Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Да се отчета:
1 месец: -8,5 кг. мазнини, + 5 кг. мускулна маса = -3.5 кг. тегло тотално /-11 см. от обиколка корем/
2 месец: почивка в Турция-ядене на корем + рожден ден; в огледалото не изглеждаше да съм напълняла, на кантара не знам, понеже ме е страх да се претегля
3 месец: Сега на 23-ти този месец ми свършва месеца и пак ме е срам да се обадя на ОГИ, понеже почти не съм я правила. Преповтаря ме грипа и казват, че е защото ми е паднал имунитета. За това ям мед, печена тиква със захар и т.н. Попремине ли ми малко грипът......веднага започвам пак отново. Така, че май чак на 4-я месец ще потърся ОГИ за последната ми консултация.

Сега за ТЕС-а:  Вчера си спрях хремата с него, но днес не ми се размина. Пратих 1 приятелка от София при ОГИ. Той и показал как трябва да се ТЕС-ва и веднага спряло да и се пуши. После ТЕС-вала мъжът си и той и казал, че главоболието му спряло напълно.
 newsm78  newsm78  newsm78
Как ги постигат тези резултати...кой ги знае. Аз уж толкова се занимавам с това, при мен чак такива фантастики няма. При мен веднъж ме заболя главата. ТЕС-вах, ТЕС-вах.... и накрая взех, че изпих 1 хапче за да ми мине.
 Hug

# 166
Как ги постигат тези резултати...кой ги знае. Аз уж толкова се занимавам с това, при мен чак такива фантастики няма. При мен веднъж ме заболя главата. ТЕС-вах, ТЕС-вах.... и накрая взех, че изпих 1 хапче за да ми мине.
 Hug
Joy Joy Joy  тва ми хареса!  Mr. Green Добре, че има хапчета! Поне като те заболи глава зимаш едно и честито!
Силия, имай на впредвид, че твойта френдка от извора е видяла как точно се прави.
Те Оги и Иван Петърнишки са приятели, доколкот знам  Wink

А за кантара - не се шашкоти, качвай се и ще видиш, че няма кой знае кви поражения. Аз цяло лято не бях особено режимна - рождени дни, бири, плодове... И на десетина килца ф минус удържам фронта. Въпреки, че аз ги бях качила около и по празниците новогодишните предимно. Но сега се захващам с нови сили и утре смятам да се премеря и да си възобновя табличката дето си я водех всеки месец с мерки и теглилки.
Куриоз е, че лятно време качвам, а зимата се ентусиазирам за смъкване. Луда работа. Сигурно е заради всички летни изкушения.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 14:10 от pitt_76

# 167
Добро утроооооооо!
Ставайте поспаланки!
Има кафе, чай и закуска.

Желая ви хубав ден.

# 168
 smile3507 Моля за извинение! Добро утро и от мен!
Добре, че Хаясчето се е погрижило за всичко тази сутрин! Благодаря!  Hug
На мен още ми е спящо. Айде бе няма ли да го сменят това време?!? Всяка сутрин ми се спи все повече и повече... Май със свалянето на килограмите ми се връщат тийн навиците  newsm78
Как сте днес, сладурки?  Hug
Абе къде остана народа? Ели от кога не се е вясвала  smile3506 Да не говорим за другите, дето направо ни забравиха... Идвайте бе, момичета! А новичките?!?! Къде се скатахте?  newsm12
Въртим се тука само обичайните заподозрени  hahaha
Хаясче, как е жужето?
Фелинче, вие как сте у вас? Каката гушка ли си братчето? Нали така се разбрахме, че ще е братче!  newsm10
Джинджито никакво не се вясва... дали не е вече във Варна?!  smile3506
Айде идвайтееее и се хвалете (може и да се оплаквате)!
Питче, как върви тия дни режимстването? На мен нещо не ми се отдава да съм стриктна, но 60-те кг. не мърдат, което ме кефи!
Режимен ден (до колкото ни се отдава  newsm03Hug Hug Hug  love001  love001  love001 !!!

# 169
Добър вечер!  Wink
Режимстването ми се отдава вече!  Mr. Green Много съм доволна! От вчера седи една милка на библиотеката и хич и не ме блазни. Шъ я скатавам нейде или ще я дам на брат ми.
Борянче, шейсетте шъ гоня. Тва е крайната цел, но не по-малко, щот смятам и малко спорт да има, ма кога ш'си ремонтирам степера не знам  Tired

# 170
Здравейте Simple Smile
аз от събота спазвам режима... на моменти малко трудно де Simple Smile още имам някой трудности.. но се чуствам МНОГО по-добре! Simple Smile видимо надявам се  Laughing
ще изчакам 1 седмица и тогава ще се премеря и ще докладвам Simple Smile
имам само един проблем- с ходенето до тоалетна.. преди беше всеки ден, а сега мъка.. 1 път на 2 дена  много е гадно Sad вие с какво си помагате?

иначе в момента закусвам яйца, бира и  бадеми Simple Smile приказно е ( просто нямам нищо друго режимно Sad )
та така !

айде лек ден и много ви здраве Simple Smile Simple Smile

# 171
aguto, браво!
Верно, режимчето е супер добро откъм миксиране на идеи за манджа!  Mr. Green

За тоалетната аз пак ще кажа - млякото с лененото семе и триците си е многу добро! Пробвай!
Успех с мерките и теглилките!

