отслабване със сиофор

• 250 039
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
Проблемът, който виждам е, че коремът от пъпа нагоре първо ми порастна твърде много и въпреки твърденията на ендокриноложката, че ще се нормализират нещата, коремът ми не спада. Момичета, има ли някоя друга от вас такъв проблем?

Това е голяма гадост.Сутрин положението е горе-долу поносимо, но ако хапна дори 2-3 хапки, без значение на храната, точно там започва да стърчи  smile3511

Онзи ден дъщеря ми каза: "Мамо, приличаш на бременна", точно заради това гадно подуване! Mr. Green

# 346
Не разбирам , това от лекарствата ли е? Пия го две години, но докато свалях кг не ми правеше впечатление.

# 347
Да споделя и аз . Дущеря ми пие Сиофор от месец и половина,два пъти на ден по половинка от 850.Както разбирам от темата това е минимално количество,но въпреки това според мен и повлия добре.На диета е-не яде хляб и сладко,но един път в седмицата си позволява ,апетита и значително намаля и за това време е свалила 5кг.
Изписан и е за ПКЯ ,и два месеца подред и идва на време и без болки. Година и половина преди това пи противозачатъчни и като ги спряхме положението си беше същото като преди тях -нередовен и болезнен цикъл ,макар че на ехографа не се виждаха вече кисти.
Много съм обнадеждена ,дано това е нейното лекарство най-после !
Благодря ви че ви има,много научих от тази тема и исках да споделя радоста си с вас   bouquet

# 348
Aз направих вече месец и половина прием на Неоформин /два пъти по 850мг./ и кантарът показва
килограм и половина надолу. Интересното е, че на обиколки съм смъкнала повече, отколкото на килограми. Има ли и други така?
Част от равносметката е, че апетитът ми е овладян, в това число и за сладко.

# 349
  • София
Момичета, извинете ме за спама, но досега четох листовката в нета и едно не ми стана ясно- това е лекарство за диабетици, с проблем на щитов. жлеза и др, нали? Или аз нещо не съм разбрала newsm78

# 350
Мишле, изписва се също и при инсулинова резистентност и поликистоза.  Peace

# 351
Здравейте!
Както виждам и други момичета имат същия като мен проблем с подутия корем. Наистина и при мен сутрин е по-добре положението.
От 8 дни започнах и една диета. Bad cat се казва и е лесна за изпълнение. И не знам от нея ли или от хапчетата, но днес една колежка би каза, че съм и се виждала отслабнала и такава радост настана в мен. Simple Smile
Ето линк към диетата:
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p6834.html
Но положението с подутия корем си остава все още факт.
Чета, че някой от вас пият 3х1000 мг глюкофаж. Това не е ли много? Аз пия 2х850 мг метфодиаб. Дали различните хапчета са с различно по сила действие?

# 352
Соня, тази диета върви вече няколко години в нашия форум и е много по-добре и правилно обяснена. Има и превод на части от оригинала, не че някой ги чете, де, но все пак Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425676.0;topicseen

Според мен различните лекарства са на различни производители. Май само това е разликата.

# 353
  • София
Ще споделя едно мое наблюдение. Както писах и аз имам проблема с подутия стомах...Но...от около седмица съм по-стриктно на белтъчна храна със зеленчуци и установих, че корема ми се прибра. Вчера изядох една ябълка и о ужас, издух се, дотежа ми...и така...Ябълката беше плода, който си позволявах от началото на приема на глюкофаж и ходех постоянно подута, явно при мен има някаква реакция. И да се похваля мъничко, най-сетне май се отключи процес на смъкване на килограмите, сякаш изведнъж свалих 2 килограма:-) За протокола, на глюкофаж съм от 18 щли, 3Х500.
Успех и много усмивки:-)

# 354
Благодаря ти, Птица!
Така ще е много по-лесно да спазвам тази диета. Надявам се, тя да подпомогне сиофора, който пия и скоро да имам резултат с килограмите и с подутия корем.

# 355
Птица,ти доволна ли си от 90-дневната диета?Помня че по едно време беше на нея,бързо ли се отслабва?

# 356
Диетата е добра. Ако се направи цялата, определено има полза. При нас, разбира се, няма да са 15-20 кг, а 10-на най-много или дори по-малко, но все пак! Аз два пъти съм я почвала, и двата пъти свалих по около 4 кг за първия месец (когато се сваля най-много) и после се отказвах. Много ме натоварваше психически това редуване на дните. По 4, по 4, по 4... до безкрай Sick
Има и нещо друго - плодовите дни май не са най-доброто решение при болна щитовидна. А те са на всеки 4-ти ден!

# 357
Аз нали се мъчих с плодове и чай и издържах само 1-2 дни  Rolling Eyes
Наистина не е добре това гладуване за нас,беше ми много зле.
Оф,още не мога да вляза в релси след морето,все викам-от утре почвам  Whistling
Ти на коя диета си в момента,че аз ги пообиколих повечето  hahaha

# 358
Здравейте момичета! Hug
От известно време само ви чета, но вече е време и аз да се присъединя към вашата компания. Моя проблем е, че след раждане преди 4 год. само наддавам. 3 пъти свалях по 8 кг, но пак си ги връщах и то почти двойно. А от 1 година вече не свалям и нещо и на диета не мога да стоя иии.... достигнах до ужасни кг. Тази седмица бях на ендокринолог и изследвания. При мен всички показатели са в норма с изключение на инсулин на 120 мин - около 47. Ендокриноложката ми изписа глюкофаж от 1000 мг по схема /като гледам някой сте на 500 или на 850 мг, а аз направо на 1000  newsm78 / - започвам с 1/2 вечер няколко дни, после ще увелича на 2 пъти на ден и т.н. Ама като ви чета какви странични ефекти има... малко се притеснявам. Но ще го почвам де, нямам търпение да ги махна тия килограми.
Успеше ден, момичета! Hug

# 359
  • Пловдив
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Моля, не превишавайте 50-та страница!
Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт