МАРТенската мама се вълнува-госпожица или господин в коремчето палува

• 14 931
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
здравейте мамита  bouquet
Честити розови панделки на Слънцето, Есме и dilein  Hug
adi_i_bebe - благодаря за честитката. Hug
bobsinka - честито за сватбата, големи вълнения са и е доста приятно.
лекичко ви завиждам, че знаете бебока какъв е, аз нямам търпение да го разбера, макар че нямам предпочитания.
Да ви кажа нещо да се посмеете- през нощта както си спиме, таткото се обръща почва да ми гали коремчето и разпитва за бебето- гладно ли е, спи ли, добре ли е. И на сутринтта не помни нищо  Joy
от мен хубав и усмихнат ден Hug  bouquet

# 196
  • Ееей тук!
Добро утрооо  Party къде сте поспаланкии   bouquet
Хайде днес всички, коитоне са ангажирани с работен процес  Wink марш на разходка, я вижте кво временце се заформя... Party
Честити ви принцески розови мамита   bouquet
Аз от 7.30 се опитвам да се свържа с клиника Темелков за да си запазя час при Балев за ФМ и заето, заето докато преди малко успях пък те свършили часовете  #Cussing out я кажете бе момичета от Варна къде ходихте на ФМ и ако е при Балев как се вписахте, че явно трябва да си с магически умения за да се свържеш по телефона с тях???
Както ви казах при мен нещата около работата, май май ще се уредят... Явно само твърдия тон урежда нещата, ако бях мънкала как щяха да ми стъпят на вратаа, но са се объркали  Sunglasses !
Киселинитеее  Sick при мен се получават не само от определена храна, а от ВСИЧКО  #Crazy лягам с киселини, ставам пак с киселини, пия вода киселини, ям плод киселини луда работа ви казвам.
Снощи си сложих и възглавничка под краката докато се бях изопнала величественно  Flutter пред телевизорът, та малко така да ми спаднат отоците, че едни капиляри са плъзнали по глезените ми уужасТ. Хайде, стига съм мрънкала...като се сетя нещо ще се включа пак...  bouquet Лек петъчен ден засега на всички  Heart Eyes

# 197
  • София
Здравейте от мен набързо! Вчера сме имали рожденички - честито ви, момичета, на патеричка  bouquet

годишните премии се разпределят към март:

И при нас е така - около Великден, чудно какво ще стане  newsm78

Катерина78
, аз постоянно казвам, че ако съм добре, ще работя там до когато се пада, но ако не ми е добре, ще си вземам болничен. Според мен това е най-правилно, защото в нашето състояние не се знае кога как ще се чувстваш.

Elg, аз съм навита за лекциите на сп. 9 месеца другата седмица, защото съм отпуска, хайде да ходим, има ли и други желаещи?

БОДЛИВКА, и аз съм качила много, срам ме е да кажа, но всичките килограми са конкретизирани в един дооооста големичък за края на 4ти месец корем  Joy

Започвме с опаковането, бъдещият хазаин обеща да ни даде и ключовете днес, та стискайте палци  Hug

# 198
Хелоу и от мен!

Честити розови принцески на Слънцето, Есме и dilein    bouquet  bouquet  bouquet

Fever и Бодливка - доколкото аз знам (не казвам че е 100%, може да питате конкретно в майчинство-счетоводно) тези 180 дни болнични когато са непрекъснати не се гледа дали са в 2 календарни години....т.е.  не е вярно че като влезете в другата (2009) година се броят наново  Peace

Бодливка - ако имаш 2 дни дупка между обикновения и 45-дневния болничен - просто си вземи 2 дни отпуск за 2009година Peace

Еля - и аз си говоря на бебето,таткото и той го запознава със себе си Laughing Таткото вика, че ще е момиче, щото било капризно на ядене - понеже все още нищичко не ям Tired

А на мен киселини ми излизат от всичко, което е сладко (даже и сладки плодове!) и манджи със доматени сосове . Виж от прясно зеле на салата нищо ми няма newsm78

И аз не мога да спя добре, всяка нощ се будя поне веднъж и почва едно кокорене поне час.

Хайде, хубав ден!

# 199
  • под кривата круша
Добро утроооо  food002
Мерси много за розовите честитки и на вас да са ви живи и здрави бебоците, пък мъжки или женски, няма значение Hug Да ви разправям бисери от вчера. Баба ми /тя е голям образ и в никакъв случай не го е казала с лошо/, като и казали, че чакаме девойка и тя "Е как така момиче Shocked". Леля и отговорила "Какво пък означава това?!", и нашата хубавица пак "Не бе, то много хубаво, ама сега какво ще правим?" ooooh! То отва май беше за една друга тема-за евъргрийните, ама много се смях с нея.
слънчоглед, май са им много странни часовете, в които записват. Пробвай рано сутринта. Аз ФМ я правих при д-р Яков. Предполагам, че и при него, и при Давидков ще успееш да запишеш бързо час.
Забравих да споделя за резултата от БХС-влизам в нисък риск. Иначе за възрастта ми е 1:800 и нещо Shocked, аз имам 1:3500. Така е, дъртичка съм, но се надявам всичко да е наред.
Сега ми е дерт, че не усещам още бебето. Доктора вика, че след 2 седмици трябвало. Аз наистина като къркорене чувствам нещо, но не много често.
Elg, много се смях с вашия татко, душа златна Joy
bobsinka, да, пиши резултат от БХС ли чакаш или амниоцентеза? Много хубави емоции ти пожелавам покрай сватбата Peace
adi_i_bebe, съжалявам, че си попаднала на такава доФтУрка. Те в спешното май повечето са такива криви Sad
Зелено човече, аз хич не се чудя какво ще стане Laughing
Това засега, хайде да работя бързо, че да свършва по-бързо петъка atwork

# 200
  • София
Привет!
Честита девойка и на dilein!  Hug
Белла, много неприятно е това с подуването на краката  Tired Аз преди се налагаше да си купя 1-2 номера по-големи обувки  ooooh! Вдигай си ги нависоко вечер.
Ivema, това с народната музика ми хареса  Hug Синът ми го "будех" с музика, като не беше шавал отдавна и се притеснявах дали всичко е наред  Blush
tedsan, дано нещата се наредят!  Praynig Не се плаши от секциото, ако се наложи - не е страшно.
зелено човече , стискаме палци!  Peace

# 201
Здравейте и от мен!
Аз още съм си болна, но поне гърлото вече не ме боли.Сега ме налегна ужасна хрема  Sad, но поне нямам Т, което е по-важно сега, а и като цяло не се чувствам толкова зле.дано леко да ми се размине и малката да не се зарази...
Честито на всички нови моми!   bouquet Време беше малко да се изравнят силите  Laughing . Аз сигурно в петък ще разбера - силно се надявам пак за мома, но...нищо не се знае още.
Вчера за пръв път усетих доста силен ритник  Mr. Green /до сега все слаби пърхащи движения бяха/ и снощи чак подскочих! Тати също го усети след това на няколко пъти, беше изумен  Shocked /явно е позабравил усещането от първия път/.И днес цяла сутрин помръдва, дори в момента  Laughing и дасто се успокоих, че в посл. време нещо не го усещах много и се бях притеснила. 
DEZ, тук също видях, че продават такива кофи за къпане на бебето-много се учудих, бяха 1:1 с тези от сайта, но минавах набързо и не погледнах колко струват.Не знам само до колко са удобни, но на външен вид са доста симпатични.

# 202
Добро утро мами!

Честити розови новини на Слънцето, Есме и dilein!Дано всичко е наред и напролет малките принцески да ви направят много горди мами!

Elg, аз съм навита за лекциите на сп. 9 месеца другата седмица, защото съм отпуска, хайде да ходим, има ли и други желаещи?

Аз съм За ходенето на лекцийте на "9 месеца"--Само кажете кога! Peace Peace
Стискам палци за преместването и да не се натоварваш!

Болните бързо да оздравяват и adi_i_bebe--какви са тези хора !Нямат ли съвест а да давали клетва ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Честит рожден ден на Mp3lp3, Io_io!Да сте живи и здрави и много обичани майки ,съпруги и приятелки!малко на патерица....... Embarassed Embarassed Embarassed

Февер --чакаме те да кажеш как е минал прегледа!

Друго какво --проблеми със съня нямам --само дето сънувам многооооооо кошмари....
Киселини също нямам !
Еля ----Не му говоря още защото напрекъсното плямпам след каката и 100% ще свикне

Е май стана дълго това е засега от мен!Хубав и слънчев ден Ви пожелавам и много приятни събота и неделя!

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:20 от DiVeNa

# 203
Честито на мамите със  розови  гащички!  lovekiss 4470
Училището е страхотно, беплатно е, към центъра за социални услуги в Шумен.Ще ни водят в неонатология при новородените бебчета, в родилно отделение, ще имаме много интересни срещи.Ще имаме срещи с педиатър, който ще ни разясни как се къпе и преоблича бебето, с юрист, относно болнични, майчинство и т.н. Ще имаме час с гимнастика, поне доколкото разбрах ....  Rolling Eyes че с моя бременен мозък, някой неща ги забравих на момента.
Ентусиазирана съм много Crazy обещава да е много интересно и полезно ...

# 204
  • Варна
Слънчоглед, и от други съм чувала, че по телефона е почти невъзможно да запишеш час при Балев. Аз предния път пратих мъжа ми да чака пред клиниката, отишъл е един от първите и записването е станало много бързо.

За тези 180 дни болнични, могат всякакви врътки да се правят, зависи от лекаря. Една позната я вкарваха фиктивно в болница, даже май няколко пъти и цялата, ама цялата бременност беше в болнични.

Хубав ден на всички!

пп. Поли 24, това звучи страхотно

# 205
Нещо ми се обърка поста защо всичко станало като цитат?????????????? newsm78 newsm78

# 206
Здравейте момичета!

Да се включа и аз бързичко. Ако има мами, които искат да ходят на гимнастика за бременни в Младост, във Фитнес център Младост ми предложиха да преместят часа, ако има желаещи. Можем да се организираме в удобно за нас време. Нямат претенции за бройка на групата.

О, това ми звучи интересно и е близо до работа - моля те, дай малко повече информация. лично на мен ще ми е удобно след 16 ч., ако се стигне до консенсус - ПИШЕТЕ ме. Wink

# 207
Здравейте мамита   bouquet

И аз днес да ви се оплача и похваля, пак съм болна с ужасна хрема и цялата съм схваната омразна ми вече през две седмици и пак се тръшкам да лежа ама какво да се прави като имам колежки които идват болни на работа и само като ми кихнат срещу мен и това ми стига, много съм хватлива  #Cussing out

Иначе вчера бях на праглед с бебо много сме пораснали, връткаше се като луд (и то пораснало ама и аз съм си качила 5 кг #Crazy ), та викам аз на доки да ми каже какъв е пола и той ми вика ами какво искаш и аз ами девойка и той е то се е видяло, че днес няма да ме черпиш! Ще си имаме момченце  Hug
таткото много се зарадва и веднага каза, че щяли да ме правят луда гъба двамата  Laughing

Сега трябва да ходя да си взимам направления за паразитолог за токсоплазмозата (дано всичко е наред, че много ме е шубе)

За Пловдивските мами само да кажа, че си записах час за ФМ в Медикус Алфа при доктор Даскалов другия четвъртък, ще ми струва 80 лв, та като отида ще ви дам инфо как е минало всичко.

Лек ден на всички и много усмивки   bouquet

# 208
Добър ден мами.4естито за розовите гащи на есме,сланцето и дилеин.така ми се иска и на мен,но какжото дойде  Wink .Ооо анабел,а на теб 4естито ти синио щъркел4е.На мен от цялата настинка ми се вла4и още хремата.Лек и ползотворен ден мами  Hug .

# 209
Честито на всички, само да видим накрая колко от розовите щъркелчета, накрая ще се окажат сини и обратно   Crazy затова не бързайте да купувате, че да не си разменяме после бодита, панталонки и кошарки  Joy
все се каня да питам мамите, които казват, че дечицата им (не бебетата, а по-големи деца) спят при тях - момичета, как правите секс  Mr. Green само дано не ми се обидите за въпроса, ама ми е чудно, понеже докато е бебе - лесна работа, ама после... аз се надявам, когато започне да разбира, вече да си спи в неговата си стая, че да няма недоразумения  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт