Отговори
# 240
Lioni - ти си номер едно!!!!!
Браво!

# 241
Добро утро, сладурки!  Hug
По-хард кафенце за събуждане

и чайче за желаещите
не барайте курабийките!  Naughty
Тия дни изобщо не ми се отдава режима...  Blush Embarassed Вчера пак имаше едни торти, ама... днес съм пак на линия.
Ели,  Hug Hug Hug Всичко ще е ок!
Лиони!!!  smile3501 smile3501 smile3501 Ти си нашата гордост!!! Ще те сложим на стената на славата!
Режимен и слънчев петък!!!  smile3558 smile3558 smile3558
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 242
Здравейте момиченца , кокиченца,
Ако ви кажа че съм отслабнала , дали ще ми се смеете ?!?!?!
Необясним феномен става с мойта снага.
Но не се оплаквам хич , даже много се радвам.
Последните 2 седмици се разпрах от ядене и то месо много с подправки , пикантно много.
Мойто бебе ще е месоядно май.
Гледам да не са мазнотии и да уважа последните български домати.Абе уж ми се връзва симеоновско меню ама количеството ...... множко  hahaha
обаче очевидно ми е добре щом резултата е такъв.  
Моя мъж е пристрастен към българско доматИ  Joy
Каза че най- са му липсвали като не е в България .
Имам си коремче вече като на преяла Симеоновка ха ха ха  Joy hahaha
На 3ти Ноември сме на преглед ама май няма да се види пола още - уф нямам търпение.
Искам да му купя 100 неща ама като не знам какъв цвят  newsm78 newsm78 newsm78
Добре че ме подсетихте за тиква с мляко , яйчица и ванилийка ммммм...
Мойте хора ще се издрайфат от това блюдо но аз мн го обичам и хич не ми пука  newsm47
Ще си потърся хубава тиква и я мятам в тавата.
Добре дошли на новите Симеоновки - дерзайте !
Джинджито дали я хваща шубето вече  newsm78 Джиндж - стискаме палци вс да мине като по мед и масло като затръгваш към болницата newsm49
Борянчето ме наглежда в ЛС  Hug
Хаясче, Питче, Иле Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 08:39 от Felina

# 243
Добър ден.
Само минавам да си сипя кафе и изчезвам, имам 1 000 000 задачи, а малкото е лепнато за мен и иска на ПС-то и тя да пише.     жжжфде       ц               

Гушки от мен и жужето.                                                   

# 244
Добро утро и от мен,

Борянски мерси за кафето.

Лиони - ти си страхотна, продължавай в същия дух.

Фелинче ти говори ли с Оги за това как трябва да се храниш докато си бременна или стандартно си взимаш Лист 1 за закуска, лист 2 за Обяд, лист 1 за Следобед и Лист1+2 за вечеря.

Аз нещо бая се позамсилям да се върна към режима, но се чудя дали ще ми стига храната като количество? Другото, което ме притеснява е да не ми свикне организма с този начин на хранене и после като родя да не мога да сваля толкова бързо  newsm78
Момичета давайте предложения какво да правя, защото килограмите си вървят , а уж не ям повече от преди. Но определено ям някакви боклуци - пици, теста, сладкории  Embarassed
Вече съм с 8 кг отгоре и ако продължавам в същия дух не знам докато ще стигнем. А тепърва ми предстоят месеците, в които се качва най-много.

Аз също я мисля Джинджи постоянно и й стискам палци.

# 245
Десика, слънчице, веднага се обади на Оги да ти оправи храненето. Сигурно ще ти увеличи храната.  Hug
За всички се отнася - звънете на Оги, когато нещо ви притеснява и никога не намалявайте храната или бройката на храненията, ако качвате килограми. От личен опит ви го казвам. Тия дни се отплеснах и не можех да си спазвам храненията и резила е  Embarassed С едно обаждане до Оги и проблема беше открит.... неволно съм намалила бройкате на храненията.
Още малко остана от работната седмица  Hug

# 246
Борянче малко ми е неудобно да му се обадя.
Аз все пак ходих при него Февруари месец. От тогава се чувахме два или три пъти в началото и после нищо.

Как да му се обадя след толкова време и да искам инфо по телефона  Embarassed

Дали не е по-добре да му пиша един e-meil или  newsm78 оф незнам, но искам да се взема в ръце вече.

# 247
Привет и от мен, Деска Оги каза да се ядат до 14 блока на ден не повече и всичко ще е наред. Така, че храна има много...

# 248
Оооо, Десика,  и аз не бях му се обаждала от май месец и ми беше неудобно, ама.... като видях зора с качването и му се обадих (при това в неделя по обяд). Поговорихме си по телефона... изобщо нямаше никакъв проблем. Ако беше някой друг, може би щеше да ме отреже моментално.
Звъни и не се шашкай! Не познавам по-позитивен човек от Оги.

# 249
Тумпи мерси много. Пиши ми на лични как ти е разпределил тези 14 блока. Ти с него по телефона ли се чу?

Момичета само за доизяснение нали Лист 1= 1 Блок, лист 2=също на 1 блок, а лист 1+2= съответно на два блока  Embarassed
Съжалявам за тъпия въпрос, но аз така и не свикнах по този начин да ги броя. Просто той ми каза сутрин Лист 1, Обяд Лист 1+2 и т.н.

Борянче , а ти като му се обади след толкова време, той как си спомни какъв ти е режима? Аз доколкото си спомням като бях при него, той всяка една ни води под определен номер. И там си вписваше в едно тефтерче мерки и теглилки и после на копма. Може би по този начин се ориентира  newsm78

# 250
Деси,
лист 1 =1 блок
лист 2 = 2 блока
лист 1+2 = 3 блока

# 251
 newsm78 newsm78 Не съм се замисляля... може би не говори с много хора за системата на Норбеков?! Но и ние не сме разисквали подробно, само каза: "винаги можеш да си хапваш по л. 1", а голямото ядене да го направиш след якото физическо натоварване....
Питчето ме изпреварило!  Hug

# 252
Момичета много ви благодаря за отзивчивостта и помоща  Hug

# 253
Ех момичета, минавам да ви се оплача.  Tired

Днес сутринта като станах и много ми причерня и оттогава ми се вие свят.
Това от близо 5 часа. Мнооого гадно. Скоро не ми се беше случвало.
Оказа се, че кръвното ми е 60/90, ужас  ooooh!

Мислите ли, че може да ни е от режима.
На мен не ми се вярва особено много, аз даже вчера ядох какво ли не и все нережимно.
Всички си мислят около мен, че храната ми била малко, а всъщност от известно време даже ми идва в повече.
И така, всеки път когато ми стане зле по една или друга причина, всички го приписват на режима.
Аз не съм съгласна, или поне не напълно.
Вие как смятате?

# 254
Здравейте, момичета.
имам едно въпросче към вас: как стои въпросът с лука? Можем ли да си слагаме към яденетата, които си правим и в салатите?
Аз да ви се похвала от една седмица съм режимна и се чувствам много добре. Не съм се мерила, защото нямам кантар, но на сантиметри намалявам. Освен това се чувствам изключително тонизирана, макар че със започването на режима спрях и кафето, но това въобще не ми се отрази негативно, напротив  Simple Smile
Пожелавам успешна предстояща седмица на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт