Отговори
# 150
Утре имам час при Оги за режим.. и се присъединявам към вас  Simple Smile МНОГО СЕ РАДВАМ  Blush

# 151
Добро утрооооооооооооооо!

Хайде на кафето и закуската.

Е, това е начина да пиша и да успявам с всичко, трябва да ставам по-рано.
Стягам се да пътуваме, стискайте палци, малкото да спи в колата. Събота и неделя да пишете и за мен.
aguto   welcome

Пожелавам ви спокоен петък и прекрасен уикенд.

# 152
Дубрютру, зимам и кафета и закуски и се зареждам на скайпа  Mr. Green
Хаясче, мерси! Ма какво си ранобудничко, верно  Flutter

агуто, успех! При нас ще ти е добре!  Peace

Хубав ден на всички! Успешен, ползотворен и положителен!

# 153
добро утро и от мен,вече пет дни съм на режим ама нещо не виждам резултат.поне минимален ама то и кантара ми е един,все различно показва ама ще го сменям,я някой да ми каже горе долу колко се сваля на месец и как да си махна тарбуха освен с операция newsm78.родих преди месц и половина,обаче сланинещето отгоре на корема много ме дразни.станала съм като гумите мишелин :bad-words.....моят режим е само яйчица,мляко,зеленчуци и ссе приснявам да не стопира кърмата, че бебка няма да има какво да хапва,мислите ли че би било проблем?дайте ми моля някоя рецептичка за вегетарианци,но да няма тиквички,патладжан,гъби,....много ми е трудно в кухнята baby_neutral
желая ви един прекрасен ден,пълен с усмивки и много слънце Hug newsm51 newsm62 newsm08

# 154
Добър ден и от мен!  newsm03
Уф, добре че Хаясчето наминало да сервира, че ако чакахте на мен...  Whistling Благодарско, Хаясче! Лек път, значи! И мноооооого приятно изкарване!  Hug Hug Hug
Само така, Фелинче! Възпитавай, докато е време, че да ти е лесно. Достатъчно го глезиш, сега малко той да те поглези  smile3521 Питчето си взе бележка  newsm62 и вече ме аддна.
Агуто, добре дошла в нашите редици!  welcome welcome welcome И да се хвалиш скоро с резултати!
Галичка, мани го кантаря за сега. Мери се със сантиметъра и по дрешките ще усетиш какво се случва. Предполагам, че си казала на Оги, че си кърмачка. И да ти кажа, аз докато кърмех (преди 18 години) много ми се услаждаше лук със сирене и хляб и кажи - речи на това карах (как ли се е живеело покрай мен  newsm12 rotfImbo) Пък и винаги можеш да звъниш на Оги, ако нещо те притеснява....
Режимен и слънчев ПЕТЪК!  smile3558 smile3558 smile3558
Много  Hug Hug Hug и   love001  love001  love001

# 155
Галичка, ако спазваш режима точно, свалянето е сигурно! особено в началото темовете са си високи.
купи си читав кантар за мерене на тегло. Ползвай и сантиметър. Обаче се мери веднъж седмично, не всеки ден.
Още нещо, нали имаш везнички за кухня, за да си мериш храната? Щот на око не става. При мен в началото уж беше на око и нямаше резултат, докато не почнах да си меря грамажите с кантарче.
А за кърмата на бебо, Оги трябва да ти е дал повече храна!  Peace
Нашата Джинджи също не хапваше почти никакво месо и си смъкна горе-долу мойте килограми за месец два, въпреки, че аз хапвах и пилешко и риба. Тъй, че в никакъв случай не се отказвай, но трябва да ядеш повече за да имаш кърма, така мисля. Ако нещо не върви, Оги иска да му пратиш примерно меню, за да види дали не бъркаш някъде. Прати му какво ядеш и го питай.

# 156
Леле уикендите са яко зле , всеки отморява очевидно и не ни е до писане.
Само да не муцате зимни манджи още че рано за оливки.
Чак на коледа омазване чухте лииии  Hug Hug Hug
Абе девойки мноу ме интересува нащо Джинджи що се скри тъй цяла седмица  newsm78 newsm78 newsm78
Дали ....... или....  newsm78 newsm78 newsm78
Джинджорче ела пусни едно кафенце и спусни малко инфо пиле да не те мислим, айде че си устискахме палците сичко да е наред с тебе и с малкото муци   love001   

# 157
Джинджито убава, само е станала вече мама!  Mr. Green
Дубрютру!
Пожелавам на всички една ползотворна, слънчева, успешна и много положителна седмица!

# 158
Добро утро, сладурки!
Сипвам чайчетоооо (за кафенцето се е погрижила Питчето  Hug)

Събота  инеделя нещооооо... никой не е писал. Само Фелинчето наминало да ни провери   Hug Как си, слънчице?  Hug
Аз приключих с ходенето на курс в неделя.
Днес съм -500гр.  newsm44
Айде идвайте и вие на отчет (особено новичките!!!  smile3521)
Режимен и слънчев понеделник!  Hug
Успешна седмица! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 159
Ехааааааааа, как си сервирала кафето само, Питче, мерси.
Ние се завърнахме вчера, но сега ще ми излезе всичко през носа. Кошмарно пътуване, това ще ни е до пролетта, малко да порасте още жужето, че ни разказа играта. Иначе, време хубаво, изкарването също. Мъжа болен, пазим детето, че сега само това ми трябва.
Аз съм режимна, имам да свалям, че се улях тия дни.
Желая ви успешна седмица и хубав ден.

# 160
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Отдавна ме нямаше.....НО за това пък ще се реванширам.
На всички, които ОГИ е дал да се занимават с ТЕС /EFT/ ето още нещо интересно на руски. Тук са: схемите, ТЕС за деца, ТЕС на фобии, ТЕС за травми и т.н. Тази сутрин така си спрях хремата. Четете и дано да ви е от полза:

http://www.practicalhappiness.co.uk/pages/russian-page/russian-eft.php

И още:

http://loyd.com.ua/advice/how/item-2019.html
http://www.prorabotka.ru/eft.html

А това тук са меридианите, върху които въздействате, като потупвате по 7 пъти  всяка точка от картинката с върховете на пръстите, до като изговаряте фразата с проблема...Напр.:"Боли ме главата", "Пуши ми се", "Яде ми се сладко", "Слабо ми е зрението" и т.н.
Преди ТЕС и след ТЕС, трябва да се пие по чаша вода/най-добре топла/ за почистване на емоцията.

МЕРИАДИАНИ:

http://www.chandra-pds.freeserve.co.uk/acu_1.jpg
http://theamt.com/library/diagrams/meridian-channels.gif
http://www.yinyanghouse.com/images/gb_meridian_1.gif

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 14:55 от sylya

# 161
Добро утро, сладурки!  Hug
Идвайте на кафе

чайче за Илето (къде си, слънчице?)
Как сте днес?
Лелееее, Сили, добре се отчете  smile3521 Благодарско за труда!   bouquet
Къде се изгуби ти, пиле? Същото питане се отправя и към другите мацки, които не се заявяват!
Идвайте и се отчитайте, а не само да ни попрочитате!
Режимен ден!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 162
Благодарско за чайчето...
аз... такова - свалям кг от нерви - "любимото ми"
 Crossing Arms  #2gunfire добре съм иначе, ще се оправя Simple Smile
леко съм снощна .. а днес работа, лекции  Crazy весело ще ми е
  bouquet Хубав ден на всички Simple Smile

# 163
Добро утро.
Сипвам си кафе веднага, хич не съм спала и сеееееееегааааааааа..........................
Дете хремаво, аз в опит да бъда режимна цяяяяяяял ден, да видим до къде ще го докарам.
Ей, моммичета няма ли някой новини от Джинджито, аз сериозно взех да се притеснявам за нея. Никаква я няма. То не че й е до нас, ама.......... ние си искаме отчет. Стискам палци всичко да ОК и скоро да се хвали с бебе.
Силия, последния ми разговор с Оги беше основно за ТЕС, аз разбира се нямам време да прочета и ред, но ми се иска да разкажеш при теб как са нещата, ако го прилагаш де. Аз за сега се справям само с позитивното мислене, но мисля че и това няма да ми навреди. Обаче ми се струва мноооого сложно, а руски и думичка не разбирам. Както и да е, като трръгна на работа ще имам повече време и мисля тогава да се захвана.
Желая ви хубав ден.

# 164
Здравейте мацки!
Аз не мога да се отчета, защото изчаквам кантара да не ме уплаши много, но днес трети ден съм супер режимна, което си е постижение и усещам, че работата отива на добре  Mr. Green
Днес ни доставят мивката с шкафа /най-накрая!/ и тогава шъ се фаля.

А за ТЕС - аз събирам секви материали, принтвам и кат му дойде времето ще ги чета.
То така и сумайти книги в електронен вариант събирам, ма си ги чета де, когато мога.
Успешен ден на всички!
Мерси, Борянче за кафето! А чайчето е ммммммм!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт