Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 142
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 960
И аз мразя да съм болна , изнервям се страшно !
Всички медикаменти , които се използват за тези грипни състояния , ми дразнят стомаха и само като се сетя каква е болката моментално забравям за тях

Майка ми е същата. Confused Обаче знам, че пие някакви работи, като е болна.

# 961
Ми нямам линк, преди 2 дни ми писа и ме попита ,дали може да сложи моята снимка ..............освен да и пиша на лични  Rolling Eyes

Пиши и. Simple Smile Аз и бях писала да я питам дали е тя на аватара и че е много красива. Simple Smile
Учудващо не ме взе за луда и беше изключително учтива с мен. Mr. Green

# 962
Мръсницо цуня,както съм обещала. Heart Eyes Снощи не съм писала,защото не бях тука,може да видите и в темата за ББ.Бях си с любовта. Grinning
 Сега обядвах,и смятам да поседя тука.Изпит имам другата неделя,ама нещо намерение да уча нямам.И без да уча ще се справя. Grinning Flutter.Бързам само да отида за да се разходя по магазините,и да си видя приятелката. Laughing

Изобщо незнам коя е тази мръсница Rolling Eyes, обаче вземам целувките. Heart Eyes
Щом е заради любовта може, ама заради ББ не приемам да бъда зарязана. Mr. Green
За изпитчето ще го вземеш. Гледай и за мен по магазините - нещо секси е евтино. После ще чакам колетче. Hug

Здрасти и на останалите. Simple Smile

Абе сега коя е мръсницата не мисли,грабвай цунитата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter
Ще гледам по магазините с 4-очи. Mr. Green

# 963
Абе сега коя е мръсницата не мисли,грабвай цунитата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter
Ще гледам по магазините с 4-очи. Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледай, че аз чакам магазините да дойдат вкъщи и нещо не се получава. Mr. Green

# 964
  • СОФИЯ
Ми нямам линк, преди 2 дни ми писа и ме попита ,дали може да сложи моята снимка ..............освен да и пиша на лични  Rolling Eyes

Пиши и. Simple Smile Аз и бях писала да я питам дали е тя на аватара и че е много красива. Simple Smile
Учудващо не ме взе за луда и беше изключително учтива с мен. Mr. Green

Тя е , тя е , много е сладка и в действителност  Laughing
Ще и пиша  Hug

# 965

Аман с твоето ядене ............аз пък вече съм свалила два килограма и половина. Двата килограма ги свалих май само за 20 дни  Thinking

Браво smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

# 966
  • СОФИЯ

Аман с твоето ядене ............аз пък вече съм свалила два килограма и половина. Двата килограма ги свалих май само за 20 дни  Thinking

Браво smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

Страшна диета ми даде  Hug ..........лично аз трудно започнах да отслабвам в началото , но после изведнъж..................даже от както съм болна почти не я спазвам , е вярно е че  танцувам , но все пак ........ Hug

# 967

Ще и пиша  Hug

Сигурна съм, че е голяма красавица. Simple Smile Пиши и и дай линк после, ако не може, прати ми го на ЛС. Hug

Поци, папа ли? Simple Smile

# 968
  • СОФИЯ

Ще и пиша  Hug

Сигурна съм, че е голяма красавица. Simple Smile Пиши и и дай линк после, ако не може, прати ми го на ЛС. Hug

Peace

# 969
...
Папах smile3522
...на пътеката ако не го върна па на Sick

# 970

Хахахах, моля ти се, ти не си бебе, а цяло бебище. Crazy
И аз съм гладна. Twisted Evil

# 971

Хахахах, моля ти се, ти не си бебе, а цяло бебище. Crazy
И аз съм гладна. Twisted Evil
Яж...храната е спасила човечеството от смърт Peace

# 972
Яж...храната е спасила човечеството от смърт Peace

Нападам 3 палачинки с мед.  chef Човечеството няма да го спасят, но мен временно да. Mr. Green

# 973
И аз ям...
Печено пиле с картофи и чаша червено винце  Crazy
Наздраве  Blush

# 974
И аз ям...
Печено пиле с картофи и чаша червено винце  Crazy
Наздраве  Blush
Наздраве Hug..аз по-късно....ще ходя да тренирам Peace

Общи условия

Активация на акаунт