МАРТенската мама се вълнува-госпожица или господин в коремчето палува

• 14 932
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • под кривата круша
Добро утро и честит рожден ден на Йо-йо и mp3lp3   newsm59 Много здраве и щастие желая на вас и семействата ви.
слънчоглед, права си, схемата е една и съща и винаги гледат да те прецакат. Аз имам едно очакване, че както трябва да изляза в края на януари, а годишните премии се разпределят към март, някъде някой по трасето ще се направи на луд, но няма да оставя така нещата.
От киселини аз още не мога да се оплача, но ме мъчат досадни болки в кръста, като от дископатия newsm27 Винаги ми е било по-слабо място, особено ако направя някоя чупка, но сега нито килограми толкова към качила, нито корем кой знае какъв съм заформила, че да ми натоварва кръста. Ужас, какво ли ще е по-нататък...
Хубав ден ви желая на всички  bouquet

# 136
Добро утро!

Слънчоглед - дано поне ти се оправиш с твоите шефове Peace А относно киселините - аз имам не точно киселини, а един постоянен неприятен вкус в устата, дето все ме кара да хапна нещо само и само да го заглуша...незнам дали са малки киселини или нещо друго newsm78
Честито на рожденниците    bouquet  bouquet Да сте много спокойни, щастливи и обичани   bouquet

Честито и на мамите, узнали пола Hug

Хубав ден на всички.  bouquet

# 137
Добро утро Simple Smile
lanselota честито момченце stork-boy
shushi_13 честито момиченце stork-girl. Много се зарадвах че си доволна от прегледа при Томова и че всичко се развива толкова добре при вас  Hug Сега като прочетох твоя пост нямам търпение да минат тези 20 дена когато ще е и моят преглед при Томова.
svetla_13 мисля че сравнението с които и да е от нашите референтни стойности не е уместно, защото всяка лаборатория си има собствени методи за изчисляване на стойностите и съответно си обявява референтните стойности за метода който използват. Моите примерно са 100-440, а други в БГ пишат че са 130 - 440

Честит Роджен Ден Йо-йо и mp3lp3! Мноооого здраве, щастие, любов и спокойна бременност! newsm59
Иначе и ние с моя мъж ще се местим и не знам кога ще имам интернет,абе май тоя месец е месеца на смяна на жилището на всички.
Joy Така като е тръгнало доста мами ще се разправяме с премествания, ама по добре сега преди да ни е захванала зимата, че после да сме си спокойни  Peace

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:49 от Janitsa

# 138
mp3lp3 и Йо-Йо честити ви рождени дни! Бъдете живи, здрави и винаги обичани и желани и март месец да имате най-хубавите и кротки бебчета Tada baloni
Слънчоглед, при мен киселините са от миналия месец почнали, добре че поне не са всеки ден. Избягвам да ям манджи със сосове. Иначе лекарства не вземам, просто си търпя.
Поздрави  Hug

# 139
  • Варна

Бъдете здрави, обичани и щастливи майки през март!

Добро утро!
Моят болничен изтича днес, но понеже пише вкл. 9.10. и незнам дали днес или утре да отида на ЖК. Но май съм се настроила за днес и ще видим какво ще стане следобед.
shushi_13 честито момиченце, ще ти сложа цвят на ника  Grinning
lanselota и на теб честито момченце, вече имаш син цвят  Heart Eyes
На всички, които ще си сменят дома, по-бързо и неизтощаващо местене желая  Hug
Аз нямам киселини, дори се учудвам преди няколко вечери пих нат.сок, боза и накрая ядох лимони с мед  Joy. Очаквах в стомаха ми да стане голяма бъркотия, но нищо не ми стана  Mr. Green.
Приятен ден и от мен!

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:35 от fever

# 140
Еха,много е хубава новата тема,fever браво за старанието! Heart Eyes

Първо да честитя РД-то на Йо-йо и mp3lp3! Да сте живи и здрави и обичани жени!

Elq едно голямо честито и на теб!Щастлив семеен живот ви пожелавам!  married

Гледам обсъждате къде ще спят бебетата живот и здраве.Ами да ви кажа според мен идеята бебчо да спи в отделна стая е страхотна,но практически доста трудна/за вас де/ да не кажа и неизпълнима.Особенно ако кърмите/ако е на поискване забравете за хранене на 3ч./И да храните с АМ пак ще ставате по сто пъти да го проверявате,дори да имате термос с топла вода и шишета до вас. Laughing Въпреки че вече имаме детска стая,в нея виждам щерката едва след година-две.Сега ми се струва най-неподходящия момент да се опитвам да я уча да спи сама.Страх я е,а и да не я беше,ще се почувства изолирана така като дойде бебчо,а за нищо на света не искам да провокирам ревност у нея! Naughty Навремето като съм се родила,брат ми/по-голям с три г.,каквато ще е и тяхната разлика,е получил тикове с окото-от ревност,едва го е преодолял/ Confused

Сега да ви се оплача,болна съм,едва дишам и ме боли гърлото. Ill Вчера се занесох до личната,и засега отървавам антибиотика,дано. Щерката тръгна на градина,свеки я гледа и я води и вече втора седмица я виждам само събота и неделя,ужасно ми липсва! Cry И сега от хормоните рева от най малкото.. Ето вчера гледам тая реклама за киндер шоколада дето момиченцето казва"
ще се справиш,мамо" и като му ударих един рев..ужас. Това бременна жена е най-непредвидимото нещо. Mr. Green Дано се позкрепя до утре,че да не заразя детенце.
Мисля от понеделник да се върна на работа,нали имаме право на 180 дни болнични аз вече 3м.съм в къщи,та да не се наложи в последните месеци да работя..
Уф,много ми е тягостно,нали искаше да ме уволнява шефката още като разбра че съм бременна,та и вдигнах един скандал тогава,усети се че ще я съдя и набързо ме възстанови на работа-нали съм майка на дете под 3г и така пак не може да ме пипне. Naughty Бях подала и жалба в Инспекцията по труда,но като ме възстанови я отеглих.Та незнам като се върна на работа как ще се гледаме с нея и какво ще работя-на бюрото ми е вече колежката от съседната стая.Ама не е моя работа да си намирам на работа в края на краищата,а на шефката.Нарочно ми бавиха болничните за 2м.и отидох в НОЙ и от там ги заплашиха с глоба и да видиш още същия ден са ги представили,оправдавайки се че съм ги донесла късно,което е пълен абсурд!Нямам сметка да ги бавя! Абе явно ми е писано да не са ми спокойни бременностите,и това си е. ooooh!
Извинете че така ви се заоплаквах,но наистина ми тежи и се чудя как може да има такива хора?!Постоянно се говори за насърчаване на раждаемостта,за подкрепа на майките и т.н.,тя ще ми уволнява бременна-с кой акъл?! bash

Извинете за негативите,но вече трети м. не мога да не мисля за това.

И за да е хубав денят ви: http://www.metacafe.com/watch/1778016/wonder_funny_baby_world/?action=reportItem

# 141
БОДЛИВКА много гадни твоите шефове  ooooh! аман от тарикати и нелоялни в тая държава Tired
Относно болничните ти- ако не ти достигат и имаш неизползвана платена отпуска за тази година - просто си я пускаш когато ти изтекат 180-те дни. По-добре е , отколкото да се връщаш на работа при тия.....Също вече когато си представяш болничните, направи си копие за теб например и искай да ти се подпишат, като ти си напишеш датата, на която си им ги дала - кажи че е за твоя сигурност.

# 142
Мисля от понеделник да се върна на работа,нали имаме право на 180 дни болнични аз вече 3м.съм в къщи,та да не се наложи в последните месеци да работя..
С такива работодатели е много неприятно. И аз имах опасения за някакви подобни реакции затова изчаках максимално дълго време преди да ги уведомя. Ама ми се разминаха разправиите, поне за сега така изглежда Praynig
Бодливка защо се притесняваш да не ти стигнат болничните, аз като ги смятам 180 дни + 45 дни преди термина идват 7.5 месеца. Ти още от първия месец ли излезе в болничен  newsm78. А и другия вариант е както tai те е посъветвала да си използваш отпуска ако имаш.  Не ми се и мисли ако се върнеш на работа как ще се чувстваш в обтегната атмосфера  #Cussing out

Гледам обсъждате къде ще спят бебетата живот и здраве.Ами да ви кажа според мен идеята бебчо да спи в отделна стая е страхотна,но практически доста трудна/за вас де/ да не кажа и неизпълнима.Особенно ако кърмите/ако е на поискване забравете за хранене на 3ч./И да храните с АМ пак ще ставате по сто пъти да го проверявате,дори да имате термос с топла вода и шишета до вас. Laughing Въпреки че вече имаме детска стая,в нея виждам щерката едва след година-две.Сега ми се струва най-неподходящия момент да се опитвам да я уча да спи сама.Страх я е,а и да не я беше,ще се почувства изолирана така като дойде бебчо,а за нищо на света не искам да провокирам ревност у нея! Naughty Навремето като съм се родила,брат ми/по-голям с три г.,каквато ще е и тяхната разлика,е получил тикове с окото-от ревност,едва го е преодолял/ Confused

Това за кърмене при поискване не го разбрах, не се ли кърми или храни на точно определени часове newsm78 Още нищо не ми е ясно.
А за ревността на по голямото детенце си е много сложен казус. Ама ми се струва че ако от сега се отдели детето, то до Март месец ще е свикнало и няма и да се усети че е преместено заради бебето. А 4 човека в една стая ми се струва малко страшничкоооо Shocked /е ако няма други в наличност тогава няма какво да се мисли, но при положение че има  newsm78/

# 143
Аз чак сега се включвам Simple Smile) чак на 8 стр.Simple Smile но не се сдържах да те поздравя fever и заглавието е страхотно   bouquet
Сега ще ви чета - хубав ден от нас Simple Smile А относно пола - не го знам още, другата седмица като отида на преглед вече се надявам да се види Simple Smile

# 144
E, не мога да не се ядосам!!! Как е възможно да искаш да изпързаляш бременна жена, какъвто и работодател да си, това минава всякакви граници  #2gunfire
Да не говорим, че шефката ти е жена все пак и би трябвало да ти влезе в положението, уж!!  #Cussing out

# 145
  • Варна
БОДЛИВКА по-добре не се връщай на работа. Както пише tai ако имаш платена отпуска си я пусни, за да ти стигнат дните. И аз така смятам да направя, евентуално няма да ми стигнат 2-3 дни. Ужасявам се като чета какви работодатели имате, кога ще се промени отношението към бременните жени в България  #Cussing out
Аз чак сега се включвам Simple Smile) чак на 8 стр.Simple Smile
annimm важното е, че се включваш  Hug. Хубаво е всички от списъка да пишем поне по 1 път на седмица.

# 146
здравейте мамита   bouquet
Йо-йо и mp3lp3 newsm59  bigdance2  ura Tada newsm38 Gift
да сте здрави и щастливи, много обичани и голями да пораснете Hug
БОДЛИВКА - благодаря за пожеланията Hug
shushi_13 честито момиченце
lanselota честито момченце  

Аз от снощи съм с леки болки, сигурно бебо си играе. Нямам търпение да идем и ние на лекар и да ни кажат какво ще е.
от мен лек и усмихнат ден  bouquet

# 147
  • София - Рим и обратно
Shushi_13, като ти четох поста и се сетих за мен с първото. Бях убедена, че е момче и си живеех с тази мисъл. А когато на един преглед лекарката огледа всички органи (тогава нямаше такова животно ФМ) и каза, че всичко е наред, накрая вика, ами да ти кажа и пола....и аз - повече от спокойна, се съгласявам, убедена, че е момче. Когато чух "Амиии момиченце!" и бях ей така Shocked Shocked Shocked  После 3 дни имах чувството, че имам друго бебе в корема си, не това отпреди прегледа Joy
Но после вече, та и до сега не можех да си представя друго освен моята принцеска.  Heart Eyes

# 148
Момичета, аз нали нямам много усещания около и вътрематочни, та не знам до колко е нормално ...снощи имах едно като напрежение в областта на матката. Днес едни лекички бодежи. Не е болка, нито е нещо силно, ама едно такова почти постоянно чувство на лек дискомофрт, придърпване от време на време. Ще ми се да знам кое какво означава, егати Sad Айде, за придърпването ясно. Ама бодежите или това другото усещане...Не, че има какво да ми кажете, просто аз обикновено нищо не чувствам долу и исках да знам дали има момичета, дето по принцип си усещат някакви неща там, различни от болка, и дали си знаят, че не е за притеснение. Следващата седмица вече съм на преглед и имам чувството, че винаги така като наближи прегледа и почват някакви такива дискомфорти, за да нямам търпение да дойде и естествено после се оказва, че всичко е наред.

# 149
shushi 13-про4етох ,4е си била на фм при томова,аз 6те съм на 16ти този месец.Прегледа 6те мие в света софия- и твоят ли бе6е там.Били разказала какво то4но вклю4ва прегледа,вижда6 ли бебето на 3д или не....и каква е работата със записа на диск?Питам за6тото,когато се записах Томова каза ,4е 6те ми струва 80 лв,но така и не разбрах какво то4но вклю4ва тази сума.Сминалото  бебе ходих по спе6ност при нея ,но в друга болница у ми струва 50лв,но си бе6е само оглед на органите.За това сега съм в 4уденка относно този преглед!6те съм ти благодарна да сподели6!Разбира се ,ако някой друг от вас е бил при нея съ6то може да ми сподели как е протекла фм  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт