отслабване със сиофор

• 250 027
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На обяд и на вечеря не приемам хляб, само сутрин...но ми се струва че ако го консумирам нещата ще са още по-зле. Излишните ми килограми са 10, при обременяването което правих юли резултатите ми бяха:

0 мин глюкоза 5.75     инсулин 17.7
60 мин глюкоза 11.9,  инсулин 88.5
120 мин глюкоза 8.9,  инсулин 99.6

# 481
  • София
Беше ми изписан Глюкофаж 3Х500.....

# 482
  • София
Violetkatana ,ако не те затруднява, дай да видим и твоя хранителен режим, за да имам база за сравнение.
Моят хранителен режим е 20 ХЕ на ден. Има таблица за ХЕ . Една ХЕ е половин филия хляб, една ябълка и т.н. На трите основни хранения се приемат по 5 ХЕ, а междинните по 2, само преди лягане междинната е 1 ХЕ. И до 1500 калории на ден. Също по таблица се изчисляват калориите. Забранени храни са белия хлаб, захарта и сланина или тлъсто месо

# 483
  • София
На обяд и на вечеря не приемам хляб, само сутрин...но ми се струва че ако го консумирам нещата ще са още по-зле. Излишните ми килограми са 10, при обременяването което правих юли резултатите ми бяха:

0 мин глюкоза 5.75     инсулин 17.7
60 мин глюкоза 11.9,  инсулин 88.5
120 мин глюкоза 8.9,  инсулин 99.6

Моите излишни кг бяха 25, а инсулина на 60мин. беше 130 при обременяването

# 484
  • София
Беше ми изписан Глюкофаж 3Х500.....
Според мен трябва да се консултираш с ендокриноложката за евентуално увеличаване на дозата. Под 2000 мг на ден не се смъкват килограми.

# 485
  • София
Благодаря ти, смятам по-скоро да я сменя...
Намерих табличка с ХЕ, смятам да се опитам да се храня около 2 седмици по-този начин и да видя какво ще се случи, още веднъж ти благодаря !

# 486
  • София
Преди да започна диетата , не закусвах, рядко обядвах и на вечеря изяждах огромно количество храна. Колкото са по-големи интервалите между храненията, толкова повече се забавя метаболизма, сега съм на 6 хранения, три основни и три междинни

# 487
  • София
violetkatana , би ли ми писала на лични или тук, кой е твоя ендокринолог?

# 488
Момичета, бих искала да питам нещо. Може ли да се приемат сиофор и противозачатъчни едновременно?

# 489
Момичета, бих искала да питам нещо. Може ли да се приемат сиофор и противозачатъчни едновременно?
Да, аз пия вече една година Сиофор и Диане 35. Това ми го изписа лекаря ми.

# 490
  • София
Да, аз пия вече една година Сиофор и Диане 35. Това ми го изписа лекаря ми.
При нас двете картинката е горе долу идентична, като правя сравнение, само не разбрах 3 Х 1 ли взимаш от Сиофора

# 491
Сиофора го взимах до преди месец 3х1/2, но заради крампите доктора реши че ми е много и го намали на 2х1/2. Сега обаче един апетит ме гони Cry
А ти СПЯ и инсулинова резистентност ли имаш?
Аз имам и повишен пролактин. Голяма лудница.
Въобще се съмнявам че могат да се регулират тези хормони.

# 492
Мерси, Птица ще те послушам защото наистина вече се притеснявам...За храната, имам режим който спазвам даден ми от ендокринолога, старя се да го спазвам, да имам и отклонения, но все пак би трябвало да имам някакъв резултат вече.

Бубичка, а с движението как си? Според мен Сиофор-а не действа без повечко движение... Peace
Да уточня все пак - бързо ходене всеки ден 60-70 мин = 7-8км. така няма начин да не усетиш отслабване и не само... ами и удовлетворение...  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 15:51 от Sisolina

# 493
  • София
Сиси, спортувала съм винаги и по много, дори ми се кара ендокриноложката че прекалявам със спорта...казва че за годините ми не било добре да претренирам.
За съжаление, през последния месец се скапах много...баща ми почина след дълго залежаване и въпреки, че знаех какъв ще е края, се сринах емоционално след като си отиде...В колата ми има екип за плуване, фитнес и йога....тръгвам всяка вечер от работа с намерение да отида и не мога...Много се надявам да дойда на себе си скоро...

# 494
БубучHug , искрено се надявам да влезеш в релси... Hug

Общи условия

Активация на акаунт