Отговори
# 225
Hayasi, 240 грама е неподсладената тиква

# 226
Добриютроше, значи! Въх, то добър ден станало!  Hug Hug Hug
Както и да е!
Хаясче, добре че кафенцето е в каничка, та да ме чака топличко. Благодарско!
Питче, да не настинеш от висене на джама Hug
Тумпи, много добре вървиш с килата!  smile3501 smile3501
Иле, благодарско за грамажите на тиквата. Това в листче 2, ли ти е? Не че съм й голям фен, ама...
Казах ви, че една дружка беше при Оги вчера... Направо са й поникнали крила  hahaha Ама сега ще й видя листчетата, щото каза, че толко храна не може да си представи как ще изяде (а тя знае какви са количествата в моите листчета).... Говореше ми за 1кг., ама... не разбрах от кое.  newsm78
Много  Hug Hug Hug  и love001  love001  love001
Режимен и слънчев ден!   bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:13 от БорянаІ68

# 227
ехеее, Борянче, тя колко трябва да се движи, за да изяжда по 1 кг от нещо... Оги нещо нови методи май използва..а?  newsm78

240 грама тиква в лист 1

# 228
Охааааааааа, тиква, 480 гр. егати кефа. Аз както си я правя с яйце и млекце на фурната и става като крем карамел с тиква, ще се скъсам да ям. Че и домашна имам та и детето ще намаже, но за нея само вареничка.
И на мен нещо  ми се струва, че Оги е увеличил храната на новите девойки, ма то си има значени много неща. Както и да е, аз си ям когато съм гладна.
Чао за сега.

# 229
Здравейте,

аз вървя нагоре с килограмите. За сега съм +8 не ми се мисли какво ще стане до края.  Shocked Тук в офиса всеки ден като ме видят и казват, че корема ми още повече  пораснал  newsm78 То сега ако е така, какво ще казват последните три месеца, когато уж расте най-много.

Чета си ви и аз и се опитвам да попиват. Трябва да започна да си записвам новите грамажи, защото в моите листи няма нито трушия, нито тиква. Ама аз живот и здраве като почна да режимствам то и на пазара няма да ги има  Simple Smile

Момичета, а режима получава ли се с хапване на нормално сирене и кашкавал, че и на мен нещо не ми излизаха сметките с тия обезмаслените.

много прегръдки и целувки от мен  Hug

# 230
и още нещо - аз преди 2 дни си купих прясно мляко на фибела 0.1% - ОТВРАТИТЕЛНО Е!
Така че не се лъжете да го купувате...
..или пък само на мен не ми понесе... 3-4 вида млека съм пила с такава масленост, ама от тва по-гадно не бях...

# 231
  • Добрич
Имаше едно предаване с Оги по bTV  на 25.07.2008.С него беше и доктор Дора Георгиева, която извършва Безкръвен електроакупунктурен тест. Някой знае ли нещо повече и забелязали ли сте някоя от храните да усвоявате по-добре от другите. Аз например съвсем скоро случайно го открих с ориза. Ям дори и мляко с ориз (с нормално количество захар), а слабея.

# 232
а не си ли се замисляла, че това може да е от това, че ти е забързан метаболизма, от по-дългото спазване на режима на Оги?
а не защото усвояваш добре тази или онази храна по-бързо ?  newsm78  Peace

# 233
  • Добрич
Може и да си права в някаква степен. Но от картофи със сигурност дебелея, както и да са приготвени.

# 234
здра newsm10сти и от мен. Grinning хора скоро ще почна да кудкудякам с тия яйца...то само яйца и салати са при мен.мислите ли че може да си правя нещичко за хапване от лист 1 за вчеря като не ям нищичко от лист 2... newsm78

Кате аз познавам хора които си направиха този VEGA TEST(АКО И ти говориш за него) слагат ти една игица на единия пръст и започват да тестват над 200 храни,и един уред отчита кои са подходящи за теб,кои не и се превръщат в токсини в организма ти от кои се напълнява...струва 80лв.и съм сигурна че ако спазваш пак режима да не ядеш тези храни които ти вредят се свалят мн килца.този мой познат свали око 8-9 кг за 2-3 месеца.оказа се че дебелее от пилешко месо,а може да яде свинско нетлъсто...трябваше да забрави за диня,череши и др неща,но не се сещам сега...

аз питах Оги да ми каже някакво мнение за този тест,а той ми каза че ще си дам парите на вятъра,но на мен лично не ми се вярва,защото видях хора които постигнаха добри резултати.

# 235
Уффф, писах писах.... и ми изтекла сесията, та  сега наново #Cussing out #2gunfire
Хаясче, това с тиквата ми звучи добре. Ще взема да го пробвам, макар че не съм и фен, както и на млякото с ориз (покрай болници и санаториуми  Sick)
Десика, пиши, пиши. Много добра работа върши дописването на листчетата. Вместо да звъня на Оги за щяло и нещяло.... Лятото се наложи да го въпросвам за патладжаните, но иначе си добавям инфо от тук.
Кате, моята етърва го е правила тоя тест (още преди аз да отида при Оги) и уж го спазва, но видим резултат няма. Дори последния път като се видяхме (преди един месец) ми каза, че може и да се запише при Оги, но... още не ми е искала телефони. Девер ми се майтапеше, че съм била направо "прокурорска".

Hug Hug Hug  love001  love001  love001 , че да не ме изхвърли и сега.

# 236
БорянаІ68, това с тиквата го обожавам, нарязваш си я на парчета (аз я правя на по-малки) сипваш я в тавичка и заливаш с 4 яйца и мляко колкото ти събира тавичката (при мен е около 0.500 мл.) и захар на вкус (може и без нея) и печеш. Става разкошно. Такова нещо изяждам цялата тава и питам за още. Пробвай и кажи как е. Тиква ям само така или варена, печена не я обичам.
За този вега тест и аз нещо му нямам доверие, незнам защо, но си мисля, че е временно само като резултат. С режима на Оги не съм се лишила от нищо което обичам, а с теста ако ми кажат не яж това, не яж онова и аз ще откача ако ги обичам много и не мога да ги ям. За туй режимчето ми е THE BEST.

# 237
Добро утро, милички!  Hug
Сипвам кафенце
и чайче
Хаясче, ще я пробвам така тиквата. Майка ми правеше нещо подобно, ама ... май стържеше тиквата, за да ме заблуди, че я няма  Joy
Как сте, момичета?
Аз покрай тия гости съм се поналяла, ама.... сега ще се взема в ръце и всичко ще е Ок. Видимо няма проблем, но аз се чувствам леко пухкава  smile3503
Режимен и слънчев ден!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Да се възползваме от хубавото време максимално!  Nature Sunny

# 238
Здравейте момичета   bouquet

Доооооста време мина от последното ми писане, но не съм ви забравила.
Наминавам да чета от време на време  Peace
Хич не ми остава свободно време да ви се оплача.
От работа търчна на английски и така 3 пъти в седмицата.
Прибирам се скапана към 21:30 и то деня вече минал.
И за университета имах да се готвя, изобщо лудницата е пълна.

Диетата си я спазвам доколкото мога. Старая се да си хапвам режимно, но все по-често имам странични забежки.
Но не се и впрягам вече толкова де.
Ако нещо ми се прияде много си го хапвам, пък гледам при първа възможност да изкарам цял ден без прегрешения.
Уж си бях поставила една цел, а то така се случи че я достигнах и подминах като пътен знак Simple Smile
Реално ме делят около 500гр. от целта, която определихме с Оги, което мен много ме радва.
Старая се да поддържам тези килограми и да не се отпускам, че Декември по празниците ще стане страшно.
Пък и имам стимул - купувам си дрешки, които преди нямаше как да намъкна на себе си, и това ме прави щастлива.

Това е от мен засега, надявам се да имам възможност да пиша по-често.
Но и този месец се очертава доста натоварен и не знам как ще смогна Simple Smile

Поздрави на всички   bouquet

# 239
Здравейте, момичета! От много време не съм ви писала, но редовно ви чета. Искам да окуража всички новодошли в нашите редици. Към края на м.02 тежах 77.100 кг, но с режима на Оги днес съм 61 кг. и продължавам да свалям. До целта, която Оги ми постави остават 2 кг. Дадох 3-месечния отчет. Целувки за всички и много позитивна енергия около вас.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт