Кога и с какво захранихте бебетата си?

• 80 850
  • 630
  •   1
Отговори
# 255
grum4o, при моя син беше налице трудно изхождане. Смених АМ и проблемът веднага се реши.

# 256
  • София
Мислих за смяна на АМ, но и това е нож с две остриета. Може да стане по-добре, а може да стане и по-зле. На всяка смяна трябва да изчакам известно време, а няма гаранция, че следващото мляко ще помогне. В същото време сегашното мляко (Фризолак) го яде и не връща от него. Казват, че проблема се решава като започне захранването на бебето, тъй че може да изчакам още известно време и да видя.
Ще купя бебешки чай от лайка (че не съм сигурна да не го предозирам) и ще видя какво ще се получи. Утре ще му дам от този, който имам на Хип за коликите в къщи, за да тествам дали ще пие нещо различно от мляко.

# 257
Пробвай, моето дете също се запича въпреки, че пие вода и чай. Аз си купувам ляйка в кутийка,не на пакетчета. И варя в горе солу 200-тина мл една чаена лъжичка, варя го много малко. Общо взето малко след като заври го махам. Става приятно на цвят и не е силно. Дано се хареса и при вас.

# 258
  • България
Grum4o,опитай с антирефлуксното на Фризолак-фризовом май се казва.Аз го вземах,защото едното бебе доста повръщане по едно време.При нас резултата с изхождането беше много добър. сега им давам ако се позапекат нещо,макар че вече няма проблем.Можеш да го смесваш с обикновения Фризолак или с повече водичка,защото по-трудно се разтваря.
А тонът спрямо Кити и други момичета никак не е приятен  Naughty То човек да не смее да попита нещо!

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 04:05 от ирен22

# 259

А тонът спрямо Кити и други момичета никак не е приятен  Naughty То човек да не смее да попита нещо!

Тонът е точно в стила: "каквото почукало, такова се обадило"  Peace

# 260
Пробвай, моето дете също се запича въпреки, че пие вода и чай. Аз си купувам ляйка в кутийка,не на пакетчета. И варя в горе солу 200-тина мл една чаена лъжичка, варя го много малко. Общо взето малко след като заври го махам. Става приятно на цвят и не е силно. Дано се хареса и при вас.

Не знам защо ми се върти в главата, че чай от лайка не се дава на толкова малкия бебета. Власинките на самата лайка били алерген, мисля че имаше инстантни на хип, които съдържат лайка и са подходящи. Съжалявам ако греша, но съм почти сигурна, тъй като и аз исках да давам на малкия като беше бебе и педи каза да не вземам обикновен чай или пък направо лайка, защото просто няма начин да се прецедят всички власинки. Simple Smile

# 261

Не знам защо ми се върти в главата, че чай от лайка не се дава на толкова малкия бебета. Власинките на самата лайка били алерген, мисля че имаше инстантни на хип, които съдържат лайка и са подходящи. Съжалявам ако греша, но съм почти сигурна, тъй като и аз исках да давам на малкия като беше бебе и педи каза да не вземам обикновен чай или пък направо лайка, защото просто няма начин да се прецедят всички власинки. Simple Smile
Аз го прецеждам през цедка и през марля, не остава нищо в бутилката след това. Нашият доктор каза, че няма проблем и съм давала многократно.
Принципно аз самата не пия от тези чайчета на пакетчета, та в тоя ред на мисли и на детето си не взимам. Върху чая на Хип нямам никакви наблюдения, нищо не мога да кажа.
Дадохме достатъчно отговори на въпроса на мамата, така че оттук нататък нека прецени какво да дава.
Хубав ден Simple Smile

# 262

Напротив, лайка, анасон и копър може. Като вторите са за колики препоръчителни.

# 263
И аз четох, че власинките на лайката са алерген., срещнах го, като проучвах за промивки с лайка.

# 264
Скрит текст:

Аз го прецеждам през цедка и през марля, не остава нищо в бутилката след това. Нашият доктор каза, че няма проблем и съм давала многократно.
Принципно аз самата не пия от тези чайчета на пакетчета, та в тоя ред на мисли и на детето си не взимам. Върху чая на Хип нямам никакви наблюдения, нищо не мога да кажа.
Дадохме достатъчно отговори на въпроса на мамата, така че оттук нататък нека прецени какво да дава.
Хубав ден Simple Smile

Коментара ми не беше с лоши чувства, надявам се да не си го разбрала погрешно. Simple Smile

# 265
Не, нищо подобно. Споделям как се случи при моето дете. Възможно е твоята информация да е по-правилна.  Simple Smile

# 266
Ами аз захраних моето мъжле на 4 месеца без 10 дни:-) . Може да е странно, но нямах търпение и така го почувствах.
НЕ звучи странно, а глупаво. Да си майка означава И да имаш търпение, а не да прибързваш, защото много ти се е приискало да направиш нещо, на което изобщо не му е дошло времето.
Аз не съм била груба с никого и не желая и да получавам груби оценки от никого... Смятам, че не съм глупава майка, а що се отнася до търпение да му дойде времето, мисля че го имах и времето за моят син му неше дошло.  Казвам го първо, защото по обективни причини той беше готов( удвояване на теглото, дъвкателен рефлекс, стоеж седнал, хранене на адаптирано мляко и др) и второ, защото всяка майка си познава детенцето и знае кое е най- добро за него.
Така че моля без етикети, тук сме, за да споделяме успешни опити, а не да съдим това, което не сме правили ! Всяко дете се развива различно и една добра майка трябва да следи и подкрепя това, а не да го спира!  Моята педиатърка, пък и всички лекари в центъра, където ходим са за захранване на 4 м. Една седмица по- рано или късно не ни прави глупави и безодговорни майки.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 07:46 от Elena Gueorguieva

# 267
  • София
"стоеж седнал" на 4 месеца без 10 дни  ooooh!
Пълна глупост.

# 268
"стоеж седнал" на 4 месеца без 10 дни  ooooh!
Пълна глупост.
Това явно е бебе чудо, което е единственото седнало на няма и 4 месеца.  Mr. Green Като се оправдават за глупостта си, което обаче е странно(защото уж са убедени, че само и единствено те са прави, но въпреки това се оправдават) такива измишльотини пишат, че сигурно и те не си вярват.

# 269
  • град-държава
Какви са тези глупости за седнало бебе на 3м, на 6 сигурно ще си сменя памперса само -минимум. А АМ само по себе си не е причина за ранно захранване, обикновено причината е в цената му. Няма как най-доброто за едно бебе е да лапа човешка храна на 1-2-3-4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт