Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е името на това цвете и дали е отровно, тъй като моето малко дете си играеше с него?
-
Коя е песента, която се пее „лиго его лиго еси“ и как мога да я чуя?
-
Как мога да изтегля песента "Λίγο έως λίγο" (Liго Esi Ligo Egо)?
-
Каква е историята, разкрита в гръцкия текст на песента, която беше публикувана?
-
Какво означава "όδευση" в гръцкия текст на песента?

вземи си думите назад.Аз се бях замислила за теб ,къде изчезна???? Имаш си и приятелка я кажи коя е????
Дано скоро си оправите компютърния проблем .Как е малката кукла? Научи ли някоя и друга дума на гръцки?
За пореден път се убедих във истенноста на БГ поговорките,в случая важи ``Който гроб копае сам пада в него``. И друго ,като съвет може ли????? Още преди 10-12 години имахме разговор с мъжо на тема проблемите на работа............Аз по принцип съм `искра` паля от раз........Може и пожар да стане....
Но след този разговор се споразумяхме прекрачим ли прага у нас -------служебните проблеми остават отвън.Говорим около 5-10 мин-как е минало що е ако има нещо интересно...но до тук!От там нататък вечерта е наша---готвене,гости,излизаме.........филми....каквото ти дойде на ум но не говорим за работа.Та исках да ти кажа,че се изучих ако нещо извън дома ме е вбесило си го грапсам......./сещаш се къде/
Та писахме ,говорихме......а тук,а там.на работа.И сам самичка!!!!И хоп-хоп...постепенно се отърси и вече,гони върховете
Тръгвам на фитнес чак другата седмица. До тогава никакви физически натоварвания. 

след дъблоко проучване стигнах до извода че държавните имат много по хубава и голяма база от частните детски тъй че трябва и там да хвърляте по едно очо
...а как се слагат снимки на първата страница на темата Муцка е обяснила виж в инфото.....
....Герито е почнала работа в магазина а БГ училището се открива утре тъй че очакваме новини и оттам .....
...я иди запали една свещичка така да се успокоиш и да си поговориш дори и наум с този който трябва

Яд ме е на себе си
,че 1 месец я подлагах на това
.Не исках да отварям тема,само им казах,че като отиде там започва да плаче като на зоколение,а на новата още като си отвори очите сутринта иска да ходи и като я прибирам на обяд не иска да си тръгва.
нека си остане 9 месеца
Месеците и дните да коригираме и така по-бавно ще остаряваме
/календарно/

Ходих значи до болницата и естествено не ме пуснаха да го видя вътре в интензивното, но излезе дежурният лекар и ми каза, че татко е стабилизиран и ще го проследят още малко, но ще го изместят /вероятно още утре/ в обикновеното кардио-отделение... Е, това може да се брои за добра новина.., ама аз засега не бързам да се радвам много...
... И то не заради друго, ами защото отлагането само по себе си не е гаранция за нищо в моя случай - нито родителите ми ще станат по-млади и здрави, нито мога да прогнозирам Лора в какво състояние ще е за да посмея да им я оставя... На няколко пъти ми е идвало да му ги намекна по-директно тия неща /щото само леко съм ги отбелязвала/- че при мен обстоятелствата могат да се усложнят във всеки един момент.... Ама какво да създавам излишно напрежение по между ни и да му внушавам един вид чувство на вина че видиш ли "ти сега отлагаш поради проблема с баща ти, ама може да дойде ден когато и аз да се видя принудена да отлагам..." Всъщност предполагам че той много добре се сеща и сам... Абе каквото има да става ще става... Надявам се на най-доброто все пак...