За първа година в детската градина!- 7 част

• 16 139
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • София
О, не, зелените са си зелени...и в яслата съм виждала, и в градинката...Едно такова светло зелено, тревисто.

# 121
Какъвто и цвят да са, са от гадните, гнойни секрети. И бял, и жълт съм изследвала, винаги са се оказвали бактериални.

# 122
  • В средата на времето
Според мен са жълто-зелени на цвят Laughing.. по-наситено зелени не съм виждала Simple Smile, но Мечо Пух е права, че станат ли цветни, какъвто и да бил цвят, значи гадините си правят колонии в носа вече.. Twisted Evil

# 123
При нас се разбрахме да всеки  да донесе по една туба от 10 л с трапезна вода и стекче пластмасови чашки. Имат помпичка за тубата. Госпожите изрично казаха, че чашките се изхвърлят след употреба. Каза, че и понякога им сипвали в металните чашки, но като ги вадели от стерилизатора обикновено били доста топли.

# 124
  • София
Здравейте,

Рали днес пак плака много  Confused Много е неспокойна, постоянно се сеща за градината и започва да се пазари да не ходи и т.н.... Снощи на луди ни направи, такъв рев  ooooh!
След малко ще ходя да я взимам, дано поне намеря някой който да ми каже 1-2 приказки за това как е минал деня на детето ми  Tired Почвам да се чувствам като луда, защото питам и искам да знам ...
За сополите - имат ли някакъв цвят, жълт или зелен, значи искам секрет от личната, тя в повечето случай изписва направо антибактериални капки и така...
А за водата, при нас казаха че нищо не искат, ама ми показаха че дават на децата вода от стъклени чаши. Чакам родителската среща, защото нещо много ми станаха въпросите  Tired

# 125
Здравейте,

Рали днес пак плака много  Confused Много е неспокойна, постоянно се сеща за градината и започва да се пазари да не ходи и т.н.... Снощи на луди ни направи, такъв рев  ooooh!
След малко ще ходя да я взимам, дано поне намеря някой който да ми каже 1-2 приказки за това как е минал деня на детето ми  Tired Почвам да се чувствам като луда, защото питам и искам да знам ...
За сополите - имат ли някакъв цвят, жълт или зелен, значи искам секрет от личната, тя в повечето случай изписва направо антибактериални капки и така...
А за водата, при нас казаха че нищо не искат, ама ми показаха че дават на децата вода от стъклени чаши. Чакам родителската среща, защото нещо много ми станаха въпросите  Tired
  Знаеш ли ,струва ми се ,че и ти си много напрегната и притеснена. Успокой се ! Децата усещат, ,когато ние сме под напрежение и това ги изнервя допълнително. Сигурна съм ,че на нея там и харесва и плаче само в началото , нали? Ще свикне ,ще видиш. Grinning

# 126
  • Добрич
Ние даваме всеки месец по 1 лв. за вода от автомат. Всяко дете си има пластмасова чашка и си пие от нея.  Хавлиена кърпа всяко  дете носи. Кърпите и пижамките се перат от родителите, а чаршафите са техни и се перат там. Моето дете е с алергия и сме занесли наши чаршафи, завивка и дюшече. През седмица си перем у дома чаршафите.

# 127
  • София
...

Сега да ви попитам, може някъде да е коментирано, извинете ме  Blush  От къде мога да купя престилка за да ходи с нея на  Приложни изкуства?

От "Джъмбо". Вчера бях там и даже имаше избор на такива престилчици.  Peace

# 128
...

Сега да ви попитам, може някъде да е коментирано, извинете ме  Blush  От къде мога да купя престилка за да ходи с нея на  Приложни изкуства?

От "Джъмбо". Вчера бях там и даже имаше избор на такива престилчици.  Peace

Ами в нас има една останала от баткото, гумирана е, на "Чико". Не беше много скъпа навремето

# 129
Не мога да ви насмогна на темите - докато се усетя и нова тема  Laughing

Ilistavreva, какво ви се е случило?   Имам предвид това:

Цитат на: Ilistavreva в петък, 03 октомври 2008, 16:28
След цял месец прекаран в къщи заради некадърни лекари в понеделник най-накрая отново започваме да ходим на градина.

Дано не се повтарят тези неща. И много висока Т  Ужас, милото детенце 

Ами надупчиха и дупето здраво и я натъпкаха с лекарства щот "гърлото и е леко зачервено", а се оказа доста тежка бронхопневмония. Както и да е уж е вече здрава и от вчера ходи на градина (въпреки че доктора каза че е за предпочитане да си стои в къщи). Хубавото е че няма ревове, а напротив иска на градина - даже тази сутрин(понеже се наложи да я заведа по късно на градина) ревът беше "искам на гадина,дицата ме чакат,ще ми се сърдят" направо паднах.

# 130
  • София
Спяща красавице, супер си  Hug И без това си търсех повод да отидем до там, сега вече няма мърдане   bouquet Много благодаря за инфото.

# 131
  • София-Лагера
Зелените сополи са като храчка. Mr. Green

И при нас мина родителската.Всички седят и мълчат.
Ще сменяме дюшеците.
Общо по 95 лв събираме /дюшек,олекотени,вода и тетрадки/

Повдигнах въпроса за болните деца,защо се водят на детска?
И пак всички мълчат.
И при вас ли беше така? Thinking
Директорката каза,че родителите се сърдели като им връщали децата.
И мен това какво ме интересува.
Ужким щяло да има по строг контрол пък ще видим.
Аз ,ще го пускам чак другия понеделник.

# 132
  • София
                                              vnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna
(съжаявам това са децата) ooooh!

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:11 от slan4ogled

# 133
Desi_2  и ма нашата родителска беше мълчание .Госпожата питаше нещо -грабна тишина.Пита съгласни ли сте и всички клатят глави Rolling Eyes
Добре ,че поне решихме по колко пари ще събираме -34 лв(консумативи и 1 помагало) .Вашите 95 множко ми се струват.

# 134
И нашите мълчаха Wink, добре, че поех инициатива да попитам за болните, а после и за родителския актив.
95 лв са доста, ама те ще купуват и дюшечета.
Ние ще съберем по 30 лв плюс 10 лв за чаршафи

Общи условия

Активация на акаунт