През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 271
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ейй голям юнак си имаме бе,много е сладък(пу,пу),само така Алекс да наддаваш и мама да те прибира у дома!Да е жив и здрав,миличкият  Hug
Лека ви вечер и спокойна нощ.И моята бубка се е разтанцувала,надявам се да се успокои и да спинкаме.

# 91
Страшен красавец е Алекс и наистина изглежда много добре.А и има дълъг бедър- явно ще е висок момък. Hug Бързо да наддава и да се прибира у дома при мама и тате.
Днес всички ви е хванала липсата  Laughing Понеделник едва ще се изчитаме.
Лека нощ на всички тумбаци

# 92
Ейййй ама вярно голямо сладурче е малкия Алекс  Hug Мъжленцето сладко скоро ще е у дома сигурна съм .Лека нощ момичета ,че днес голяма разходка ,голямо нещо .Едвам си държа очичките отворени  Shocked Laughing

# 93
И аз разгледах снимките на мъничкия Алекс - миличкия той, много е сладък  Heart Eyes
Мери, разкажи повече ако имаш време... аз мислех, че си с него в болницата заради кърмата. С какво го хранят? Виждам че е с тръбичка, но какво му дават... И не се притеснявай, той е силен, ще порастне.
Дано наддаде бързичко и да си го пребереш в къщи, защото най-добре ще си бъдете двамката заедно  Hug

За косопада и аз съм чувала... че след раждането се почва. Имам коса до дупето и не знам какво чудо ще е... може би не бива да спираме витаминчетата след раждане, за да намалим ефекта... Трябва да разучим из форума какво са писали за това, че си е за притеснение. Хич не ми се ходи плешива  Mr. Green нито ще имам време да се занимавам с фризьори и маски и поддържане.

# 94
  • Бургас
Юхуу мами - приключихме с боядисването на нашата стая и закачихме щорите!
Мери - Алекс е страхотен малък мъж! Хайде още малко кураж и да си го прибираш у дома!:pray: Hug
Искам съвет ако може - в Бургас са пуснали някаква странна марка колички, които са на смешна цена, а изглеждат добре и стабилни! Марката е "MAG England" някой има ли представа щко за чудо са?
Браво и на мамите с добри резултати!
Лека и спокойна нощ и от мен!

# 95
Една сладка приспивна песничка за малчугани  Heart Eyes

http://4storing.com/roht6/13e36a2c0957ea210cfb01d56e0f1f55.html

# 96
Добро утро, момичета!  kaffeetrmker_2 (При нас е вечер, но няма значение.  Mr. Green)

Благодаря ви за подкрепата.  Hug Аз вчера прочетох каквото намерих в Интернет.  smile3529 Разбира се си представих най-лошия вариант  smile3511, но днес съм по-добре.  smile3501 Ходихме да пазаруваме дрехи уж за мен  smile3532 и бебо се уреди с няколко тоалета. Аз се опитах да си купя нещо от магазините за бременни(в тях има почти всичко), но с мойте 62кг  badscale всичко ми беше огромно.    261uu
Гледахме и количките за бебе и мъжа ми като видя 700$  hahaha каза, че за толкова той ще си купи кола да вози бебето.  smile3534

Мари, много ти се радвах на момченцето.  smile3521

Иве, за ноктите миналата година ми казаха, че се чупят, ако има недостиг на фолиева киселина. Пих няколко месеца и спряха да се чупят.  newsm78

Всички болни да се стягат, че не остана до срещата с бебетата, а болни не бива да ги посрещат.  Ill

# 97
Добро утро  Hug

Айде едно неделно кафе от мен

Събудих се в 4.30 ч. и нямаше заспиване  Crazy Та станах и гледах "Властелинът на пръстените в ранни зори, пих кафе и сега ще правя закуска на моите хора.
Направо не се издържа вече, дори като лежа в момента на дивана срамната кост ме скъсва от зверска болка  Sick Да не ви казвам пак колко вода излоках до сутринта и колко пъти отидох до тоалетната.Такова чудо предната бременност нямах, спях си като пънче до края.

Алекс е голям сладурко, дано скоро си го приберат вкъщи мамма и тати.  Praynig

Хубав ден на всички в това дъждовно време   bouquet

# 98
Добро утро и от нас!

Лайтблу благодаря за кафенцето Hug
Аз днес имам нужда от повече чайчета, че гърлото мистериозно ме болеше сутринта и съм станала в 6.30 да пия чай #Crazy ама няма да се дам аз на настинка, ей сега ще дръпна един парацетамол. Отказвам категорично да се присъединя към отбора на болните Naughty
Деедее Маг Ингланд си ги има отдавна, ама май не са добър избор - не съм имала позната, която да е ползвала такава и нямам пряк поглед Wink
Юле ами 70$ за количка си е направо подарък бе мила - я си вземете 4-5 Wink да си ги сменяш Mr. Green

Нека да е лек днешният дъждовен и ветровит ден!

Аз отивам да гладя ooooh!

# 99
Добро утро,

Каква нощ! Първо с много пъшкане и въртене едвам заспах, после мъжо без да иска ме събуди в 3 ч., чз се беше гътнал и той от болки в стомаха и ставах да му търся нещо подходящо да вземе, след това сън не ме хвана до 5 и едвам заспах и бебо ме изрита от леглото  Mr. Green Хапнах, пийнах и гледам няма и кой знае колко за четене. Нулева активност през уикенда...

Юле с твоите 62 кг не се броиш за бременна  Mr. Green Ела да видиш мен с моите да не казвам колко как се нося кат тримачтов кораб, току-що блъснал се в айсберг. Точно като затлъстял пингвин ходя  hahaha Joy Но още малко остана... А за количката, 700 долара, съпоставено с цените тук, не са хич много. Нашата със сума ти промоции я взехме за 600 евро.

Тонеса аз съм така оъ 2 дена - леко ми драи гърлото и носът ми тече, но не се давам и пия чай с лимон (поради липса или по-скоро на забрана да консумирам мед).

Мери, Алекс е голям сладур Hug

# 100
Тонеска, хапни един лимон нарязан с корите на парченца с много мед отгоре.Мен така ми мина гърлобола за нула време, а иначе се влачех само с чайчета.
Шамс, за теб само лимончето, мила, щом не може медец.Айде може със захар да си го подсладиш  Wink

Не се давайте на настинките  Naughty

# 101
Лайтблу, и захар не може, нищо не може. Пусти гестационен диабет  Sick От една седмица вечер само да погледна малко хляб и захарта е скочила до небесата. Салатки, месце и сиренце, друго не ми остана... Но съпружието е обещал щом рода да ми донесе голямо парче тора, с много сметана и шоколад и една-две топки сладолед към нея  Joy Ех, мечти  hahaha

# 102
Лайтблу благодарско за идейката  Hug само, че сега трябва да намеря някой който да отиде до пазара, че тука така духа - с Гоги дума и да не става да излизам Naughty
Шамс нали сега мечтите ни крепят - така, че отдай се на тях Grinning

# 103
Добро утро момичета  Hug
Ние с таткото си допиваме кафенцето  kaffeetrmker_2 и отиваме да нападаме МЕТРО  Mr. Green,че такава суша е настанала в хладилника и фризера  eat не е истина  Mr. Green
Билничките да оздравяват ,а на всички други спокоен дъждовен ден   umbrella

# 104
  • Бургас
Добро утро от нас тумбаланки!Как сте? newsm47
Болните вече да оздравяват, че на нищо не прилича тяхното!  newsm10
Благодаря за кафенцето!   love001
martusha - страхотни покупки! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт