Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 650
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 235
тоя жоре ми падна в очите с тая циганка  Sick
Точно това мисля и аз ooooh!
И на мене, ама ме беше срам да си го кажа да не ме заклеймите за расистка.  Sick Драйфа ми се като го гледам чак...
А за Емилия и шампанското съвсем. Тая жена на улицата ли си е намерила устата че правят така.
За лещите не ми се коментира..

# 5 236
 Аз не знам какви изследвания им правят, ама поведението им е под всякаква критика-хреми,кашлици,херпеси,мухи в изобилие,кучета,зайци,размяна на лични и съвсем лични вещи при никаква хигиена.....Грозна картина! Чудя се,че има и по-възрастни, ама и те не им събират акъла от време на време поне. Малко разум,малко съвет-няма!

# 5 237
  • Абсурдистан
Е все пак им правят изследвания преди да влязат-чак СПИН нямат Wink

и добре, че нямат.
Егати мръсните хора, чак ме е гнус да ги гледам
А и кой е казал, че трябва да си професор, за да спазваш елементарна хигиена. Ами, че то  и децата в градината имат изградени навици. Някой в къщата са по-зле и от тях.

# 5 238
Ирена тръгнала да прави таратор Самие да няма скандал и казала добре прави го , а тя поогледала се и казала мм нища!
Ама Самието е голяма интригантка и тя вече почвам да я виждам

# 5 239
  • София
Търсиха си копър за таратора..иначе щяха да сложат магданоз.
Жени се лакира. Хвали й ноктите Марти.
Мъжете ритат нещо като топче.

Таратора май е само с вода Shocked

ПП-не трябва да си професор, за да спазваш хигиена, имах предвид, че вътре е пълно с елементарни хора и не очаквам да ми показвват образци за поведение Wink

# 5 240
Какъв е тоя таратор без кисело мляко?!  Sick
Вода и чесън?

# 5 241
Самието как бърка таратора и яде с лъжицата и после пак бърка... newsm12

# 5 242
  • София

Филип в Созопол има капанче, което тази година не работеше.
Няма значение. За друго иде реч. Все има начин наморето и то в Созопол, да изкара 3 000 за инвитро.  ББ би трябвало да е последната му възможност, след изчерпване на всички други, а не първата, все пак, ако толкова е искал да има дете. Моя логика е това. И затова казвам - Филип играе за  големите пари, а благородната му кауза е в тази посока.
То е ясно, че всички играят за големите пари, само мисията му беше за инвитрото.

# 5 243
Самието как гребе и куса от тенджерата таратор  Sick

# 5 244
Ама тя Танчето верно нищо не пипва,около кухнята не съм я видяла да помага нито веднъж.И аз го забелязвам това  и ми е интересно как другите в къщата не мрънкат....

# 5 245
Самието как гребе и куса от тенджерата таратор  Sick
Грозна картинка Mr. Green

# 5 246
Мила пее в самолета с Косьо и Умберто
Косьо"Колко съм гладен бе ,не е истина" Cry

# 5 247
  • Абсурдистан

Филип в Созопол има капанче, което тази година не работеше.
Няма значение. За друго иде реч. Все има начин наморето и то в Созопол, да изкара 3 000 за инвитро.  ББ би трябвало да е последната му възможност, след изчерпване на всички други, а не първата, все пак, ако толкова е искал да има дете. Моя логика е това. И затова казвам - Филип играе за  големите пари, а благородната му кауза е в тази посока.
То е ясно, че всички играят за големите пари, само мисията му беше за инвитрото.

Филип се надява, че хората като чуят за проблема му ще гласуват за него да стане победител.
И аз в началото се трогнах и ми стана много мъчно, но с течение на времето и наблюдавйки поведението му ми се струва, че нещата не са точно така ккато той се опитва да ни ги представи. Нещо лъжливо има в това момче. Изглежда ми на нагъл селски тарикат.

# 5 248
Какво значи "куса"? Rolling Eyes

# 5 249
  • Абсурдистан
Ама тя Танчето верно нищо не пипва,около кухнята не съм я видяла да помага нито веднъж.И аз го забелязвам това  и ми е интересно как другите в къщата не мрънкат....

Тя във визитката си каза, че майка й я пазела от работа - за да се запазела. Ама за какво да се запази не знам.

Общи условия

Активация на акаунт