Дъжд вали и вятър вее, а АПРИЛчето се смее!!

• 13 875
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро от нас !!!  bouquet
 Хикси, мерси мила за кафенцето и закуската! Грижиш се много за нас ,за което ти благодаря ! Heart Eyes

За кафето - обичам го всякак, но се ограничих с 3-те отговора - черно, с мляко и захар и с цигара най-вече  smile3546 най-ми е сладко така Simple Smile

Тея се събужда винаги с усмивка , тя е най-слънчевото дете на света, както и всички априлчета , разбира се !!! Flowers Sunflower Heart Eyes

veni-b , да ти е жива и здрава майчицата !!! Много да я слушаш, ама и тя теб !  bouquet

Детенце се събуди и пее Simple Smile Отивам да слушам новото и хитово изпълнение ! Heart Eyes

# 61
опааааааааааа започнах да съм от редовните.благодаря за пожеланията вчера  bouquetОливия се събужда с усмивка и ако спя ми дърпа косата Mr. Green,а ако е сама си лежи и кротува.пюрета ядем в 13ч.-месно или зеленчук,а в 18ч.-каша или плодово.сега да попитам относно ваксините-тука бихме първите 3 месеца..ПЕНТАКСИМА'' и после чак 9 месец в рамото.а как е в БГ-че нали се прибираме и да знам.доколкото разбрах там се бият 1,3 и 6 месец.......... Rolling Eyesлек ден!

# 62
  • Бургас
Добро утро и от нас HugМерси за кафенцето Heart Eyes
Вени, честита ти рожденичка; да е жива и здрава и много да помага  bouquet
Ася, и ние сме на Пентаксим, но сега като навърши 6 месеца ще ни правят пак някаква ваксина от тях е обаче, не я купуваме ние и не знам за какво е още Embarassed
Аз писах вече за режима на хранене, сутрин започваме около 8.30 и последното хранене пак е около 8.30 вечерта; ако сме навън и не ми се цапа всичко с пюре, разменям местата на кашата и зеленчуковото пюре и на обяд давам Лека нощ на Хип ванилия /това ни е любимата каша/.
Ако някой реши да започва диетата, да свирка, че да споделяме резултати Sunglasses
Аз се предадох вчера и взехме две рибки на Илчо; това ми се стори най-безобидно като домашен любимец, че ме побърка Crazy Събуди ме по тъмно още да ги храня, че щели да умрат от глад Tired Казват се Гого и Голди; нямам никаква идея как се гледат рибки, но неволята учи Mr. Green
Аз да се оплача от моята майка - нещо се нервирала на работа онзи ден и дойде да ми предложи да ми ползва майчинството, а аз да започна работа. Леле, как се зарадвах, цяла нощ сънувах, че съм се върнала, че си подреждам кабинета /нали на моето място има друго момиче и ще започна на друга длъжност/, че си купувам костюми и високи обувки и т.н. На следващия ден бях в еуфория до вечерта, когато майка се обади да каже, че се е отказала Cry Поне си помечтах ooooh!
Хубав ден от мен, ние изчезваме на бебешки рожден ден Grinning

# 63
  • София
Добро утро Simple Smile

Ние досега се борихме да ядем Sad В крайна сметка не яде почти нищо само се налива със сок, много го обича ама то неможе само на сок да кара Sad

Ася на 6 месеца се прави третата хепатитна ваксина  Peace

Veni-b Да ти е жива и здрава майкати и весело изкраване   bouquet

Доста гадно време, всъшност аз много обичам такова време ама Ради ще пощурее вкъщи и ми е гадно Sad

Хубав ден от нас   bouquet

# 64
  • София

Благодаря за отговорите ви за АД Hug сега ако и Хелън се изкаже по въпроса....Дали е от студеното време незнам,но отдолу на брадичката си има едно "петно" лишеи...кожата е зачервена,бели се и грапава Rolling Eyesмажа редовно с олиото на Бюбхен,но не!Сори,сигурно вече ви досадих с тоя АД,но съм си вкарала мухата в главата и... Rolling Eyes

