Отговори
# 135
Здравейте,

аз съм тук, но не пиша, че нещо ми е кривотийско тая седмица  Sad
Фелинче, благодаря за загрижеността. Аз и бебо сме добре, надявам се и вие така.

Тумпи радвам се, че се появи и се отчете, че всичко при вас е ок. Аз вече съм +6 кг. и ме обзема някакъв ужас какво ще е до края.
Но като се депресирам за килцата се сещам за вас и вашите постижения, за листчето на Симеонов, което седи в шкафа и ми става малко по-лекичко  Simple Smile

Лек ден от мен  Hug

# 136
Хубав нов ден на всички!

Фелинче, де фъсна? Никва те няма
И Джинджито никва се не обади? Дали няма прекрасни вести вече  Peace Heart Eyes
А аморчето не ни е навестявала от срещата миналата седмица, да каже как вървят тренировките....

# 137
Добро утро! Hug Hug Hug
Питче, дай ние да пийнем по кафе, докато дойдат другите  Wink  food010
Ехоооо, сладуркииии... къде стееее???
Ей, това хубаво временце и народа зачезна.
Моя курс върви с пълна пара. Килата днес не мръднахаааа, ама... и така са си добре  Joy
Днес не си нося храна, мисля да хапна в кръчмичката до офиса - режимно.
Режимен ден!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 138
Момичета кокичета , добро утро  Hug Hug Hug

Айде още едно кафенце и от мен  Heart Eyes
Представете си че сте някъде по  гръцките острови на някоя блага тераса с някой любим човек  Grinning
Аз ако тр да се отчитам много ще е зле положението.
Първо не мога да ги докарам до 5 хранения.
Като не ми се яде направо не мога да се насиля да си натъпча нещо в устата. След това изведнъж някакво силно усещане на глад и ми се яде нещо като силно пикантен дюнер.
Кофти.
Вчера сготвих постно зеленце в гювеча добре ми дойде с малко зехтин и туй то.
После с мойто коти ф Хепито - бам едни спагети с пиле ама той ми ги изяде половината слава богу .
За вечеря пак зеле ама и една круша - малка  Blush
Купих си едно крема сирене на Хочланд и се мъча препечена филийка със сиренце и доматче за закуска.
Абе държа фронта на 80% ама не съм идеална.
За сега тр да съм качила 1.5 килца и точно толкова съм качила  та се надявам да е добре.
Сутрин карам на кафе с мляко. Абе с леки издънки в кюпа съм още ха ха ха ама не на 100%
Това поспаливото направо ме съсипва. Нямам настроение . Едно ревливо ми е чат пат. Голям смях ама кво да се прави - хормони.
Доки не дава секс та още по-тъпо  Confused
Деси радвам се че си добре  Hug Hug Hug  Вчера го видях дребито при личната .Аз за друго ходих ама тя ме метна на ехографа . Добре е човечето - Тупка там едно сърчице  Laughing Heart Eyes
Тумпи ти къде се криеш бе девойко  Hug
Иленце ако е момченце ще те почерпя лично да знаеш. Hug
Питче ти как си нишо не казваш - новини туй онуй , ти се сещаш ко питам  Heart Eyes Hug
Хаясче мани го туй чистене бе мила . В събота се строявате за 1 час заедно, изривате света и сте готови.
Пък и туй гладене стига си гладила аз само ризите на мъжа ми гладя и то не винаги.
Като му трябват да свирка  Joy Пък и да не е малък, той глади ли ти дрехите на теб  Joy
Егати бачкането ... аман !
Аз ако искам ритам една манджа във фурната ако не да се спасяват. Я поръча нещо отвън я някой тава филии с кайма и туй то.
Преди - всяка вечер като ритуал и ква файда, вместо да гледаме нещо заедно или да си пиша с вас или каквото и да е друго .
Я разпусни малко, не става всичко да е опънато като по конец.
Пък и не е най-важното да му се не види.
Борянче ще се свършиш - стига толкос  newsm78 newsm78 newsm78 ти си си тънкостеблена вече.
Да не станеш изсъхнала такава. Малко тр да остане, тъй за по-секси имидж. СТИГААААА пИрфектна си  Hug Hug Hug  

# 139
 newsm62 Фелинче, много ми е добре сега! Има още каво да се иска в някой части, ама рязания корем не ще да се прибере напълно  hahaha Сега на курса правим едни гимнастики и коремните преси най-ме мъчат, ама.... и те ще се сдадът! Луд умора няма!
Косата ми расте като луда....  #Crazy Като отида да ме накъдрят сигур пак ще трябва да се подстригвам  newsm78
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 140
Felin4e, аз кот треаше напрайх, сега треа да го мисля  Mr. Green
Ехеееее, кво готино кафееееееее.  Sunglasses
И аз се опитвам да влизам чат пат в режима, с тенденция да е на 100%.
Нещо съм му видяла сметката на степерчето и тез дни ще одя да правя рекламации.  Crossing Arms

Борянче, не щеш да разпрааш ти за курса. Стана ясно, че не е фрий. А ефекта от първо ниво къф беше?

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 08:59 от pitt_76

# 141

Иленце ако е момченце ще те почерпя лично да знаеш. Hug

ха-ха ... тя и Джинджити има да ме черпи, че и мъжлето й  Laughing

споко... да СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ПЪК черпнята лесна

# 142
Питче, аз чакам да ме приемеш в листата, че тука си говорим за други неща  smile3503
Ама, като ме питаш - да ти кажа... Не нося очилата  smile3521 (не слънчеви)

# 143
Питченце аз теб кат та боднах в Скайпа се са надах да те повидя там ама не би.
Ич ни влизаш там.  newsm78 newsm78 newsm78
Ако решиш днес - аз ще съм навън почти цял ден  Hug

# 144
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама верно значи, голяма съм ....  Mr. Green
Ей ма на на балкона, ма не ви видя вас двечките... newsm78

Ама, като ме питаш - да ти кажа... Не нося очилата  smile3521 (не слънчеви)

Е тва е страхотно!!!!!

# 145
Еййййййй, седнах, дано малкото се задържи по-дълго само, че иначе се катери по мен иска на ПС-то и няма писане.
Фелинче, не гладя щото ми е голям кеф, ми нямам място и ако не са изгладени дрехите няма как да ги прибера и трябва да седят отвън. А на детето извадих дебели дрехи и е пране, гладене и прибиране, а те са много и фъстъчести и е голям кошмар, но ако си мислиш, че само това правя, неееееееееее Naughty. Във вторник вечер излизах с една приятелка, без дете, без мъж. През деня пък една приятелка друга ми беше на гости (естествено пак нищо не свърших).А вчера пък трета приятелка само че с дете, колкото Сияна инцидентно пак на гости и пак нищо не свърших. Днес таткото си е вкъщи дано свърша нещо, ако не ще се боря другата седмица, че ще ходим до Троян събота и неделя. За чистенето и да искам не мога вс ден да чистя, но малката като види нещо на пода и го вдига, в най-добрия случай ми го носи, а в най-лошия го лапа и аз изпадам в ужас. Баси колко тъпотии написах.
Аз ще си пийна от всичките кафета. Не съм режимна, не мога да се организирам, започвам да се плаша чак. Май от понеделник ще се стягам и ще се захващам много сериозно. Зарязвам всичко и детето и режима ще са най-важните. Мъжо не мрънка за нищо, тъй че ще търпи.
Борянчето и Питчето си говорят с тайни кодове, аз нищо не разбрах.
Питче чакам да ти видя банята, че това ще е следващото, което ще правя в апартамента. На мен можеш да покажеш снимки и без шкафа, че аз таквоз чудо няма да слагам.
Оф, исках да напиша още неща, но вече забравих, това го пиша от 1 час и ме прекъснаха 100 пъти.
Желая ви хубав ден.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Ето ви доказателство от колко време пиша.

# 146
 newsm62 Хаясче, нищо закодирано няма, просто не му е тука мястото  newsm62. Някъде в по-предни страници писах за ходенето на курса по повод увеличената храна. Питчето имаше въпроси, както и Илето.
Жужето сега имунитет гради, така че не се връзвай толкова... Джами си падаше по фасовете на улицата  #Crazy
Другите неща как са при теб?  Hug

# 147
хаясче, нема да се плашиш! Ножа е дървен!
Ний се уговаряме да се скайпваме с борянчето и Фелинчето, и им мрънкам че не се показват, а аз не съм се весвала от сумати време  Mr. Green
И аз се се наканвам да съм 100% режимна, ма това е положението. Ще снимам бани и ще показвам. Най важното е да намериш читав майстор... Аз за съжаление моя не мога да го препоръчам горещо. Освен, че си беше мрънкач тотален дет "...и космоса му пречи", си остави ръцете тук-там.
Ма ти няма да го мислиш негативно и шъ стане!

# 148
Ай скайпвайте и с мен де. Не че имам време, ма притичвайки пиша по 2-3 думи, май ми е по-лесно. Гласим се да пътуваме, да видим как ще е, че малкото номера играе и да не стане един голям кошмар за 3 дни. А ако времето не е хубаво направо се прибираме преждевременно, че там няма какво да я правя вътре в къщата и трябва да е хубаво времето, за да сме по цял ден на вън.
Аз разбрах за к'во иде реч, ма да си кажа все пак. Досетих се, но го осмислям малко по-късно.
Ей, сега минахме покрай един магазин за плочки и харесахме няколко варианта и като цена бяха прилични, сега трябва да измерим, да сметнем, да обсъдим и ............да купим. За майстор хич не мисля, мойто тати това работи (т.е. работеше, сега е само В и К, но за мен ще направи компромис и ще ми направи банята, тъкмо ще научи и мъжа ми, та следващите той да ги  прави).
Туй с имунитета вече го отхвърлиха, ама аз не се втелясвам много, но май ми е като оправдание да е винаги чисто вкъщи, щото иначе мноооооого ме дразни. Но тъй като нямам достатъчно време, ще го карам както дойде. Отивам да си направя режимни куфтета, че ми писна да ям боклуци.

# 149
Aма Хаяаченце ти не си разбрала то Питчето само ни подвежда да се аднем в Скайп и после не се появява. Whistling Whistling Whistling
Един вид праща ни за зелен хайвер  Joy Joy Joy ама ако искаш и ти не знам разбирайте си се ха ха ха  hahaha
Шегувкам се Питче , знайм те че си заето дете  Hug да не помислиш че ти се сърдим  Heart Eyes
Хаясче днес какъв скандалец тихомълком си врътнахме с мойто мъж за пусто подреждане  ooooh! ама аз напрайх точно както прай той .
Ползва си кот му требе и след мен и потоп  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Като се върнах след 6 часа - О чудо!!! всичко лъснато даже и прането прострял. Ама му спретнах една гадна наказателна акция.
И ми се извини. Ми ядосах се че му правя забелеЖка а той ми фъсти насреща че съм била досадница амаха - ще го карам да си подрежда - простачка такава ааааа
НЕ МОЖЕЛО ААААААААААААААААААААА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire newsm47 newsm48 smile3508

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 20:55 от Felina

Общи условия

Активация на акаунт