Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 10 098
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Тея, поздравявам те за куража и смелостта, които имаш!
Теди, бъди силна миличка! Свекърва ти ще се оправи.
Целувки на всички Heart Eyes

# 166
Мила Тея, разбира се 4е не сме те забравили и аз всеки ден си мисля за тебе. Знай 4е когато и да ре6и6 да се върне6 тука, ние те 4акаме. Прави са моми4етата, ти си толкова силна жена и наистина вси4ки ти се възхи6таваме.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 167
Здравейте момичета-кокичета!
Тея,  Hug  bouquet - всички сме с теб и те подкрепяме, нали знаеш  Peace

Теди, чакаме новини - вярва, че всичко ше бъде наред много скоро - няма какво да го мисли свеки - да се оперира, че иначе как ще ви се радва  Crossing Arms

Аз вчера изобщо не успях да се включа при вас след сутрешното ми влизане - много 'копане' имаше  Tired И вие голямо писане сте изписали - жалко че следобеда бе помрачен с такива новини  Confused
Да ви кажа една клюкина за нашия екстериор, с който все повече свикваме  - боклука Mr. Green - тази сутрин околовръстното от ова купел къ люлин беше отцепено - само автобусите пускаха - а Младост вече е попу-почистен  Grinning Тъкмо свикнах да ходя по улиците  Sick (така) и сега пак ще трябва да се нагажадм  Mr. Green - не се оплаквам обаче - по-ми е хубаво на чистичко  bowuu

# 168
Teya, много целувки и  Hug от мен. Радвам се, че се появяваш отново. Местенцето ти не може да бъде заменено от никой друг   bouquet
Deer, честито дипломиране. Желая ти незабравимо лято и много успехи занапред!
Tedi, стискам палци свеки да се оправи бързо!
Lea, кажи ми тайната на неизчепаемата ти жизненост?  bouquet

# 169
Здравейте момичета, Диир,честито за дипломирането!Влизам само да ви кажа,че сте чудесни всички вие и дори виртуално ви чувствам близки-радвам се че съм сред вас! Тея- прекланям се пред силата ти !Хубав ден на всички!

# 170
  • София
Тайната на моята жизненост е, че мъжът ми вече почти седмица си е вкъщи, а преди от командировки не можех да му видя очите Close И много, много ме желае и глези...и сме самички, защото Боби е с майка и татко на почивка....и съм като младоженка...и съм 58 кг и се чувствам добре Grinning....и е лято Sunglasses - любим сезон...и не мисля за бебе....и в резултат:
- преливам от енергия
- щастлива съм
- вечно съм усмихната
- танцувам и си пея
- заразявам ви и вас Wink

# 171
Леа, открадвам си малко + енергия  Flutter
Майтапя се - и аз съм така щастлива - въпреки че физическото ми състояние не е най-перфектното, в което съм била (с тия кисти и болки последните дни), съм както обикновено много оптимистично настроена. А допълнение към това ми щастие е и летния сезон и наближаващата отпусчица  Joy

# 172
Здравейте, момичета!
[Deer, честито дипломиране. Желая ти незабравимо лято и много успехи занапред!
smile3501
Тази седмица дойде и моят ред да се похваля с нещо: Довечера заминавам на Банско Grinning Е, само за уикенда, но все пак е някакво разнообразие.
Lеа, продължавай с пълна пара само така,а покрай теб и ние Grinning

# 173
  • София
Ая, дано болките скоро отшумят! Блазе ти за отпуската! Пренасочвай мислите си там! Много приятно да си я изкараш!
Аз моята не я виждам още кога ще е и дали въобще ще я има, но ще си дежуря тука във форума Wink да не вземе да опустее...
Ох, дано не ви ставам досадна. Май всеки втори постинг е мой. Но.....бърбори ми се И вие се включвайте, де! ВСЕ ПАК Е ПЕТЪК Ураааааааааа! smile3558 Да живеят петъците!!! И съботите, и неделитееее!
А, сетих се! Утре съм във Фелибето с мъжа ми. Той отива за един ден в командировка и реши да ме вземе. Ама както се сещате, аз ще се шляя из центъра Wink Да има девойки, готови да ми правят компания?

# 174
- заразявам ви и вас Wink[/glow]
Аз определено се чувствам заразена  Laughing
Приятна разходка из Пловдив. Аз съм била студентака там и този град си остава голямата ми лябов Flutter

# 175
Леа, за Пловдив - и сама да си, няма да скучаеп - направи си един 'шопинг' мен ако питаш - там винаги съм се удивлявала като тръгна по магазините колко различни готони неща се продават - из наш'те магазини - главно парцаляци  Crossing Arms, а там като ида с кеф пазарувам (от 2-3 години не ми се е случвало де  Blush)
И намен хич не ми се работи, ама ХИЧ  ooooh!

# 176
  • София
Ая, и на мен ХИЧ- ХИЧ не ми се работи и по тоя повод отивам ей сега да хапна нещо. А за шопинга newsm78 ами аз не обичам да ходя по магазини! Предпочитам да се разхождам, разхождам и накрая да седна на кафенце (е къде отиде смайлито с кафенцето newsm78) и сладки приказки с някой. Имам познати мъже, ама мойто мъж, ако ме види в такава компания, какво ли ще помисли Rolling Eyes Та май ще кръстосвам сама като кон и като капна, сядам на кафе...и пак продължавам... Wink

# 177
Малии, какво става тук - на никой не му се работи, само кафенца и почивчици са ви в главите... Как не ви е срам!  umnikuu Ами знаете ли, че на мен в главата са ми... същите неща  Laughing Мързи ме, да има едно лесно ще падна от стола от мързел nazemiata А време за почивка няма. Тази събота и неделя ще стягаме багажа по преместването в новата квартира cow и ще правим малко ремонти pironi Уф...

# 178
  • София
Ей, Гризка, нормално е в петък да те мързи! Не е нормално обратното Wink А за местенето...ами успокоението е, че отивате на по-добро място! Всъщност, къде се местите? Боби ще е заинтригуван да научи Grinning Нали иска да живееш наблизо, за да си играете Flutter
А ние с мъжа ми довечера ще правим коремни преси! Ще се надпреварваме да видим кой повече ще издържи Party Амбицирала съм се да го бия Peace
Моля модераторките да не ме скастрят...поне не много...знам, че не е чат...ама ми се пише Embarassed а самичка не мога да си вържа ръцете Wink

# 179
Ей, Гризка, нормално е в петък да те мързи! Не е нормално обратното Wink
И аз това казвам на колегите, те ме гледат умно...Петък е и е едно такова хубаво време навън, само за плаж Sunglasses. Ама в моя офис май само аз съм на тази вълна /Lea, може и ти да имаш пръст в това Grinning/, а другите са се забили в компютрите...За това се забавлявам с вас Wink

Общи условия

Активация на акаунт