Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 518
  • 280
  •   1
Отговори
# 90

Честит рожден ден Drize

Зайка, моите са отделно от ден първи, но при тях първия ден беше на доста по-голяма възраст, така че няма да съм ти от помощ. Това което ми прави впечатление е, че на който му се спи - спи и нищо не е в състояние да го разбуди. А ако си търсят причина за ставане - винаги си я намират.
Карчита и аз бих те посъветвала да смените климата. Явно Галина ти е по-деликатна и гадния въздух тук ще я мори, докато не го надрасне. Хомеопатията действа по-бавно, доколкото съм запозната, така че може би ще трябва да се въоръжиш с търпение.
Биси, хайде оздравявайте. Ама какво съветвам, като знам каква верижна реакция става при двете деца.
Фурия, по няколко зъба, ама поне ще изникнат и мъката ще е наведнъж. Искрено ти съчувствам, аз преди няколко месеца си махнах тази грижа от главата, но преди това направо откачах от тежкото зъбоникнене на Митето.

Да си похваля децата - и вчера и днес бяха за пример. Кротки /доколкото е възможно/, слушат, не се дразнят, не се бият - ми то било рахат така. Е, вярно, че е временно явление, но направо заблажих  Joy

# 91
Честит Рожден Ден Дризе!

Карчита няма ли как да се върнете в Испания? Аз изтървах за колко време сте тук, но ако там се чувства по-добре и имате възможност, аз не бих се колебала.

Зайка и моите бяха и са отделно.  Peace

Биси бързо да се оправят  Praynig

# 92
а ние от 2 дни спим сами на спалнята. имам предвид аз и филков  Mr. Green не знам какво му става на камбата, но се задоволява с няколко потупвания и някоя и друга кратка думичка и тоя уикенд се помещаваше в собственото си легло. голям е кеф да не спиш полу на леглото-полу във въздуха  Mr. Green

# 93
Добро утро мамчета и целувки на дечицата .Аз от сутринта съм  #Cussing outбяснаМари детето тази сутрин искаше сама да се облече ,но и беше трудничко прояви малко нерви и се разплака ,а съседите до нас взеха да чукат по стената и тогава стана срашно  Mr. Green моя мъж като се разсърди и бам-бам и тай по стената ooooh!Леле ,леле и с тях си развалихме добрия тон  JoyДобре че напролет ни става другия апартамент и да се преместим малко там да оставим хората да живнат ,а други да подлудим EmbarassedКак се справяте с подобен проблем ooooh! аз направо незнам ...срам ме е ...но все пак са ДЕЦА....тропат, карат  коли

# 94
Честит Рожден ден, Drize!   bouquet

и се разплака ,а съседите до нас взеха да чукат по стената и тогава стана срашно  Mr. Green моя мъж като се разсърди и бам-бам и тай по стената ooooh!

Мен в събота една така ме ядоса - седнали сме с децата в "Неделя" на по торта, обаче Мацо се разкисели нещо и взе да мрънка и някаква... патица... хем вижда, че си стягаме такъмите да си тръгваме, като ми се разшъткала от съседната маса... Идеше ми да си излея недопитото кафе на кратуната й.  Crossing Arms

# 95
Галина днес няма сополи но махнахме килимите и сега сме само по терикот и е по студено
И аз съм изпадала в подобни ситуаций, но не ми става срамно защото няма по хубаво от децата, нито пък има дете което да не реве според някой хора не е така като такива който правят забележки  #2gunfire но пък в крайна сметка да им залепим устите ли еми няма как да стане  Crossing Arms
и да се похваля приеха Галина в детска градина сега няма да я давам в яслата с Мая дано е за добро

# 96
  • София
Лелелеее как се ядосвам на такива калъфи, ще ми тропат по стената - изроди без деца

карчита честито за приема, то не знам колко е за честитене, ама ....

# 97
Честито и от мен за градинката  Hug

Нашите съседи пу-пу са супер разбрани Simple Smile а такива, които правят забележки, директно ги режа.

# 98
Мацки тази нощ не издържах ( след като баткото и бебка се будеха през 10-15минути, ту единият ту другият ) и отидох с бебка да спа в хола! МАлко не ми е удобно на дивана, но за сметка на това ми беше спокойно Peace Май ще трябва вече така да  я караме! КОфтито е , че при нас е хол и кухня в едно и вечер с татито тук вечеряме, тук е компа и телевизора...ама май ще я приспивам в спалнята и след това двете ще се местим в хола #Crazy Днес баткото пак тръгна на ясла и кофтито е че пак ще е до обяд няколко дни и в къщи цирка е голям! Дано да не се разболява повече, че тогава циркът ще е още по голям #2gunfire

kar4ita честито за градинката и дано не се разболявате и да си ходите редовно Peace

за съседите при нас е по скоро обратно - тия над нас само лопат и тропат и най-редовно се сещат вечер да местят мебели #Crazy за 2 години не се научиха, че отдолу има дете, а сега вече и две...........

# 99
Зайка  Joy все едно себе си чета. При нас хола и кухнята също са заедно, с все комп, тв и т.н. ама като стане време бебето да спи всички си отиват по стаите, а какво беше това да вечеряме заедно  newsm78 Дано да не се разболява и бързичко да свиква Heart Eyes

Като казахте за съседи се сетих за една рускиня, която живее 2 етажа под нас. Много обича да свири на пиано от 2 до 4 следобед и вечер след 11-12  Mr. Green Добре, че наистина свири хубаво и обикновено е нещо бавно и спокойно, което по-скоро им действа приспиващо  hahaha

# 100
ние проблем с комшиите нямаме. първо, че сме в блок на 2 етажа; второ, че сме на 2я етаж; и 3-то, на първия живеят едни от нашите кумци  Mr. Green е, по точка 3та мога да кажа, че на нашите хора отдолу им е доста шумничко, но пък и ние предприехме мерки, за да ограничим шума като поставиме шумоизолация и + това се опитваме да ограничаваме яростните скачания, трополенето, търкалянето на дървени играчки със зъбци и труги такива шумопроизвеждащи дейности и грачки, хеле пък във време преди 9 сутринта игрите ни са направо тихи към безшумни. дано има файда, че хич не е гот някой да ти трополи над гавата както си без деца, т.е. без навици за ранно ставане и шум, и махмурлия  Peace.

# 101
Дано на хората, които се възмущават от малките деца един ден им се народят няколко, да са им живички и здравички  Mr. Green

Вие момичета как се отнасяте към по-голямото дете? Искам да кажа като към голямата кака/батко или като сестричка/братче?  newsm78 Мисълта ми е до колко им възлагате отговорности или изисквате ли от тях повече, смисъл ако беше само едно дете ? Днес свекито ми каза, че трябвало да уча Рада на повече неща, за да ми е по-лесно после нали щяла да става "голяма кака". Да, ама за мен тя си е още малко попораснало бебе?

# 102
За повече отговорности и дума не можеше да става при нас - все пак Ники беше на годинка и 5 месеца...

За повишени изисквания / очаквания - според мене това се случва неминуемо. Поне при мене се случи и го отчитам като голяма грешка. Като се появи бебето, голямото дете започва да изглежда много голямо. И човек някак неусетно почва да си мисли, че то вече трябва да може това и това, или да разбира еди-кое-си. Макар че си бях казала, че ще внимавам да не се получи, мина време и си дадох сметка, че съм имала много по-завишени изисквания, отколкото бих имала ако не се беше родила сестра му и отколкото имах към нея в последствие.

# 103
Добро утро!

Под нас има едни млади с бебе колкото Дарена, много се опитвам да ограничавам шума, но той Пресил и веднъж да подскочи, тресе цялата плоча.Със сигурност хората ще си отдъхнат като се преместим след някой друг месец.

А така ме вбесяват майките на по едно кротко и послушно момиченце!
Като родих Ената и с двамата се озовахме на една площадка, където една такава си люлееше доброто като ангелче дете.
Заговори ме и като разбра, че са с малка разлика взе да мяука и да баука каква героиня съм,дойде й мъжът й и на него взе да разправя все едно аз не съм там.
Същата тая оня ден, след като Пресил сбута нейното, докато се качваше на пързалка, дойде да ни каже че трябва по-добре да го възпитаваме.
Съвсем чистосърдечно й пожелах на ум да роди един такъв бандит.
То и аз ако имах само Дарена нямаше да знам що е то хайдутин, но понеже си отглеждам такъв и съм солидарна и към другите Simple Smile

Egisihora, аз много се старах в началото да не третирам Пресил като по-голям, защото той всъщност си беше бебе.
Мисля, че успях, не съм имала очаквания, нито някакви специални изисквания, държах се с него така както бих се държала, ако беше сам.
Напоследък се усещам, че вече ми се иска да е малко по- в час, но го отдавам на факта че много дълъг бебешорски период ми се струпа един след друг и просто вече искам и той, и Дарена да ме разбират с половин уста Mr. Green
Баща им, пък, ми казва да не бързам, че съвсем скоро и много бързо ще порастнат и ще си спомням с умиление за тия моменти.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 13:43 от Фил Скорпионска

# 104
И аз често-често отправям на ум такива пожелания Simple Smile Не се впрягай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт