Отговори
# 120
  • Добрич
Тъй като при мен млякото е основна храна за закуска и късна вечеря да не кажа че понякога и обяд Оги иска да е минимум 1%, най-добре 1.5% така че за мен Май дей не става. Пуснаха сега при нас Корона но не го знам какво е .

# 121
ми опитай, Кате, може да е добро ...
ти защо ядеш толкова много мляко... не ти ли пречат млечните продукти толкова на отслабването?
а и като пийващ такова мляко - 1.5 % - с колко ядки го консумираш?

# 122
  • Добрич
Не ми пречи и изобщо не добавям ядки. Ако млякото е 1.5% е идеално балансирана храна- отнася се както за киселото така и за прясното. А пия толкова много мляко, защото до 14-15 часа почти нищо не мога да ям. Оги реши, че за да имам равномерен прием на храна и ако не мога да ям нищо друго поне да пия мляко.

# 123
мерси за Инфото, Кате...
а ти за колко време свали килограмите?

# 124
  • Добрич
Аз не исках да свалям килограми, колкото и невероятно да звучи. Бях натрупала мазчица по дупето и много ме дразнеше. Истината е че с напредването на годинките свалянето на килограми става все по трудно. Търсих си режим на хранене, който без да гладувам да ми позволи да поддържам външен вид, който да ми харесва на мен. И благодарение на този форум, всички прекрасни мами в него и Оги го намерих. Успях и да се излекувам от манията си да заставам всяка сутрин на кантара, а се въоръжих с шивашки метър. Той е много по-точен индикатор дали има промени в теглото.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 22:29 от kate_p

# 125
Здравейте, милички!  Hug
Минавам бързичко да ви попрочета и ще бягам.
Лелееее, нямало кой да направи кафе. Днес ще караме без кафе  Wink
Иле, курса е от типа на ТЕС - позитивно мислене, тренировка на тялото и ума.Провежда се на няколко нива. newsm78 Я по-добре да ти пратя нещо на лични.
От увеличаването на храната има ефект  Party Вчера бях 62,2 , а днес 61,1
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да сте режимни и ... идвайте да пишете!

# 126
Борянче, прати и на мен, плс.

# 127
Здравейте  Hug Hug Hugнещо няма никой наоколо тия дни.
ОХ на мен така ми се спи постоянно направо не е истинаааа.
Като мечка зимен сън. Дано след третия месец да спре това спане.
Ох ще пия кафенце , Борянче виж какво става като не пускаш кафенцетоооо  Hug Hug Hug
Питче банята - кво стана  Hug снимчици нещо...
Десика никаква я няма. Деси добре ли си ???
Джинджито и то потъна тия дни  newsm78

# 128
ФелинчеHug Hug Hug
Как си, пиле (освен, че ти се спи  Wink)? Как си с храненето?
Заяви ли се на Оги, че си в бременлийския отбор?
Май си права за кафето  Thinking В събота и неделя нямаше как да се заявя и ... толкова малко писания... Днес също не можах да пусна кафе и пак нямаше никой. Нещо зачезна народа...  newsm78 Какво ли става? Може би последните хубави дни използват... знам ли.
И да ти кажа на уше много вкусна рецептта на Хаясчето  Peace

# 129
Здравейте слънчица,
Фелинче, днес се видях с още една бъдеща мама, и тя ми се оплака че й се спи все... ма тя е в 5тия месец  Mr. Green
снимки на банята обещавам, кат сложим мивката,надявам се до седмица да стане

Искам хубавото временце да не свършва  Flutter

# 130
тъй, тъй, който ще ражда мъжленца все му се спи...

а млякото, което  споменах вчера - мен не мъ кефии

# 131
Морген!  Hug
Как сте днес?
Айде да пийнем по кафе за събуждане

и чайче
Аз съм мноооооооооооууу щастлива! Увеличените количства храна просто ми подритнаха метаболизма - днес съм 60,5  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Организма помни до къде е стигал и, че му е било добре и бързо изхвърля излишното  smile3521
 newsm78 Я, Илето, колко е компетентно  smile3503, а ние бебе била... Шегувам се! Ти сега да не се вържеш нещо?!?!
Хаясче, вчера те мернах за малко, ама... нищо не каза  Hug Hug Hug
Режимен ден милички! Hug Hug Hug love001  love001  love001

# 132
Привет на целия отбор. Аз Ви чета, но понеже в момента си дебелия тихо и кротко но с усмивка няма какво да споделя. Фелинче и аз бях така но в началото на 4 се по оправих не ми падаше главата на бюрото в офиса. Много благодаря за кафенецето, мирише приятно. За сега съм качила нейде 5кг нейде.. Оги ми обеща максимално 8, но ако са малко повече няма да го мисля. Февруари пак ще се включа във Вашите редици с нови сили. Опитвам да се храня правилно ама понякога се изкушавам.  Embarassed Пращам много целувки на всички... Ако някой знае да каже можеше ли да ядем овесени ядки и яка да как беше, че нещо не мога да се сетя поне закуската да е както трябва  bouquet

# 133
tumpi  Grinning
Половин кофичка мляко, 1 лъжица овесени трици + 1 лъжица ленено брашно.

# 134
Ей ме на,  баси няма време да седна за 3 минутки. Имам да свърша толкова мн работа, че се чудя от де да се заФана. Купчини за гладене, мръсотия и кочина, а колко е разхвърляно не е истина.
Борянче мерси за кафето.
после ще продължа, че малкото ме дърпа вече.

Общи условия

Активация на акаунт