отслабване със сиофор

• 250 131
  • 711
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
И на мен днес ми е доста по-зле, окупирала съм ВЦто и ми се гади. Уф, дано премине.

Сисолина, предния път, като пиех Сиофор, го прекъсвах няколко пъти, после почвах пак с намалена доза и постопенно си я увеличавах до предписаното.

# 406
Шунка, дано скоро се почувстваш по-добре. )))
На мен вече ми мина заспалото състояние, но пък ме обхвана неописуем глад. Хапнах банан, морков и сега съм взела малко сурови бадеми, че да изтрая някак си до към 20ч, когато ще вечерям и ще пия хапчето.
Имали ли сте такива неконтролируеми огладнявания?

# 407
Аз само в началото известно време имах леки гадения и от време на време разстройство, на което обаче мноооого се радвах, че така ми изчистваше корема и червата...... беше много олекотяващо, после вече нищо не усещах. Сигурно и затова почнах да го пропускам Rolling Eyes Дали обаче ми регулира цикъла.... имах два поредни в два поредни месеца, което не е било от не помня изобщо кога  newsm78. Може би ако ида на гинеколог да каже какво става с кистите ще стане ясно. Върху окосмяването обаче - нъц - никакво въздействие. Това е при мен в общо линии  Peace

# 408
  • Sofia
Мирама, при мен принципно е обратното - по едно време даже не можех и 3 пъти на ден да ям, за да пия лекарството. Но вчера ядях много често, все си мислех, че ще ми премине гаденето, ако хапна. Но не.  Laughing

Сисолина, а ти от колко време пиеш Сиофор?

Аз хич не се радвам на разстройството, защото е съчетано с ужасни болки в корема. Вчера по спешност пратих мъжа ми да вземе детето от градина по тази причина.

# 409
Хайде пак тук. )
Днес до сега не ми се е доспивало, може и да не е било от лекарството. )
Имам -500гр, което е добре, макар че снощи на вечеря доста похапнах. )
Днес съм изяла една купичка с корнфлейкс с мляко и за обяд мисля да хапна салата моркови. )
Спорта ми куца (е, традиционните около 3-4км с количката с детето), но мисля и с това да започна, че имам един ужасен корем...то направо като пояс под гърдите, ужасно грозно.

Шунка, дано да спре честото ходене до WC, аз пък ходя съвсем нормално.

А кога увеличихте дозата? Днес ще ми е 4ти ден на половинка (сиофор 1000).

# 410
  • Sofia
Извинявай, ама това с пояса ме разсмя. Simple Smile

Аз този път няма да увеличавам дозата. Миналия беше така (пиех Сиофор 850) - 1 седмица 2 пъти по 1/2, 1 седмица 3х1/2, 1 седмица 2х1, накрая май стигнах до 3х1.

# 411
Шунка, а, то не е смешно. )))))  Joy
да видиш как изглежда...направо е за плач. ))))
буквално все едно съм си сложила един пояс под гърдите, това винаги ми е било слабото място, но тук последните месеци нещата излязоха извън контрол. )
Ще се мятам на упражнения, няма как. )

# 412
Сисолина, а ти от колко време пиеш Сиофор?

Почти 4 месеца /от средата на май месец/, ама сега не съм пила повече от три седмици.....  Embarassed
Май трябва поне 6 месеца да се пие, а аз съм за ...... #2gunfire
Ами докторката ми роди, и когато трябваше да ходя на преглед още не се беше върнала, проверявах няколко пъти все я нямаше, и после ме завъртя шайбата, ииии ..... вече знаете

# 413
Аз само в началото известно време имах леки гадения и от време на време разстройство, на което обаче мноооого се радвах, че така ми изчистваше корема и червата...... беше много олекотяващо, после вече нищо не усещах.

Това беше най-хубавото  newsm62

имам един ужасен корем...то направо като пояс под гърдите, ужасно грозно.

Ако някой измисли нещо ефикасно за тоя "пояс"  newsm51 smile3525 smile3508

# 414
  • Sofia
Mirama, да не мислиш, че аз нямам "пояс"...  Laughing Срам ме е да се погледна в огледалото.
Но и аз днес съм с около килце надолу. А вечерната порция е наполовина.

Sisolina, значи чак на третия месец прием ти се е оправил цикълът? Отчайваш ме.  Sad

# 415
Пак аз....
днес за съжаление хапнах повече от предвиденото....ще видим утре какви ще са резултатите.
Чувствах се доста по-добре, само веднъж ми се приспа така зверски за разлика от предишните дни. )

# 416
Sisolina, значи чак на третия месец прием ти се е оправил цикълът? Отчайваш ме.  Sad
Ооооооооо............., никой не знае оправил ли се е, не е ли...... божа работа при мен. А ти не се отчайвай сега, моля те, толкова е индивидуално всичко.... споко  Hug

# 417
Simple Smile Здравейте, аз не съм много редовна тук за съжаление макар, че темата е страхотна и ме засяга пряко. Не ми остава време  Sad Попрочетох по-горе какво е писано до сега. Аз съм на Сиофор1000 от 5-ти август. Пълната доза от по две на ден пия от 14-ти август. На мен също ми беше лошо в началото и имах разтройство, което е наистина неприятно  Crazy При мен също има огромен пояс  Laughing Сега обаче обнадеждаващо намаля и то с упорити тренировки. Имам една аеробна серия, която не спирам да правя ежедневно в къщи. Мисля, че коремните преси и упражнения, които имат стягащ ефект са много подходящи. Дано всяка от вас успее да намери ритъма си и да се пребори с излишъците и поздравления на всички,  при които вече има траен ефект. Чесно да ви кажа до сега не съм имала толгова ефектна диета като тази със Сиофор1000. Вече ще се постарая да следя по-често темата, наистина е полезна  smile3525

# 418
Привет!  Hug
Отдавна не съм писала, но то е защото няма с какво да се похваля.  Sad
Много съм разочарована - вече два месеца и половина пия Неоформин, 2 по 850мг. и познайте -
нямам и грамче свалено!  Twisted Evil
В един момент усещах, че се свивам на обиколки, дори не знам защо се бях заблудила, че съм
отслабнала с 1.5кг. Сега и на обиколки не свалям.
Освен това, напоследък почна пак да ми се  прияжда сладко.
Май ще трябва да посетя ендокриноложката за корекция на лечението.  Rolling Eyes

# 419
Здравейте и от мен...
аз редуцирах хапването, да не говорим че до към 15-16ч изобщо не ми се яде. Но към 18ч ме обзема страхотен глад и вече май ще хапвам по това време.
Снощи обаче започнаха едни болки в левият яйчник, после обхванаха цялата област надолу от него и другият яйчник. Накрая към 00ч пих един аулин и малко ме отпусна, но пак цяла нощ имах някакви кофти болки.
Не пих сиофора, реших да го пропусна. Предполагам, че е от него, никога не са ме боляли така яйчници. ((

Общи условия

Активация на акаунт