Sisee, и Косьо имаше същия "лишей" на брадичката. Слагам го в кавички, защото се оказа, че аз съм го протрила с пластмасовата лъжица (за ваша информация на Нуби), с която постоянно му обирах изтичащото по брадата пюре след всяко "ам" Embarassed Прокарах си я по бузата и няма да ви казвам колко е грапава по ръбчето Confused Откакто го храня с обикновена чаена лъжичка "лишеите" му изчезнаха Simple Smile
Дано това с температурата да е било само за вчера  Praynig

Иначе и Косьо е като Ради и Стефко - не "говори". Но почти пълзи вече  Peace Месни пюрета му давам мнооого рядко, зеленчукови всеки ден (без мляко, но понякога си доцоква). Жълтък още не съм давала. Гледам всеки ден да му давам плодово пюре, при това от тези, които са обогатени с витамин Ц (заради имунитетта). През ноща суче все така постоянно...даже нямам представа по колко пъти  Crazy

Днес за първи път му дадох пълнозърнеста каша с глутен (готова, с плодове на ХИПП). Ми, викам си...вече сме на 6, значи може Peace

Отговорих на анкетата - кафето го предпочитам сутрин голямо, черно, горещо и с цигара, а през деня - голямо, черно, студено и с цигара. За съжаление от много време го пия не точно, както го предпочитам....демек без цигари. В началото ми беше терсене, но свикнах  Peace Много обичам кафе!

Ясмина, как точно слагаш покривалото на количката, че аз явно съм тъпичка и не успях  Embarassed Т.е. закачих го, но му покрива само петите (образно казано) и не ми се стува никак изолиращо...

# 65
  • Варна
Добър дееенннн!!! Wink

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз току що я пробвах на пюре от ябълка, мое производство, но го отказа. Май е доста киселичко, уж ябълката беше сладка, ама....  newsm78 Някой пробвал ли е такова пюре. Направих го от сурова ябълка, като я пасирах на пюре и разредих малко със сокче от ябълка, купешко Simple Smile

# 66
gery-82, m.lekova, пишете момичета, престрашете се Simple Smile   bouquet

Ние тука не ядем хора ( все още )  Mr. Green

# 67
Ех, мамета, аз нали имах вчера гости и да ви се оплача - като дойдоха в 14.30, си тръгнаха в 21,00 часа  #Crazy Вече няма никой да каня  Confused

Та затова не се отчетох вчера, но набързо попрочетох - ех Дани, дано се оправяш бързо  Hug Това се отнася и за всички болнички бебчета и за моя Боби  Hug

Само на Голди ще пиша, че тя имаше конкретен въпрос към мен, а по другите теми по-късно, че трябва и с татито да се видя:
Голди, ние имаме промяна в плана - няма да идваме да живеем за постоянно в Бургас, а понякога ще идваме само за 4-5 дни, когато мъжа ми има повече работа. Аз последния път - миналата седмица като идвах си мислех за теб и Миленка, обаче:
1) Бяхме забравили количката на Боби ooooh! Няма да казвам кой трябваше да я вземе (не съм аз)
2) Времето беше ужасно - само валеше и не ставаше за разходки

За това не съм звъннала, но обещавам в бъдеще да се обаждам  Hug

# 68
Здравейте милички Heart Eyes
Вени б аз да си призная много не разбирам от материи,но си мислих,че ние е хубаво да е изкуствено! Ти ме разбби като каза,че така топлят повече! И аз ги глидах тези испанските и щом е така ще взема Hug
Милена е още болна,пък и времето стана ужасно Sad Чакам да и мине и ще вкарам вече глутена Peace
Как са другите болнички бебета? Дани,Боби,Коско!
Мире дано не ми се смееш,ама сънувах супер луд сън с мен и теб! Сънувах,че се срещаме в Мола и сме супер слаби и двете,а ти направо кльощава #CrazyБяхме гримирани ,на токчета и обикаляхме да ти търсим дънки и не  можехме да намерим,защото все ти казваха,че няма толкова малки дънки! Направо щях да падна като се събудих #Crazy hahaha

# 69
Честита половин годинка на родените на 5 април бебета!  bouquet

Днес няма Т /поне засега/ покашля леко ,но дано не се разболее PraynigСнощи се събужда 100 пъти да суче и аз като Ваня М даже и не поглеждам часовника нито ги броя Peace

Ясмина тези лишеи ги имаше още като беше на 2-3 седмици април месец,като се постопли времето нямаше проблеми с кожата!Аз затова си мисля,че е от студа Thinking Ще трябва да му взема подходяща козметика за неговата кожа!Не съм питала педи да изпише нещо понеже това не е обрив Peace
reiana ние имаме испанско одеално/порт бебе още като се роди го ползвахме но е достатъчно голяма да се завива и сега,те доста топлят Peaceи са едни пухкавиииии

Какъв дъжд се изсипа тука ooooh! отде ни неделната разходка са татито...не,че той се беше засилил да излиза де Whistlingза негов късмет заваля!

# 70
Милички, почерпете се за половин годинката на Лидия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ни живи и здрави бебоците! Hug Heart Eyes Честито и на другите мини-рожденници! Hug Hug

Връщам се да ви чета! Simple Smile

# 71
-тука бихме първите 3 месеца..ПЕНТАКСИМА'' и после чак 9 месец в рамото.

Ася, за БЦЖ ли говориш?

# 72
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ФИЛИП, ЖИВКО, КОСКО, ЛИДИЯ, АЛЕКСАНДЪР, КАКТО И НА МОЯ БОБИ И ЦВЕТА   bouquet

Реянче, страшен сън - мечта си сънувала  Mr. Green
Боби, е на същото положение. подобри се до известна степен и сега застой - нослето пак го мъчи, но вече само докато се храни   Sad Ще изчакам до сряда и пак ще ходимм на лекар. То трябваше третия пентаксим да ни слагат, ама с тая хрема - пак ще отложим.

# 73
Здравейте мамчета!  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА РОДЕНИ НА 5-ТИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ!
Специални поздрави на Бобката и майка му, с пожелания бързо да оздравява
  Tada  newsm67

Абе момичета какви са тия испански одеяла, пуснете моля някакъв снимков материал, че аз за първи път чувам за такива и ме хвърлихте в размисли и страсти!  newsm78 Тенк ю!   bouquet

# 74
Здравейте и от мен.

Честита месечинка на всички бебета родени на 5-ти.  newsm38

От месните Дари яде вече пюрета с заешко,телешко,пилешко и пуешко.Аз съм доста смела със захранването и да чукна на дърво до сега безпроблемно.Плодови пюрета почти не е яла,но пък каши жули всеки ден. Joy
Режима ни е следния:
08.00-08.30- 150 АМ
11.30-12.00-125 пюре(зеленчуково+жълтък или месно)+50 АМ
15.00-15.30- 80-каша + 80 АМ
19.00-19.30-150 АМ
22.30-23.00-130 АМ-(повече от 130 не иска)
Мисля да започна вече да и давам попара и кисели макар,че нашата педиатърка я е малко страх,заради недоносеността ни да включваме толкова бързо всичко.
Иска ми се да имам по голям избор от храни,че Дари  е малко претенциозна.

Също така почти вече ахааа  да  пролази,ама прави само по 1-2 ,как да кажа , движения и ляга после пак си вдига дупето и така се предвижва напред. newsm30А от вчера сама от поза за лазене се обръща по дупе и седи подпряна на една ръка.Много крещи и казва срички ба-ба,аууу,ма .Само ба-ба я казва едно след друго,останалите ги изкрещява по веднъж и много и харесва да си пее.

Почти винаги се събужда щастлива,с усмивка и започва веднага да си играе. Laughing

Плаче когато не иска да яде, а аз продължавам да бутам(колко съм лоша  Embarassed),ама много малко яде това дете едвам събираме 750 гр. на ден.И когато и се спи и си изпусне бибата.За ядене не ми е ревала от както стана на 4 месеца.,а как ми се искаше ядящо дете, ама не. smile3518

Слагам в албумчето 4-5 снимки от днес и вчера.

ЧАО и  приятна и спокойна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт