През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 264
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен,как се развали това време за една нощ Thinking.И после как няма да сме болни,това време е ненормално.
Аз тая нощ не можах да спя  Cry-бебето много ме риташе,чак ме болеше(това ми се случва за първи път).Не знам що така,дали съм я подразнила с нещо,но от вечерта като почна и няма спиране,то ти обръщане и особено на пъпа как ме опъваше имах чувството,че ще ми сцепи кожичката. #Crazy Надявам се днес да не е така.Оплаках ви се
Днес се очертава муден ден,заради това време.
Лек ден и бързо оздравяване на мамите и целувки за коремите ви  Hug

# 106
Добро утро и от нас!
Благодаря за кафенцето!   bouquet
Аз тази нощ се наспах,бебка си кротува и не ме буди. Сега ще ходим в Сф. на детски рожден ден, а така не ми се ходи в това време.....
Айде мързелив ден да всички ви желая,то си е само за спане  Wink

# 107
  • София
Добро утро!
И аз не можах да спя цяла нощ и преди малко се измъкнахме, че имаше поръчка за сандвичи с кашкавал.
А този дъждовен ден не ме предразполага към никаква активност. Мога да се търкалям цял ден из леглото.
Някъде да сте виждали пелерини или друг вид горна дреха, която да мога да закопчая с девойката??? Вчера бяхме в МОЛ-а и направо се възмутих. Цените в някои магазини се неоправдано завишени, но в крайна сметка всеки си решава от къде да пазарува. Но на цялата претенция на SOFIA TOWER циганията на заведенията ме стъписа. Мръсотия до незнам къде, не се поддържа.... нямам думи.

Шопи, и ние сме се запътили към МЕТРО ако успея да го изритам от леглото.

# 108
Привет и от мен!

Мери, твоя Алекс е голям сладур, пу-пу-пу, да е здраво дето и бързо да расте!

МАМИ направих албум Детски стаи-обзавеждане и там сложих снимка на конвектора, утре ще сложа снимки и на детската стая, другите мами които са готови с ремонте ако желаят и те могат да слагат.Този норвежкия за когото говори Петенцето е по-хубав като екстри от този който съм ви показала, може да зададеш автоматично да ти се включи в определен час ако не си в къщи, но е малко по-скъп, но като работа и двата са добри.

Утре съм на ЖК стискайте палци всичко да е наред. Praynig

# 109
  • София
Неделен привет и от мен и буболинка Hug
Тук рано сутринта имаше страхотна буря, гърмеше и светкаше, а мен от това ме е много страх, та явно предадох страха на бебока и тя се въртя заедно с мен Tired
Снощи до късно не можах да заспя, мишлето ме изненада неприятно, че част от тавана в кухнята е паднал от "качествените" майстори и днес няма да дойде да ме вземе, та се отложи до вторник......стана ми много кофти, защото така се бях настроила за днес, че дълго си поплаках преди да заспя Tired
Но ми обеща, че днес ще подреди стаята, ще изчисти, ще измие прозорците, ще боядиса вратите и във вторник от мен се иска само присъствие. Силно се надявам да не ми мине котка път, защото вече ми писна да се "пренастройвам" Crossing Arms
Ето, оплаках ви се Tired
Сега ще попрочета какво сте писали.
Хубав и спокоен неделен ден Hug

Мери, сега разгледах снимките на малкия Алекс!  Hug Като го видях какъв е мъничък и се насълзих от умиление. Пожелавам ви от сърце бързичко да наддаде нужните грамчета, за да го изпишат и да се гушкате у дома, където със сигурност ще се чувства по-добре и ще наддава още по-бързичко! Praynig Силно те прегръщам и изпращам на теб и Алекс много положителна енергия! И бебка също ви праща, защото е много буйна в момента Flutter

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 12:12 от Мишле_

# 110
  • Попово
ха дубрутру и от нас  Hug
ние имахме рано рано хамали, пак да разместват  Crazy добре че го няма съпружето да действам както ми харесва  Mr. Green после дойде едната кумичка нна гости  Simple Smile

Юле ами 70$ за количка си е направо подарък бе мила - я си вземете 4-5 Wink да си ги сменяш Mr. Green
Гледахме и количките за бебе и мъжа ми като видя 700$  hahaha каза, че за толкова той ще си купи кола да вози бебето.  smile3534
Тонеска, губи ти се едната 0  Joy
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.
хайде вече публикувам, то май станало добър ден а започнах да пиша в 9.30ч Shocked

# 111
  • София
 Здравейте момичета , аз от понеделник няма да ходя на робота вече . Много го е страх милото да не ме удари някой докато шофирам. На всичкото отгори паднах крака ми е син целия глезен , а не ме пропусна и настинката. Добре , че имам висок праг на болка този глезен изобщо не ми боли слава на бога.
Иначе гарлото го праскам с Хексорал можело за бременни пия по 1 панадол . Дано се оправя. Целувки на всички по коремите.

# 112
Здравейте тумбаци в този ужасен ден!

Ние с бебо се излежаваме. Трябваше да ходим на пазар ама на това време не мърдам от къщи Naughty

Таткото ни беше ношна смяна и нанка и ние се заразяваме от него.

Мери малкия Алекс е мноого мило  бебенце. Наистина ти пожелавам да наддава бързо и много скоро да си е у дома. Да те питам колко кг трябва да стане за да го изпишат?

От нас до скоро Hug

# 113
  • София
Мери, много е сладък малкия, да ти е жив и здрав и бързо да си го прибираш вкъщи да се гушкате Hug

# 114
Здравейте коремчета и от мен!!!
  Мери,чак сега разгледах снимчиците на Алекс,Божеееееееее такава малка сладка душичка!!!Направо се просълзих,така ми стана жал, колко невинно същество е .ДАно бързичко да се оправи и да си го вземете у дома и да си го гушкате и цункате.От сърце го пожелавам Hug
    Навън как вали и как се спи блаженнооооооооо.Не е истина просто...Аз досега спах

Хайде мацки лек и безавариен и си почивайте повечко Naughty

# 115
Здравейте и от мен.
Аз също имам адски болки в срамната кост и вечер направо не мога да се завъртя Rolling Eyes.Като тръгна да се врътна направо се събуждам от болката.Ама нека ми расте малката бебонка и после да ни радва Hug
Аз отивам нещо да слагам да хапнем че и аз в никое време станах и вече ми мина времето за обяд- такъв глад ме гони... Laughing
Аз да ви се оплача че и аз имам проблем с инсулина и трябва да се ограничавам и даже пия по 1/4 Метформин. Кръвната ми захар е добре (даже 3 кратен профил правих) и там всичко е ОК ама инсулина ми на 120 мин. след глюкозата беше 133 Shocked - при допустими 25. Само се надявам да е от бременността и после всичко да си е наред. Някой знае ли какво може да се яде , защото за мен тестени изделия (забранени) ми звучи като пълен глад Sad. Аз сладко не ям почти ама хлебчето си го уважавам и си хапвам порядъчно.Ако го заменя за черен хляб по добре ли е или пак същото?
Малеее ама се олях с тоя пост а?

# 116
  • София
Здравейте и от мен Hug!
И ние с бебчо сме добре - това време само за почивка, та цял ден ще се отдам на мързелуване  Laughing!
Вчера като бях на доктор и му казах за болките в кръста и опашката ми предписа някакви хапчета и ми обясни, че бебето изтегля целия калций сега и затова имам болки в костите. Та сега се надявам да закрепя положението за един месец Simple Smile.
Радвам се, че всички сте добре Hug! На болните - пожелавам бързо възстановяване Hug!
Лек ден и целувки Hug!

# 117
Лейди, аз като проблемна с кръвната захар (третата стойност е завишена) да ти каж на мен какво ми наредиха:

закуска: максимум 90 гр черен или пълнозърнест хляб, масло и кашкавал, или 40 грама мюсли без добавена захар + мляко или чай без захар (спираш изцяло всякаква захар и сладкиши, ако не можеш без, вземи си фруктоза или захар за диабетици- от една седмица при мен и това не върви)

обяд - основно ядене, супа зеленчукова (без картофи, фиде и т.н), месо, зеленчуци (задушени, на пара или салата, с не повече от една супена лъжица мазнина на ядене - т.е общо за зеленчуците и месото) и спагети или ориз (60-75 гр в суров вид, по-скоро 60 де, при мен от 75 се вдига захарта) или 260-280 гр картофи, или 90 гр хляб черен.

вечеря - 60-70 гр хляб със шунка, сирене...

свободно можеш да ядеш месо и зеленчуци (без картофи и бобови), сирене, кисело мляко - те не оказват влияние върху захарта. Плодове не повече от 3 на ден, избягвай ананас, грозде и други много сладки плодове, аз лично наблягах на диня (300 гр е порцията) = 300 гр пъпеш или 1 ябълка, 2 кивита... лодовете не веднага след ядене, поне след 2 часа, иначе пак скача захарта. Аз си контролирам захарта по 3 пъти на ден (2 ч. след ядене, при мен там е проблемът), и това са ми наблюденията от 2 месеца и кусур диета. Помня аз как се ошашках като ми казаха за проклетия диабет. Също така, при следваща бременност голяма е вероятността да го получиш още от началото и трябва веднага да се почне диетата превантивно.

Толкова от мен, мери и тегли всичко, съдържащо захар - хляб, ориз, макарони, картофи, ако искаш, ще ти препиша и таблицата на съответствие на продуктите. Няма да е зле да се консултираш и да ти изпишат специална диета.

# 118
Днес явно времнцето ви влияе тумбачета!

Няма ви! Спинкате ли всички newsm46 smile3507

Ние чакаме таткото да напазари и ще готвим.    chef

Айде нанкайте че след месец  Naughty никакво спане!

# 119
ох това време тотално ми скапа настроението buria

Общи условия

Активация на акаунт