак за рамките на Бг трябва да го отбележим, че е едно доста добро копие.

# 347
За мен Анжелина е красива и съвършена, а Дженито е една сладка чаровница Hug

# 348
Няма стил и защото всячески се опитва да прилича на Бекъмовица - жалки опити, но все пак за рамките на Бг трябва да го отбележим, че е едно доста добро копие.

Peace
Точно за това не изглежда чалгаджийски, изглежда "Викториобекъмски"  Whistling
Преди да се събере с Валери, видът и беше баш на типична поп фолк звИзда.

# 349
  • Smallville

Peace
Точно за това не изглежда чалгаджийски, изглежда "Викториобекъмски"  Whistling
Преди да се събере с Валери, видът и беше баш на типична поп фолк звИзда.

Взе ми го от клавиатурата направо!!

# 350
Поне успя да избяга от чалгаджийския вид, и май е единствената за сега.
Похвално!  bowuu
По-добре да копира Виктория Бекъм, която има стил и класа, от колкото да изглежда като евтина к***а, като всяка родна фолк певица.

# 351
В какво друго копира Виктория Бекъм, освен в прическата?!

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:09 от Мария Лу

# 352
  • София
В какво друго копира Виктория Бекъм, освен в прическата?!
Е как в какво- в професията на съпруга й  Mr. Green

Линдзи Лоън на премиерата на режисьорския дебют на Мадона
пак тя ох, какъв лак само...
Мадона от същата премиера на филма й Filth and Wisdom
пак тя за годините си изглежда перфектно!
Следващите снимки също са от въпросната премиера:
Америка Ферера
Джулиет Луис тази жена съвсем ми се беше загубила последните години
Бруук Шилдс колко хубава беше в Синята лагуна
Ванеса Уилямс брее, много е напълняла

# 353
Анджелина Джоли ми е плашещо красива.
Ето сесията и за W magazine, фотограф е Брад Пит.
цък

# 354
  • София
тази жена ми  е идола
винаги се облича сексапилно и с вкус

# 355
Найстина Джоли е много ,много красива,нормално да сее комплекси.

# 356
Найстина Джоли е много ,много красива,нормално да сее комплекси.
newsm10 smile3521

# 357
Докато спорите коя от двете - Джоли или Джени е по-хубава, аз пък да ви кажа, че според мен пък Брад Пит е супер безличен! От както е изгрял като звезда не намирам в него нито сексапил, нито излъчване, нито чар - кръгла нула. При това толкова захаросана, че чак карамелизирана... Като актьор има наистина силни роли и изпълнения, но като мъж - Sick 

Тези дали са пускани:
Салма Хайек и Алек Болдуин
Кейт Унслет и син
Жизел - много съм й фен
Джесика Алба - на нея също още една след раждането и една с бебенцето
Натали Портман
Дейвид Духовни  Sick
Марша Крос
Доктор Грей
Наоми Уотс
Тори Спелинг
Холи Бери
Бен Афлек

Опитах да сложа снимки и оттук, но странно ги размества, затова ето линк към всички: http://www.usmagazine.com/hot_pics_gallery?o=0

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 19:20 от Stefoni

# 358
то като цяло спорът май не е дали анистън е по-хубава от джоли или не, а затова че анистън и пит са си отивали повече като двойка, отколкото джоли и пит. Поне на мен така ми се струва. А това кой е искал да има деца, и кой е имал, и кой няма и кой осиновява и т.н., няма значение. Говорим чисто от визуална гледна точка. На мен лично джоли ми се струва по-подходяща за някой мъжкар, както преди си имаше един рокер, отколкото за брат.

# 359
то като цяло спорът май не е дали анистън е по-хубава от джоли или не, а затова че анистън и пит са си отивали повече като двойка, отколкото джоли и пит. Поне на мен така ми се струва. А това кой е искал да има деца, и кой е имал, и кой няма и кой осиновява и т.н., няма значение. Говорим чисто от визуална гледна точка. На мен лично джоли ми се струва по-подходяща за някой мъжкар, както преди си имаше един рокер, отколкото за брат.

Подкрепям изцяло  thumbsup Той от там почна спора и после се завъртя в други посоки  Laughing

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 19:20 от Stefoni

Общи условия

Активация на акаунт