В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 062
  • 958
  •   1
Отговори
# 585
Дори , точно щях да пиша на Бяла и Добра и видях , че си ме изпреварила. Аз имам покачване с  1 кг само  от килограмите , с които влязох в 3- та преди 4 месеца , но тогава не си постигнах първоначално зададената цел. Свикнах с новото си тяло , то посвикна с мен hahaha и сега ще се опитам да помръдна с още мъничко надолу  Crazy
Креми , ще те следя с интерес да знаеш  Heart Eyes
Едит:
Бяла и добра , успех с твоето отслабване и задържане на килограмите  Peace

# 586
  • София
Дори , точно щях да пиша на Бяла и Добра и видях , че си ме изпреварила. Аз имам покачване с  1 кг само  от килограмите , с които влязох в 3- та преди 4 месеца , но тогава не си постигнах първоначално зададената цел. Свикнах с новото си тяло , то посвикна с мен hahaha и сега ще се опитам да помръдна с още мъничко надолу  Crazy
Креми , ще те следя с интерес да знаеш  Heart Eyes
Едит:
Бяла и добра , успех с твоето отслабване и задържане на килограмите  Peace

Нели, благодаря   bouquet
това обяснение го разбирам да!
определяне на нави цели и нови критерии, за да се харесваме повече!
не искам и да си помисля, че живот и здраве, като му дойде времето ще проям така както ядях преди месец и половина с успокоението, че с малко Дюкан ще оправя нещата.
Разбирате ли момичета, вие се връщете от там където ние мечтаем да стигнем  Praynig и нкога д ане се върнем назад  Praynig

# 587
За 2/0... ей тука го коментирахме последно, почва от Коколинка  въпросът, продължава 3-4 странички, между останалите постове... но не стигнахме до заключение, освен че 2 е П а останалите 5 дена са нормално хранене без тъпчене... Но който го е правил, моля и аз, да каже... Ахат?

# 588
Добър ден и от мен!

С толкова работа съм зарината, че нямам време да пиша-но чета от време навреме Embarassed.

Уикенда бях в Велинград и се поглезих малко с процедури-и съм свежа за новата седмица.

Поздравления за всички с поводи и без-съжалявам-изпуснала съм ви. Hug

Много  Hug на Весито5 и ще чакам утре снимки -да те видя теб и бургазлийки Hug.

А при мен си играе 1 кг-+, ама какво да се прави-един да е е ок.

На всички завърнали се второфазнички-успех-тъкмо ще ви следя и ако аз имам проблем ще взимам акъл от вас  Hug.
Страхотна вечер на всички bouquet

# 589
Цитат
не искам и да си помисля, че живот и здраве, като му дойде времето ще проям така както ядях преди месец и половина с успокоението, че с малко Дюкан ще оправя нещата.
Това зависи само и единствено от теб! Хора сме - всеки прави грешки и подлежи на изкушения. Тази храна и този начин на хранене  / образно казаното прасе  Joy / винаги ще е живо . Контролът е в теб обаче  Peace

# 590
  • София
Люси Аз се връщам, защото
Някой по-горе се чудеше, не особено милостиво, как можело да се качат кила и ..."иди ми ела ми"... почваш втори път Дюкан.
Да, аз си бях позволила грешки в трета и четвърта, да, качих кила... И какво, да си ги търпя ли? Или да ходя при Байкова, а, А? Няма такива номера, ако ще се поддържам, ще е с Дюкан и туй то.
Решила съм твърдо, след достигане на целта - 3та и 4та - по устав!
Аз изпуснах края към края на 3та - качих 1кг., после отиде и 4та - +1кг... за 2м....
tanyatais Особено в тези кебапчета и кюфтета пък месото съвсем е кът...

Майтап бе Уили, пардон Пили!!! Hug

А сега сериозно :
Бяла и добра, "да отслабнем завинаги" не значи да стане чудо... и след четвърта фаза, ако не спазваме основните правила на разумното хранене, чудото ще трае ден до пладне...

Много важно е това, че се научаваме да контролираме тялото си, да ядем полезни неща и да вземаме мерки при най-малкото покачване, както направиха "новодошлите"...

Смятам, че е важно също и това :
"Как да отслабнем завинаги" е доста "свободен" превод.
Оригиналната книга на Дюкан (зелената) се казва на френски JE NE SAIS PAS MAIGRIR, което буквално преведено е НЕ ЗНАМ КАК ДА ОТСЛАБНА.
Не се хващайте за думата "завинаги" ... Тя е рекламен трик на издателите ...

Просто Дюкан ни открехва как да се вталим и опазим...
Да е жив и здрав!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 591
  • София
Ей дюканската банда!!!

alert alert alert

Мисля, че с излизането на новата дюканска книга "Чудото на овесените трици" днес, ще стане голям бум с триците ни.
На нашата ЕРМЪ (както казват Филюдка, баба и и мойта баба) ще се нахвърлят всички ...

