отслабване със сиофор

• 250 055
  • 711
  •   1
Отговори
# 330
Някой правил ли е ЕМГ във връзка с  диабет?

# 331
Момичета, да се похваля - за 3 седмици с лунната диета съм свалила 3 кг ..    При положение, че за 6 месечен прием на метфогама, с диета + спорт не мърдах нито грам ..  Shocked

Чувствам се много добре и усещам как взе да ми се прибира шкембето ..   Grinning   

Хубав ден желая на всички!    bouquet

# 332
Аз съм доста обнадеждена за отслабването този път. За 15 дни съм свалила 1кг (смешно изглежда, но аз все пак пия сиофор едва от толкова). Няма да се отказвам в никакъв случай  smile3521

# 333
Че защо да изглежда смешно ?!   Аз мисля, че бързото сваляне на килограми не е много здравословно ..  

# 334
Taka e! Аз също, след като опитах какви ли не начини, реших да действам с диетолог: бавно, но славно Wink !

# 335
Браво, момичета!!!  newsm10 Само така!  smile3508 Да се махат омразните килограми  smile3534

# 336
  • София
Здравейте, момичета ! Замря ни темичката, как сте, слабеете ли?
При мен, все още - нищо...вече месец и кусур пия Глюкофажа и няма и няма резултат...Намалих малко фитнеса, както ме посъветва док, от 4 на 2 пъти, но увеличих йогата, действа ми добре на нервата:-)))За жалост няма да практикувам , любимата ми водна аеробика, спрях да ходя защото ми ставаше лошо в края на тренировката, треперене , едва излизах от басейна. Сега имам глюкомер и разбрах, че от тези занимания, захарта, която инъче ми е висока, пада до под 3 !!! Случвало ли ви се е, подобно нещо?
Желая на всички усмивки и успех в борбата с килограмите и да пишете еееееееей !:-)))

# 337
Не се справям с кг. Време е да го призная.Тези 5, които качих след голямото отслабване , не мога да ги сваля. Много често ми прилошава, кр. ми захар е ниска. Намалиха ми Сиофора, но пак ми е гадно.Остана ли без сладко и въглехидрати  help - прималяване, треперене...

# 338
Здравейте!
И аз отдавна не съм писала, но вече 3 месеца пия Метфодиаб, но резултат по отношение на кг няма никакъв. Да си призная честно и  хапвам всеки ден сладко, което е голяма грешка, но май и не съм качила кг, въпреки сладкото. Проблемът, който виждам е, че коремът от пъпа нагоре първо ми порастна твърде много и въпреки твърденията на ендокриноложката, че ще се нормализират нещата, коремът ми не спада. Момичета, има ли някоя друга от вас такъв проблем?

# 339
sonia_dim , аз пия Метформин 3 х 500 от около 3 месеца. първия месец отслабнах с 4 кг , от тогава до сега не съм мръднала.
 Аз нямам диабед , дори не е потвърдена инсулинова резистентност. Правих обременяване с глюкоза , но не са ми изследвали IRI. Ендокриноложката ми е д - р Катя Тодорова. Тя каза че стойностите на кр. захар по минути трябва да очертават дъга , а при мен се получава права линия нагори. Иначе на гладно кр. захар  е 3,9.
 Много се тревожа дали може да има пристрастяване на организна към метформина и след като го спра да не се объркат нещата.

# 340
Момичета искам да споделя, че преди 2 години пих Метфогама 2х850 около 4 месеца, но бях и на Дюкан.Отслабнах 15 кг, но тогава усещането ми беше ,че загубата на кг е от диетата. Спазвах я зверски стриктно. Бях 90 кг. Преди това си направих изследване за инсулинива резистнентост и само на последната проба имах завишение, но не голямо.
Сега пак съм качила кг.-около 85 и реших да почна пак глюкофаж. Оба4е много подробно говорих с ендокриноложка и тя ми каза, че доза до 2000 мг е безкрайно малко и нищо не правя. Каза да пия по 3000 мг, т.е. 3х1000 мг.
След това, за да съм по-сигурна се консултирах с 2ри ендокринолог и той ми каза същото. С две думи, за отслабване-3 гр.

# 341
Освен това в листовката пише, а ти лекарите ми казаха, че глюкофаж до 3 гр. не прави хипогликемия.

# 342
Проблемът, който виждам е, че коремът от пъпа нагоре първо ми порастна твърде много и въпреки твърденията на ендокриноложката, че ще се нормализират нещата, коремът ми не спада. Момичета, има ли някоя друга от вас такъв проблем?

Това е голяма гадост.Сутрин положението е горе-долу поносимо, но ако хапна дори 2-3 хапки, без значение на храната, точно там започва да стърчи  smile3511

# 343
future74 , а казаха ли ти колко време можеш да пиеш 3 гр. при условие , че нямаш инсулинова резистентност?

# 344
Казаха ми, че да има ефект около 6-12м. Освен това, ако имам кисти ще повлияе перфектно. И тъй като аз редовно правя кисти-толкова по-добре:)))

Общи условия

Активация на акаунт