# 172
Борянче, жужето е болна и сега чакам лекарката да каже ще пием ли поредния антибиотик. Аман вече с тия вируси гадни, имам чувството че нарочно ги пускат, та фармацията да просперира. Аз тъй или иначе не съм спала та можех и в 6 да сервирам кафе и закуска. Аз пък съм само на грозде, друго нищо не мога да погълна.

# 173
Аууу, Хаясче, много лошо така детето да е болничко. А и това сменяне на антибиотици  Thinking Какво да се прави. Ще му мине на жужето... Имунитета се развива, но все съм се чудила дали не  може без да ги изкарват всичките вируси. Ма...... #Cussing out
Агуто, Питчето правилно ти  е казала за киселото мляко с лененото брашно (смляно ленено семе) и овесените трици. На мен това ми е последното (късното) ядене и всичко е Ок.
иначе в момента закусвам яйца, бира и  бадеми Simple Smile приказно е ( просто нямам нищо друго режимно Sad )
та така !
Изби рибата с тая закуска!  hahaha На обяд какво ядеш, като започваш сутринта с бира!?  newsm78
Елииии, пак мина от тук набързо!

# 174
Опппа, не издържах и се премерих.
кантарът си показва почти същото, но сантиметърът...... Simple Smile 4см на шкембето и 3 на дупето!
Жестоко е! Simple Smile  Crazy

Борянче.. за обед съм си го измислила- домати със сирене Simple Smile много! Simple Smile (без бира)

# 175
Куку муцунки , още съм 2 в 1  Flutter  Чакаме  Confused
Нямам обаче грам време за форума, дори не съм ви чела, ама ако се чудите къде съм - ремонт майка ....  Crazy в последния момент ...
Ма поне му се вижда края, днес чакам майстора да ми инсталне аспиратора, после чистене, подреждане ... прибраме се скапани тия дни , от вратата направо в леглото и ... те така  Crazy
Хубав ден ви желая , целувки на всички от мен и от бебо , който вече е цеееееееели 3 кила (корема ми ще изхвръкне горкия вече , ма още малко  Crazy)
Пеперудката ще ви светне, когато бебо се роди, та да се почерпите по случая
Бягаааааааам , че майстора иде ...
Чайки и цунки  Hug

# 176
ало,здравейте и от мен.имам толкова грижи на главата че малко пообърках режима.малката със хрема,баткото с гнойна ангина и температура над 40 градуса.просто се побърквам вече.само по лекари вече 2 месеца.сега съм записала час за сина ми да му правят компютърна диагностика за да разбера какво има защото ходи да пика през минута...а иначе за една седмица с режима съм изгубила по 2-3 см от всякъде...от утре го почвам пак на сериозно защото зимата по принцип качвам.хора тия варени зеленчуци миришат ужасно,но няма как в името на каузата Joyсамо незнам какво ще хрупам когато изчезнат доматите и карставиците newsm78,ям предимно това и мляко............
лек и усмихнат ден на всички newsm62

# 177
Ауууууууу, Джинджи, решихме, че си станала мама вече. Добре че се появи да кажеш как стоят нещата. Ами остава да ти стискаме палци и да чакаме скоро щъркела Пеперудка да ни съобщи новини. Ремонта е най-гадното нещо на света, но пък нали е за добро и все пак за най-важния човек - бебочко.
gali4ka теб човек да те ожали, ми ти нищо не ядеш, като си вегетарианка, поне да ядеше всички зеленчуци, а ти........почти нищо. Аз зеленчуците задушени или сварени не мога да ги ям  Sick Sick Sick Само печени на тефлонов тиган, след това има слагаш полагащият ти се зехтин, пообъркваш ги и може и копърче да им сложиш и стават..........мммммммммммммм....... супер. Сега е сезона на чушките, печи и яж, ако се разровиш из темичките назад съм пускала една рецепта с печени чушки, яйца, прясно мляко и сирене, печеш и ядеш. А като изчезнат доматите и краставиците минаваш на зелена салата. Риба поне ядеш ли? Бързо оздравявайте.
Борянче, аз като малка не съм боледувала, сега имам чувството, че децата са постоянно болни. За сега няма антибиотик, сега да видим до довечера ако не вдигне температура, ще ни се размине. Ходихме в Троян, уж на чист въздух.... а то............ се разболя, дали пък градските чеда не има действа зле чистия въздух  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Агуто, ще те търсим за идеи за режимна храна да знаеш. Не се безпокой, сланинките се топят и сантиметъра показва по-добри резултати в началото, кантара и той скоро ще отчете. Нали са леки и не може да ги хване кантарчето в началото. Аз не съм имала проблем с 00 даже със започването на режима нещата станаха още по-редовни. Така и не ми се наложи да прибегна до триците. И добре, че не се наложи, че не ми харесват на вкус.
Айде хубава вечер.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 17:31 от hayasy

# 178
Джинджър, минджър! Сладурка! Ще чекаме с нетърпение благи вести! Айде успех с ремонта!
И кат рекохме, ей ги мойте снимки, малко са но се пак горе долу става ясно за ко иде реч

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299733&pid=8471062

# 179
Питче, аз като най-заинтересована бързам и не мога да ги видя, нещо парола ми иска.

Общи условия

Активация на акаунт