ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 046
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Макар, че не са директни отговори на въпроса ми - взе да ми "светва". Ами то всички ревете  по свой си начин и време. Явно нашето е криза на растеж, съчетано с гадна ваксина и страшен таван при доктора.
Джули, много ми помогна с това, че като кърмиш и не можеш да видиш колко изсуква.  HugА аз със шишето съм се вторачила в грамажа. Педи каза да сменя с Аптамил, ама много скъпо, 30 лв за два дни....Хайде, ще чакам още. Но 5 дена си е търпение голямо. А днес  след баенето детето е спокойно. А майка му жули шоколад...

# 226
  • Варна
И сме сами Cry Cryдо следващия понеделник Cryмного ми е мъчно Sad
и ние. до 29 януари/ 28 февруари. как се оправяте сами с 2 деца  #Crazy.
а дали е възможно да има връзка с неакането 4- ти ден?

# 227
Честит  ти именик,Шмилянка!Да ти е жив и здрав,и повече да ти помага!
Честита придобивка и на Дани!Леко и безаварийно шофиране!

# 228
denica70, в миналата тема пита кой не слага ваксини. Аз се замислях, спря ме единствено трудността  при записване на детска градина и т.н. Белинда - понеже и ти спомена за това, начини има, но преди като обсъждахме темата за ваксините имаше доста шокирани и възмутени потребители и набързо прекратихме обсъждането, да не стават войни.  Peace

Дуци, за праха за пране се чух на кю с Евридика. Ти защо питаш?
За сополките - ако е здраво детето май никакви на трябва да излизат. Аз съм дърпала само на Йоанка, защото си беше болна, т.е. точех с килограми дневно. Дишаше много по-добре, не й се стичаха в устата /голям кеф  е да се облизват,мммм Crazy/ и не й се разраняваше нослето от постоянно духане с къпрпичка. Не много често, но в  точния момент е златната среда за мен.
Тити  ти защо смяташ, че задните е добре да ги има...или провокираш размисъл у потребителите на сополосмукачката. Аз лично с ония аспиратори с гуменото балонче нищо не мога да вадя, става бавно процедурата, тя се дърпа и в крайна сметка нищо не става.
Бай дъ уей - знаела ли си, че си родена в деня на усмивките  Heart Eyes

Всички снимки на бебета са много сладки, Simple Smile И честита кола на семейство Дани-бонбоневи Simple Smile

Абе - семейства  Дуцеви и Пърлеви, младите даже и си приличат, с тия слдки 2ни брадички хихих

# 229
И сме сами Cry Cryдо следващия понеделник Cryмного ми е мъчно Sad
и ние. до 29 януари/ 28 февруари. как се оправяте сами с 2 деца  #Crazy.
а дали е възможно да има връзка с неакането 4- ти ден?
Аз до петък съм сама. Мисля си, че има връзка с неакането. Меги не беше акала 3 дена и вчера сутринта истеряса, а аз за първи път не можах с нищо да я успокоя. Накрая ревнах и аз, а мъжа ми я грабна, забаламоса я нещо, успокои я и хубавичко ми се накара, че с рев няма да я успокоя пък аз още повече ревнах  Cry По-късно изака едно огромно количество и беше най-усмихнатото дете  Laughing

# 230
  • София
как се оправяте сами с 2 деца  #Crazy.
Да не ме чуе дяволът, ама с две се оправям по-добре, отколкото с едно и сама по-добре, отколкото с помощници. Не знам що така се получава, но като сме си сами, ме слушкат и двамата, много рядко има истерии и въобще не се изнервям. Като бях преди само с Ники, имало е моменти, когато от лигня толкова ме е вбесявал, че ми е идело да го подаря на първия срещнат! Сега е доста по-разумен - нали е бати Mr. Green Бобо пък определено проявява тенденция да обича тишината и спокойствието и ето - днес сме си самички, кърти цял ден; вчера бяхме с татко му - утрепа се да реве и мрънкоти Crazy До вечерта вече всички бяхме на нож вкъщи от нерви, а главата ми беше станала като тиква.
Ужасни са тези пристъпи на нервност и истерия у бебетата, но трябва да разберете, че те невинаги са предизвикани от нещо конкретно и невинаги можем да направим каквото и да е срещу рева. Просто преминава. До следващия път Laughing Нервната им система е незряла още. Боб понякога започва да плаче за нещо си, после сякаш забравя за какво е почнал и продължава да се самонавива, по инерция. Реве, реве, истеряса и хоп! - пълна тишина Laughing Бебешка работа Wink

# 231
агата и нип - не че смятам, че трябва да си стоят задните сополи там Simple Smile , но нещо ме притеснява в тази сополосмукачка, все едно клизма му правиш на детето...а може би наистина не е ок за лигавицата да бъде постоянно осмуквана и почиствана? Това си е мое предубеждение, аз ако може, изобщо нищо няма да ползвам.

# 232
Вчера майка ми и сестра ми ми надуха главата да почвам да правя упражнения  Simple Smile щото мъжът ми цял да престане да ме харесва, ако се позадържа такава. Въпреки че не ми се вярва, май се постреснах, щото си изрових въженцето, дето скачах едно време и сега треса телеса  Mr. Green, докато Катето спи на балкона.
А и цялата съм се увила с найлоново фолио за свежо съхранение  Laughing

Освен това, като се замислих - едно време имах сумати варианти за това как да му взема акъла, а сега... Така че съм твърдо решена, въпреки кърменето и тъпкането, свързано с него, да работя по въпроса  Peace

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:17 от gnidka

# 233
  • София
Пък аз нали не кърмя Tired
и от днес съм на диетата на Дюкан,ще видим докъде ще я добутам Crossing Arms

# 234
  • Варна
Така, в крайна сметка пак стигнахме до акането  Laughing. Казвайте тогава докъде да го пъхам този пусти термометър  ooooh!? Трети път опитвам. Що круши изядох  Rolling Eyes. Кое определя дали ще ака едно бебе или не  Thinking?
Киса, според мен им писва да са само с нас. Затова като ги вземе някой друг им става интересно и млъкват.
Веси, трябва да запознаем  Павката и Боби, но трябва да се престраша с шофирането.
Шмилянка, честит именник   bouquet и пиши какво става с Монката.

# 235
... но нещо ме притеснява в тази сополосмукачка, все едно клизма му правиш на детето...а може би наистина не е ок за лигавицата да бъде постоянно осмуквана и почиствана? Това си е мое предубеждение, аз ако може, изобщо нищо няма да ползвам.
Същата съм - лют враг на всякакви илачи и уреди за "лечение". Аз нищо не пия, когато съм болна (е, не съм се разболявала тежко, за късмет!). Май съм за подфорум "Хомеопатия, билколечение и алтернативна медицина", където майките си лекуват децата със сугестия и отдават болестите на психически неразположения по-скоро. Малко повърхностно го казах, но горе-долу е така.

А днес май всички бебета са полудели  #Crazy Моят хубостник на прибиране от разходката се дра като за последно. Обикновено в такива случаи го вземам на ръце, но сега много духа вятър и не ми се искаше да го нося. Горе вкъщи млъкна! Малък талибан!  Crossing Arms

# 236
  • София
Момичета,какво е това отвеждане...толкова време,всички самолети излетяха,само на мъжо е отведен newsm78
вижте
http://www.sofia-airport.bg/pages/departures.aspx?lm01=103&l … p;lm03=52&p=6

# 237
  • Sofia
Отвеждане към самолета вероятно.

Не съм ви чела, кефя се на новите си придобивки Mr. Green Дуци ме разори с тоя Продавални hahaha
Имам си дънки чисто нови, якенце за Дени и то новичко, и се сдобих с помпата Медела, втора употреба. Whistling

# 238
  • Варна

Веси, трябва да запознаем  Павката и Боби, но трябва да се престраша с шофирането.

Инка, остави го, ще се изака, недей пъха термометри и мушката, на кърма бебе може да не ака дълго, аз лично веднъж съм опитвала с термометър, като не беше акал 2 дни, мисля на третия пробвах....Резултата - не само,че не се изака, а и съвсем се разпищя и откачи....Изака се същата вечер около 6-7 часа по-късно.Сега от седмица насам ака всеки ден, май само 1 ден прескочи  Peace
За мушкатото съм против, има изледвания забраняващи опутребата му в бебешко дупе  Peace
  Аз съм без кола,Инка, иначе ,аз бих дошла към твоя район... HugСлед като мъжа ми реши да заминава, прецених ,че сама няма да ми се налага много да шофирам с бебето и продадахме колата..А и всичко ми е под ръка...
Павката и Боби ми се струват идентични като характер, един ден добри, друг ден яко истерчни и непоносими...мисля,че ще се харесат ... Crazy
 За помпите - не бих смукала с такава сополосмукачка в носа на детето....Нито в собствения си.Почисвам го с клечица за уши , всеки ден след баня ... Със сигурност за лигавицата никак не е полезно да се осмукват така секретите  Confused

# 239
  • Варна
Белинда, това с незрялата нервна система го бях забравила. Обаче дали им се отразява негативно този системен плач, например да ги направи нервни и като възрастни  #Crazy?
Веси, мъжа ми два пъти го направи това с термометъра на 6- 7 ден. Каза, че не може да го гледа как се измъчвал. Аз днес опитвам, но ме е страх и едва ли го правя като хората. Той изобщо не реве от това, дори се  Laughing. За мушкато и на мен ми звучи странно.
Добре де тази помпа за болни дечица  я ползвате, но на здравите не ми е ясно защо е необходима. Аз ако неможе да диша добре Боби пръсвам стеримар и той се разкихва, чистя с клечка за уши. Но нослето му постоянно хрипти и спи с отворена уста. 

И аз трябвада отслабвам  Rolling Eyes, но с тия вафли днес  Tired. Мъжа ми, ако си намери друга, ще го разбера, как може всичко в магазините да ми е малко  #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт