Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 026
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен!

И аз вече съм на работа. Отпуската свърши. Бях забравила какъв е гърчът по софийските улици.  Mr. Green Калоян тази сутрин порева доста преди да влезе. После се успокои, ама корем ме заболя.
Довечера ще го вземе баща му.

# 91
  • София
Добрютро!  Mr. Green Каза тя, в почти 11ч  Joy
Лека работа на трудещите се!  Peace
Дани, мерси за закуската  Hug  eat
Ние пак имахме неспокойна нощ  Tired Много впечатлително това дете.  Rolling Eyes Не ми се мисли като някой ден тръгне на ясла, или като се появи брадър му...  Crazy И като споменах яслата - Дани, нали преди казваше, че Найа ще ходи със Сашко? Отлагаш старта ли?

# 92
  • София
Добро утро и от мен Mr. Green
Дани,а ние не бременните не може ли да хапнем, недей така и без това не можах да закуся сутринта Twisted Evil
Аз сутринта пратих Ина в Сандански до неделя, пък дано се отървем от премятането на пустичкия му вирус,че вече си съсах нервите. Обаче аз май никога няма да свикна да се отделям от Ина, пак си ревах най-откровено като я качвах сутринта на колата и сега ми е криво и гадно,абе като всеки път когато я паращам при баба й и дядо й в Сандански Cry Направо вече си мисля, че аз нещо съм сбъркана, хем ми се иска малко да имам ден-два да си почина,ама хем като замине и направо се смазвам SickШантава работа.
Допълнително ме сдухва и това, че на племенника ми ще му правят 4 пъти дневно рехабилитации в клиниката по ДЦП. Д-р Чавдаров е определил състоянието му като дредно (от леко, средно и тежко). Вчера изчетох много статии по този въпрос, за класификиациите на симптомите, за прогонозите и за рехабилитациите, но хубавото, че че детето е много мъничко и упражненията се почват от рано. Това не означава,че детето има развито ДЦП, но всъщност и аз не знам какво означава тогава Tired
Ели, радвам се, че вече сте си вкъщи, дано всичко да е много лесно и весело!
Честит рожден ден на рожденничките и хубав и успешен ден на всички от мен!

# 93
  • София
Бубче знам, че е трудно и тежко, но е желателно да не плачеш пред детето, защото го натоварваш психически повече, отколкото е нормално.  Hug А и в крайна сметка не го пращаш в концентрационен лагер, нали?  Wink

За племенника ти - ДЦП не се диагностицира преди детето да навърши година и половина. Т.е официална диагноза не се поставя до тази възраст. Хубаво е, ако родителите имат възможност да наемат и рехабилитатор да идва вкъщи. Моя много близка колежка и приятелка, която също пише във форума, имаше проблеми със сина си. Води го при Чавдаров, но процедурите там определено не са достатъчни.

# 94
dani777k с тези трапези най-много да ни накара и ние да се присъединим към бременните мамчета... Mr. Green

bubcheto15, напълно те разбирам, но си мисли и колко добре ще се чувства детето там - различна обстановка, нови впечатления и емоции. Hug
Моя позната роди в 7-я месец и също ходи на рехабилитации в клиниката и сега детето (2г.) си е съвсем добре. Само от време на време я стряскаха, че например на 3 м трябва да се обръща и т.н, (нещо например, което Гого така и не направи Wink). Дано и при бебчето да има резултат и всичко да е ОК. Praynig

# 95
Еха, закуска!
Добро утро.
Току що се връщам от лекар /сама отидох, похвалете ме, моля/ и диагнозата е, че мъжа ми няма да остане вдовец  hahaha
Сега сериозно - не са добре нещата, но последната дума ще си каже кардиолога, за който имам час в понеделник на обяд. За сега ще си пия успокоителните "мента, глог, валериан" през деня и някакъв "Алараз" или нещо подобно за през нощта /то било нещо като лексотан, но по-слабо/ за да намаля нервите и да спра да треперя и да рева. А в понеделник кардиолога ще каже какво да правя със сърцето и люшкащото се напред-назад кръвно. Не че не го знаех, но ме успокои лекарката, че всичко е от нерви и преумора до голяма степен. Все пак аз си се притеснявам, че нали преди 20 години направих един инфаркт. Положението в момента ми се е утежнило и от вентолина и тоновете лекарства, които пих покрай бронхопневмонията и които също влияят на нервната система.
Освен това носната лигавица ми била заприличала на сюнгер от двете цистерни капки които излях в нея за последния месец, без да успея да спра сополите. Сега ще трябва да се мъча без никакви лекарства, защото каквото и да сложа, нещата само ще се влошават. Само ще си пека носа, така че посред зима ще имам най-перфектния тен.

Стига за болестите. Митето вчера ревна като отидох да го взема от градина и след това ми скъса лекичко нервите с нонстоп капризи и желание за гушкане и носене. Водих ги следобед в западния парк да повилнеят и в 21 часа вечерта и двамата бяха по леглата - натичани, нахранени, къпани. Респективно в 21,30 аз похърквах блажено. Сутринта се опитаха да ме изненадат с ранно ставане /6,15/ обаче мен сърдечната криза ме беше вдигнала в 5 на крака, та не им се получи номера. Играхме, вилняхме и обърнахме къщата наопаки до 7,30 и с бойна стъпка ги заведох в градината. Митето си влезе сам в яслата, ама се сети да ревне за идеята /манипулаторче малко/
Стига за сега.
Следва продължение....
 Heart Eyes

# 96
Ха добър да бъде денят ви и от мен
bubcheto15 не се притеснявай мила - не си сбъркана.Аз Ивайла досега нито веднъж не съм я пращала без мен в Ямбол/моите родители живеят там/точно поради тази причина.Изпращам я само при другите и баба и дядо които са в съседния блок и то за събота и неделя евентуално и  пак ми е  малко криво .Хем се чувствам по свободна ,хем едно такова става тихо у дома ,че чак гадничко.
А относно племенника ти  Praynig всичко да се развива само в положителна насока и мъничката душица да се оправя.
nana77 бързо да се адаптираш на работното място и дано Кало му мине бързо лошото настроение.
Kaili радвам се че Тони е вече по добре .Ти поне си медицинско лице и знаеш кога да те притеснява състоянието му
А на мен ми е едно петъчноооо днес.........
Айде ,че идват клиенти жадни за кредити -насам народе насам ,няма само аз да съм набутаната Joy

# 97
Здравейте!
Мама Галя, браво! Радвам се, че лекарката е казала добри думи, дано и кардиограмата да е добра. Сега остава и да се успокоиш и да си починеш и май ще си нова  Peace. Той вЕрно, че Вентолина натоварва сърцето, може наистина да е дало отражение. А, все пак излекува ли си пневмонията?
Ели78, забравих да напиша, колко е сладък Никола. Страхотен е!  Hug
Напълно ви разбирам за пращането на децата някъде. Сега, като са на градина и се оказа, че имам толкова свободно време, за което дори не съм подозирала. До 12ч и съм сготвила и съм изчистила, супер празно и тихо ми е. Определено ми липсват, с нетърпение чакам да стане поне 16ч, за да отида да си ги взема. Днес даже мих прозорци  Rolling Eyes. Още не съм решила кога да почна работа, но май ще е от 1-ви ноември.

# 98
Заменям Трите прасенца и Червената шапчица за Кунгфу панда  Laughing
Нана, спокойно бе , жена, ще поплаче и ще му мине. Щом е само сутрин - до десетина дена ще е ок. А за преминаването сутрин през трафика - не ти завиждам.
Бубчето - ти си поредното доказателство, че децата могат без майките си, но майките без децата - не. /говоря за временни отсъствия, а не като цяло/ Не плачи пред нея, помисли си, като си отпочинеш за ден-два, с какво удоволствие ще се гушнете после.  Стискам палци за племеничето ти, дръж ни в течение. Медицината напредва /бавно, но все пак напредва/, така че мислете позитивно.
Кайли, раздам се, че се оправяте лека полека. Юначе е Тони, ама и ти си със здрави нерви.
Елфче - в 11  Laughing не е зле. Да отложим тогава съботното виждане за 12 или ще се постараете  Joy
Адрианска - пневмонията/ако е останало нещо/ и синузита ще долекуваме след това - за сега стоп на лекарствата освен сърдечните и даваме предимство на кардиолога. Всъщност аз почти не кашлям /освен цигарената кашлица/ така че се предполага, че вече отшумява. Два-три хрипа ми се разхождат още, но ще се махнат и те.

На мен пък съмсем не ми е празно без децата - няма време. Чистя като за световно /така е като от май до септември не съм била у дома, а само съм наминавала с децата за по един ден, колкото да доразхвърляме/
Иначе успях да подредя работния график така, че ще съм на работа чак в сряда през нощта  Laughing
После пак, че яденето ще загори.

# 99
Аз Ивайла досега нито веднъж не съм я пращала без мен в Ямбол/моите родители живеят там/точно поради тази причина.

А! И аз съм родом от Ямбол.Да не се окажем съкварталки? Grinning
Bubcheto15, не се притеснявай, всички сме така.Опитай се да не плачеш пред Ина, всичко разбират и усещат вече.
Дано с племенника ти нещата се оправят и много да ви радва цялото семейство. Peace
Mama_Galia_66, стискам палци резултатите да са добри.А ти се пази повече, че децата имат нужда от теб. Hug

# 100
Привет и от мен Hug Нещо напоследък не мога да се добера до компютъра, по-точно не ми остава време Confused
С голямо закъснение, но от сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на майчетата от предишните дни  bouquet
Блан, само аз ли останах без книжка? Можем да организираме нещо през почивните дни, ако разбира се ти е удобно Peace
Ели78, добре дошла отново Hug Свикваш ли вече  с лудницата?
Май ще е това засега, ставам да храня Деница. Докато тя спеше не ми се чистеше и взех че направих баница с тиква, та сега дружно ще хапваме. После излизаме, докато още има слънце.

# 101
Здравейте момичета.  Hug
Настроението ми е по-ведро. Тони върви към оздравяване и пак си е моето момченце. Малко по-капризен заради опитите да му се угоди докато му беше зле. Утре е последната инжекция. Горкия вече се усеща какво го чака и почва да плаче предварително.

Добрютро!  Mr. Green Каза тя, в почти 11ч  Joy

Искам и аз да мога да кажа в толкова часа "добро утро". Tired Надявам се в събота Тони да ни даде такава възможност. Praynig

Нана ще вземеш ли и моята книжка от blanc или да се разберем с нея за едно колетче? Мога да се разбера със сестра ми и тя да я получи от някоя от вас.
Мама Галя вземай мерки и си лекувай сърцето, което е изпълнено с "любов".
Иначе нервите са ми тренирани от 10 г. работа с деца, но установих че когато е моето съм паника.
Бубче наистина е рано за поставяне на окончателна диагноза за племеника ти, но рехабилитацията ще му бъде от полза. Колкото по-рано започне толкова по добре.

Надявам се довечера да ми остане малко време да седна пак пред компютъра. Hug

# 102
  • София
Бубче, дано всичко се оправи с племенника ти!  Praynig
Мама Галя, и при теб всичко да е наред!  Praynig
Кайли, радвам се, че Тони се оправя!  Hug За късното ставане - не ми завиждайте много - дължи се на неспокоен нощен сън. И все пак - добре поне, че на цялото това 2годишно безсъние, не ме вдига и в 6ч, защото тогава със сигурност щях да съм за лудницата.
Книжка и аз нямам, но в събота се надявам да се сдобия с нея. Пък дано успеем до 11ч да се оправим.  Blush
vesi77 , и ние сме в кюпа на имащите заем  Crazy

# 103
Кайли, браво на Тони Hug Дано не стигате друг път до инжекции Praynig
Ели78, сега видах снимките, Никола е голям сладур Hug Наско изглежда щастлив батко.
Наистина е отгледано бебче Laughing Вчера бях при племеничките ми. Уж малката се роди по-голяма от кака си, а е такава миниатюрна. След Деница всички новородени около мен изглеждат толкова портативни, че чак ме е страх да не ги нараня.

# 104
  • София
Нали?!  Joy Много странно, но моят племенник като се роди, Ивчо беше на 6м - е, нямах смелост да го гушна даже и все едно бях забравила как се държат  Shocked  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт