Кога и с какво захранихте бебетата си?

• 80 828
  • 630
  •   1
Отговори
# 405
След зеленчуковото, аз почнах да давам плод/ каши, после месо - пилешко и пуешко, сега предстои заешко и жълтък. След това ще вкарам и глутена.
Синът ми още няма заместено хранене.

Какви плодове си използвала? Аз си му давам вече пюре от ябълка / с лъжичка стържа ябълката и става пюре/, също така цедя сок от морков. Да не говорим за варения жълтък, него го смесвам със зеленчуковото пюре. Пробвах преди месец с кърма, но го отказа. Сега го хапва.
Никакви алергии не е давал и странични ефекти. Плюс детето се чувства добре, даже започна по-често да ака, което ме радва. Понеже нямам вече кърма, а АМ е ужасно нещо.

Аз съм ЗА ранното захранване

# 406
Само да вметна, че понякога се налага да храним децата си с това "ужасно нещо". Слава Богу, още са живи.  Rolling Eyes

# 407
  • град-държава
Кое му е ужасното на АМ?

# 408
И аз не съм фен на АМ, ама бебетата имат нужда от мляко. Годинката е минимума, до който трябва да се пие АМ или кърма.
Да се дава сурова ябълка или морков на 5 месечно бебе е меко казано неразумно.

# 409
  • Варна
Че и жълтък...

# 410
Да ви видим изкуствено захранените късно бебета. Как не ми пука само за вашите мнения.

Питах конкретно нещо.

И съвсем между другото има ДОСТА като мен майки, които захранват децата си от по-рано, обаче ми се нахвърлят на мен.

# 411
  • Варна
Да ви видим изкуствено захранените късно бебета.
....
И съвсем между другото има ДОСТА като мен майки, които захранват децата си от по-рано, обаче ми се нахвърлят на мен.
Тези двете неща не ги разбрах изобщо. Афектирана си явно, ама пиши по-смислено, ако може.

# 412
Оф аман, едно и също във всяка тема. Ми като не ти пука защо изобщо задаваш въпроси. Бухай там наред каквото ти хрумне, явно ги усещаш нещата.
Като се захранва рано е добре да става бавно и първите месеци всичко трябва да е термично обработено. Сок се дава след годинката. Пресен плод може, но от 8-9 месец, примерно.

# 413

Да се дава сурова ябълка или морков на 5 месечно бебе е меко казано неразумно.
То на 4 месеца имало заместено ядене, когато не трябва изобщо да е захранено, за какъв разум да говоря повече  ooooh!
Я вземете още в родилното им давайте пържолите, стига сте го мислили, така или иначе не сте го измислили това захранване  #Crazy

# 414
Да ви видим изкуствено захранените късно бебета. Как не ми пука само за вашите мнения.

Питах конкретно нещо.

Не си първата на която се нахвърлят, споко. Не се напрягай. Хич не си го слагай  Laughing

# 415
  • Варна
Е, по-добре е да се замисли защо пък толкова и се нахвърлят, ама от друга страна мисленето иска усилия. Та що да се напряга наистина, да не би здравето на детето да зависи от това Tired

# 416
Айде, айде. Моля ви се. И на моето дете нищо му няма, та стига сте нападали всеки с различно мнение от вашето.

# 417
Е, по-добре е да се замисли защо пък толкова и се нахвърлят, ама от друга страна мисленето иска усилия. Та що да се напряга наистина, да не би здравето на детето да зависи от това Tired
Зависи, но тя не го разбира. Няма и да го разбере, сега ще почне като всички на този акъл да се обяснява и да напада, как толкова деца са отгледани само с боза пък са живи, защо и нейното да не оживее. Понякога имам чувството, че целта е тези деца не да се отгледат здрави, а да оцелеят.
ПС ето почна се.

# 418
Аз нападки тук виждам само от сърдити майки захранили по усет, повтарящи мантрата „ма то нищо му няма и му се услажда на детето (пардон бебето).

# 419
  • София
"Нищо му няма" ми е любимо  Laughing
То сега "нищо му няма", но по-натам?

Общи условия

Активация на акаунт