Запасявайте се, че или ще изчезнат от пазара, или ще почнат да ни продават какво ли не ... аз и сега подозирам някои трици, че са смлени овесени ядки  smile3516... ама нейсе

Извинявайте за втория пост, мислех че редактирам...

# 592
Лучи, не знаех до сега действителния превод на книгата,мерси за което Peace
Че режима действа това е факт .Но в никакъв случей не трябва, да се връщаме към старите навици.Това ще си има своите последствия. Ако обаче съумеем да приемем новия начин на хранене,смятам няма да е проблем да се задържат килата.

# 593
Цитат на Zarka Barka

Цитат
От книгата: Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако съчетан с локални манипулации (мезотерапия), да се получат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото. (Туй ми е от компютърната версия копирано,  но погледнах и на френски - същата работа)
Сега прегледах съкратена извадка от книгата или това което на мен ми пратих като "книга".
Пише същото като цитата по-горе.
Незнам какво да мисля.
Вярно че проблема ми е в долната част предимно - както винаги е бил, но ме е страх  Rolling Eyesда не взема пък да пълнея, щото при мен много бързо става номера с пълнеето  ooooh!

# 594
  • София/Осло
нелсън- не съм пробвала тази схема..при мен очевидно п дните трябва да са повече от пз, само да спомена че 2/5 както креми писа по долу на мен ми докара тия кила  Embarassed..защото това свободно хранене си е нож с две остриета
фоли -  Heart Eyes

Да питам..излезна ли все пак днес тази книжка новата ,че 100 пъти и сменяха датата на  издаване

# 595
Привет на всички!
Да се включа и аз като третофазничка.
За успокоение на тези, които се страхуват от трета фаза ще кажа, че всичко си зависи от вас. Аз вече повече от месец съм с трета (не я карам по устав, не се вманиачавам, не броя калории (в началото борях)) и съм заковала 59. Ни грам нагоре, даже има дни в които зървам и 58, но не успявам да ги задържа.
Мисълта ми е, че който си мисли, че след като влезе в 4-та ще яде както е ял преди и няма да напълнее жестоко се заблуждава (поне според мен). Няма такъв филм. Това наистина е начин на живот. И ако преди съм омитала 2 вафли за следобедна закуска, сега след като съм достигнала целта, много ще се замисля преди да опитам вафла. И знаете ли установих, че и без вафли мога  Party опитвам по една хапка от тази на сина ми и това ми стига, ако случайно толкова ми се е прияло нещо подобно.
Тегля се през ден, два, за да не изпускам положението. Щастлива съм от постигнаното и се кефя на себе си  Blush
Както е написала Lucie това "завинаги" е рекламен трик и според мен е така. Просто няма как да поемеш 4000 калории дневно, след като ти са необходими 2000  и да не напълнееш.

# 596
Да напиша и тук мнението си . Лично за мен 2П и 5 дни нормално хранене/ да ,без да се прекалява с количествата и вида на храната /  са идеална схема за сега стартиращи режима хора , които от суета искат да свалят 2-3 кг .
Помислете си какво ще се получи , ако от втора фаза преминете към такъв тип на хранене / без дори да се Захраните с Трета фаза /
Подкрепям Креми за увеличаване на протеиновия ден с един в четвърта за задържане на сваленото . Интересно ми е  дали ще има намаление на килограми обаче  newsm78

# 597
  • София/Осло
Всяка вечер в един точно определен час, превозните средства из Бг се пълнят с дюканки , а темата опустява...но за кратко...само докато включат домашните си РС-та  Joy Joy Joy

# 598
  • София
Пили  и ти ли на втора поправителна   kyllmg
Да ви кажа честно, водката лайт не ми е големия проблем. Откакто съм на Дюкан вече година и половина, свикнах без алкохол. Като съм била в трета съм пийвала по чаша червено вино, но не много често. Не ми липсва...но как ми липсва шоколад лайт, вафла лайт или какаови бисквити лайт Embarassed Embarassed Embarassed
Според мен няма такъв филм - да си ядеш каквото и колкото поискаш, и да не пълнееш.  Mr. Green Истината е, че трябва просто да се научим да се контролираме и да си дадем сметка какво харесваме повече - новия си външен вид или папкането. Аз лично, колкото и да изтрещявам на моменти, предпочитам първото  smile3521. Дано да успея! Wink

# 599
  • София
Nelly адашче, понеже сега си карам 5П/5ПЗ и съм доволна от постигнатото като кг., но забелязвам, че съм се вталила повече "горе", отколкото в дупе и бедра, та питането ми беше дали едно минаване на 2П/7ПЗ във втора ще ми намали обиколките на г...а или да си започна трета и след нея да карам нещо друго. Че това 2П/0  за втора ми изглежда малко НАДЕБЕЛЯВАЩО.   newsm78

Ако смъкна още килца, заради дупето, то ще бъде унищожително за някои по - горни части, с които честно казано не съм надарена много.

Общи условия

Активация на акаунт