ЧЕСТИТО НА ЛЕЛИТЕ!

Соня е на ясла и аз малко работа отметнах и сега седнах да пия кафенце.
Били много е гадно наистина така като боледуват дечицата, на леля ми детенце беше много болнаво, докато тръгна на училище някъде. Милия, като му кажат болен си оставаш в къщи и плачеше за градина, та имам представа колко е тежко. Какво да ти кажа, дано по бързо изградят имунитет малчовците, правиш всичко по силите си да помогнеш и се надяваш на най-доброто

За сливиците - мъжът ми е с уголемени, и него са го водили в исул навремето, не знам кой лекар, също е казал че не е добре да се вадят, имат си задача, периода ще отмине. Отминал е, пу пу не са го боляли от ученик, зимата лесно се зачервява гърлото му но минава бързо. Единствено остава да се молим да отмине бързо периода на боледуване

За пазенето, Соня ходи гола и боса (според околните баби и лелички, според мен си е добре), среща се с много деца (в студ. град поне има), изкарваме много време навън, дори когато е лошо времето пак излизаме за по малко, сега пие витамини, иначе яде много плодове и зеленчуци. Това ни е схемата, слава богу дава резултат, боледувала е от зъби само, че знаете каква драма е поникването при нас

Обаче то всяко детенце си е различно, не може да се даде някаква универсална формула и да се каже така трябва и край! Всеки си познава детето и си преценява според това.
За болните деца в яслата, ми сигурно има, но не мисля че родителите нарочно ги пращат болни, само и само да отидат на работа. Някой път е добре сутринта, а после примерно вдигне температура. Ти откъде да знаеш че така ще стане. Ето Соня с последния зъб я изби на разстройство, ама на обяд станало, обадиха ми се и си я взех, ама сутринта нищо нямаше така че си я пуснах. Такива работи, отклоних се от темата май, голям съм заплес напоследък

Вержи и при нас дъската е хит, ама нещо много ги чупи и все пак си предпочита стенописите