Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 488
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 165
Цецо много добре и отговори:"Тук пише за съквартирантите,а не за Ирена"  hahaha

# 166
  • София
Радвам се ,че влизат в къщата.
Крайно време беше!

# 167
  • София
размахват пликове Rolling Eyesдали не им дават мисия?
                      Тц, лекарства им дадоха... Ирена вдигна скандал, че някой е пипал лекарствата без нея  Tired... Лекарствата били за определени хора, а Иванина и каза, че всички били болни все пак... Ирена започна да апелира към ББ да им даде химикал, че и трябвал...

При мен е без звук. Cry Ти Нова ли гледаш?

# 168
  • густо майна Филибето
Е много дразнеща тази Ирена! Че е красавица, такава е, ама защо си мисли, че света се върти около нея и всички са й длъжни? Май ББ й дойде като приземяване (ако изобщо го е осъзнала)

# 169
...При мен е без звук. Cry Ти Нова ли гледаш?...
                     В сайта в момента, и е ок  Peace.

Е много дразнеща тази Ирена! Че е красавица, такава е, ама защо си мисли, че света се върти около нея и всички са й длъжни?...
                     АМи Аги и Иванина също са много хубави, но нямат същото въздействие върху мъжете... Не разбирам защо  newsm78...

# 170
Цоп и аз тук Wink

# 171
значи и Иванина вече не може да е трае. интересно. тя затова се оттгели при мъжете, там поне Каменчо я обожава.

# 172
  • София
Като и гледам физиономията на Ирена хич не и харесва какво чете.

# 173
Като и гледам физиономията на Ирена хич не и харесва какво чете.
                      И сълзичка пусна даже  Rolling Eyes... Смениха на женския Самолет... Таня се шегува с Вили: 'Вили ти що така лесно си даваш любимия' - за Бай Иван става дума  hahaha ... Таня мете, Самие и Мила се мотаят вътре, Жени и тя там... Таня ги стяга, повече нямало да се влиза с ботуши в Самолета... Таня бъзика Мила, че е влюбена в някого, почнала да се изтупва с по-такива дрешки... Каза и, че е нормално, тя е красива жена... Мила отрича да е влюбена или изтупана и няма намерение да прави глупости вътре... Вили ровичка косата на Жени - или я проверява за въшки, или ще и прави прическа  Mr. Green... Имат нещо за пръскане против мухи...

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 12:28 от Aнгел

# 174
брейй, тая ромка нещо много се ядосва.Да не се влизало с ботуши  в самолета.

# 175
# 176
Здравейте и от мен. За два дни много сте изписали... Опитах се да попрочета нещо, но не успях всичко.

Ирена и Иванина не са ли приятелки вече. Скараха ли се нещо?

# 177
  • Бургас
Цопвам и аз в новата тема  Crazy. Дали са пуснали някъде снощното предаване, защото не успях да го гледам  newsm78

http://DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=Big+Brother+ … ry=0&active=1
http://www.bigbrother.bg/index.pcgi

заповядай! Hug

# 178
Четохме го  Peace Много пъти  Wink

Ирена и Иванина не са се карали май за нещо конкретно,но просто вече всички я разбраха що за стока е Иренка,и вече си няма приятелки там.Тя си намери нови приятели  Crazy

# 179
  • Пловдив
Този пък в къщата фитнес маниака много прост беее ..един самолет не може да сглоби ама то за това викат че тези с фитнес телата...  акъла им е в мускулите.. Joy Joy

Ромката бъзика Мила че била мръсница че се обличала заради мъжете .. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт