Отговори
# 210
Добро утро! Hug Hug Hug
Айде да пийнем кафенце

и чайче

Тони, аз не съм го правила за отслабване, но... има хора, които го практикуват точно за това и разправят, че действа, ама... аз не мога да стоя гладна  Whistling Ще ти пусна ЛС да не разводняваме тука темата.  Hug
Аз имам гости и не мога да се претегля вече втори ден. Кантара е на плочките в хола и не става да се размотавам гола из апартамента.
Днес една дружка ще ходи при Оги. Ще видя на нея какво ще й каже.
Хаясче, как сте в къщи? Ти май беше писала нещо за туршия. Кажи какво ти е дал, че да не му звъня на Оги. А имам една цалска туршийка, мммм....
Режимен ден на всички!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
Добро утроооооооо!
Ай, че хубав ден се очертава, сипвам си кафе, само да имаше кой да отиде цигари да ми купи.
Борянче, мерси за кафенцето. Имам 250 гр. туршия в лист 2.
Аз закусвам режимно, малко по-късно от предвиденото, но по-важното е, че е с режимна и премерена храна. Поражения почти няма, само + 0.900гр., но тъй като си похапвах и сладичко и малко повече плодове, та може и вода да е. Решила съм, че ще го карам режимно и ще махна оставащите 5-6 кг.
Тия дни ме осени една идея как ще имам повече време за мен и за детето и за мъжа и за режима като тръгна на работа, нали си имаме стол, та ще взимам през седмицата от там храна за вкъщи. Така вечер ще имам време да си приготвям нещо режимно, а  мъжо ще е осигурен откъм храна, на малката ще продължа да взимам храна от детската кухня. Как не съм се сетила по-рано.
Желая ви слънчев и режимен ден.

# 212
  bouquetДобро утро на всички симеонки!

За туршията и аз си зададох въпроса, но я тълкувам като зеленчук, само да не е ужасно солена, че задържаме вода.. Но киселите краставички отдавна ги хапвам. Вчера сътворих и карфиолена запеканка с полагаемото се сирене и краве масло - стана чудно!! В микровълновата при това!

hayasy, идеята за стола е гениална! От там и някой неща може да стават и за жуженцето - супите например или работите с кайма. Аз съм ги хранила моите с подобни работи, ама те бяха (и са!!) всеядни прахосмукачки. Хайде дано да стане и при тебе!

Борянче, благодаря за кафенцето, съвсем на място ми дойде!! Тази сутрин тук е слънце и красота и желая на всички весел и топъл ден!! Heart Eyes

# 213
Talula, на жужето едва ли ще дам от тази манджа, въпреки, че готвят много вкусно, но има черен пипер и каймата не знам каква е. Стола е ведомствен и не се готви за много хора и досега оплаквания нямам, но малкото да порасте още малко и ще мине на обща храна. Ние все още си вечеряме само мляко. Ай пак оспамихме.
Талула дай рецептата за карфиолената запеканка.

# 214
hayasy, извинявай, аз съм останала с впечатлението , че жужето е на 3 години, а то било съвсем фъстъчко още Grinning Права си, недей със столското ядене!!
Манджата е проста: 500гр карфиол оставяш в микровълновата с малко водичка за около 5 - 8 минути, отцеждаш излишната вода, посоляваш, настъргваш сиренцето, слагаш пипери или копър (ако искаш) и лъжичката масло. Загряваш още 5 минутки. Те това е. Времето в микровълновата зависи колко ти е голяма фурната и колко омекнал го искаш карфиола. Още по-хубаво е с кашкавал, ама в Русе не съм намерила от обезмасления... Тука всичко е само за румънските дебелаци  #2gunfire
Хайде, дано да ви хареса!!

# 215
 Hug Благодарско, Хаясче!!! Това със стола е супер! Аз се опитвам моя мъж да го навия да взема храна от техния стол, ама...  #2gunfire ... нали не готви той! Каза, че всичките му колежки вземали от там (разбираемо!). Можело след 14 часа. И само ми разправя колко вкусно било и без пари....  Чак ми иде да го гръмна понякога!
Талула, аз също не ям обезмаслените сирене и кашкавал. В началото започнах с тях, но сега вече съм на нормални. На обезмаслените взех да не мога да им издържам на цените.  hahaha
Къде сте? Фелинче, Десика, Кате, Ели, Аморче, Миренче... айде да не ви изреждам всичките!!! Идвайте, момичета!
Обичам ви!  Hug Hug Hug
Моята приятелка току що е излязла от Оги и е .... на седмото небе... държа ме на телефона 10 мин. да ми го хвали и да ми благодари, че й набих шута да отиде  Joy hahaha

# 216
  • Добрич
Здравейте момичета.Тук съм.Пия всяка сутрин кафе с ВАС, но съм затънала в работа. Едва смогвам да Ви прочета. Аз също не ям от обезмасленото сирене, но си изкисвам всяка вечер във вода бучката за деня и така даже ми е по вкусно. Спорен и режимен ден на всички smile3525 smile3525

# 217
kate_p , тъкмо за теб си мислех, щях да те питам още вчера нещо, ама като все нямам време или забравям. До преди 1 месец си купувах едно сирене "Сердика", пишеше че от Добрич. Мноооого ми хареса, но разбира се изчезна. После се сетих, че предлагаше едно "Албена", него пък не съм го и виждала из мрежата магазини в Сф. Та въпроса ми е дали имаш идея предлагат ли се из Софията или да не си правя труда да обикалям навсякъде та да го търся.
Борянче, хубавото при нас е, че готвят за има няма 20 ина човека и порциите са огромни ииииии евтини. Всеки ден е различно и има и супи и манджи и скара. Мойто мъж не е капризен и се съгласи веднага, а и той винаги ме е подкрепял, когато става дума за това да имам време за себе си и да се поддържам. За което съм му много благодарна. Е, дори и да не успея да взема някой ден нещо, ще сготвя, но все пак ще е 1 път през седмицата, а не 3 пъти.
Talula имам братовчед в Русе и той се оплака, че румънците яко пазаруват при вас. Много беше ядосан. На това с карфиолчето, може да му се добави яйце и млекце и става като огретен, само че май ще трябва във фурната да се опече. Но ще го пробвам скоро.

# 218
О, Хаясче, и мен можеш да питаш за "Сердика". Аз съм добричлийка под прикритие  Joy и съм фен на местното производство - мъж ми даже ме обвинява в шовинизъм  Crossing Arms. Ама хубавото си е хубаво. "Сердика" имат фирмен щанд в халите. В магазина на СВА (Коме) също зареждат, но не всичко. "Албена" не съм  виждала тук, но ... не съм и търсила. "Кауфланд" не мога да ги разбера - ту има, ту няма... От там, обаче си купувам яйца на "Зора", с. Дончево (познайте къде се намира това село  Whistling)
 Hug Hug Hug, Кате! Мярвам те аз на балкона, особено сутрин.
Абе, Питчето и то зачезна?!  newsm78

# 219
  • Добрич
Хаясче отговарям веднага. "Албена" сиренето го спряха от производство, така че не си губи времето да го търсиш.Много ме е яд така.Тъкмо си харесаш някакъв продукт и той изчезва.
Борянче много ви обичкам всичките и не мога да пропусна да надниква какво става в нашите редици, ама пусто време

# 220
Борянче, Аууууууу, как съм забравила, вярно че лятото писа, че си ходила в Добрич и че имаш нещо общо с града. Халите са ми най-неудобното място за пазар, но ще видя какво ще направя в името на сиренето. Ще го диря здраво.
Кате, благодаря за бързия отговор, спести ми голямо обикаляне.

И аз ви обичкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Забравих да кажа, че и аз си купувам само от тези яйца.
И да питам някой да има тиква в листовете.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:55 от hayasy

# 221
мили деца, фърлям и аз по един поглед, ма мноооооого работа да ви кажа тез дни, и ако вися тук, то е само защото джама седи незатворен дълго  Wink

# 222
Привет момичета, надявам се всички да сте добре и вес така слаби и красиви. Аз само да се обадя. иначе не съм много по режима, ама гледам да спазвам горе долу пропорци  и съм +6 кг за сега а влизам в 7 ако остане така по 1кг на месец даже няма да си достигна килата преди да почна режима. После ще го мисля. Пък и защото ще си гледам сама бебето мисля, че бързо ще влезна в час. Да ми пазите място при Вас. Целувки на всички.   bouquet

# 223
Хайде момичета, кафето, закуската и на отчет.
Добро утро.

Тумпи, пазим мястото на всички и както виждаш и ние нещо не бързаме да стигнем до финала, май ще ви изчакаме. Може пак да спретнем турнирче, че да има повече стимул.

На всички  Hug Hug Hug и хубав ден.

# 224
 Heart EyesПривет момичета!

Благодарим за кафето, Хаяси  bouquet Това за турнирчето е свежа идея с оглед на идващите коледно-новогодишни софри и празненства Flutter Май сега му е времето да се стегнем, та да блеснем с форма и да ядем с чиста съвест след 2 месеца, а??? newsm78

А, да не забравя - намерих едно ново (за мен поне) кисело мляко 0,5% "Пършевица". Много е леко и приятно и е по-евтино от другите! Освен това се вкиселява на втория ден, което значи, че е максимално чисто и без консерванти. Пробвайте го и кажете мнение!

Лек и хубав ден на всички!!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт