Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 405
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!

Благодаря ви момичета!

Мери според мен завеси от земята до тавана, щом са ниски таваните! Да скрие цялата стена!

Гледам сега прогнозата, никъде не го дават да вали....? За срещата ще реша дали да дойдем като изляза. Мисля да вървя пеша, а пътя ми е около час до там.

Иначе Ина днес е по добре. Има малко хрема, но далеч по добре от предните дни! Дано се оправи детенцето!

Всички болни бебета и родители да се оправят, че много гаден грип!

Хубав ден на всички!

Hug

# 16
Добро утро!
За срещата и аз не мога да се класирам Sadедно, че момата ми още не е оздравяла напълно и второ - имаме много домашни с каката. Тя е втора смяна и към 12.30ч. трябва и нея да водя до у-щето.
Алинка - благодаря за новата темичка Hug Килима е страхотен, много ми хареса Grinning със здраве да си го ползвате!
Мери - и аз мисля, че ако ги пуснеш от тавана до долу ще ти даде височина и няма да изглеждат така малки.
Изида - добри са ви мерките, не се притеснявай  Hug Може предишния път просто да не са я премерили добре. Приятно прекарване при мама Heart Eyes

Габи взе да се буди все по-рано сутрин,на крак сме от седем часа smile3507 а след двайсетина дена като сменят времето ще е много интересно....Научила се е да ходи до вратата на детската стая и тропа и вика, за да излезе кака й. Сега се затваряме в хола, че да може да поспи поне тя, милата.

Спокоен ден!

п.п. Изида - сега видях нашите кукли как си приличат на лентичките....чак аз се обърках Embarassed
Още веднъж редактирам, но сега видях, че имаме рожденичка днес.... newsm59
Мила Сенди, нека здравето и щастието бъдат твои спътници още дълги, дълги години. Нека мъжете в живота ти те обичат и обгрижват, пък дай боже след време и една мома в семейството - за баланс Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 09:17 от мирка ив.

# 17
  • ВАРНА
Сенди, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, усмихната и много щастлива!
Нека живота ти бъде песен!

# 18
  • sofia
Сенди, ЧРД! Желая на теб и цялото ти семейство предимно здраве!!!
Весел празник и добро настроение!

За срещата - няма как да дойда. Рано сутринта бебо се събуди с 39`С, ей така - отведнъж - до сега нито сополи, нито кашлици - нищо. Явно бацила от каката е як. Тя поне няма Т, само малко сополи и сега се опитва да кашля... Ей, почнаха тея вируси и няма спасение, няма... Следобед сме при педи, така ли иначе ни е време за "мерене", а и да ги види тея двамата, да ми каже с какво да почвам да ги "дрогирвам"...

Хубав ден!

# 19
  • Пловдив
Честит Рожден Ден,Ванче(Сенди)!!!
 bdbaloni baloni moresmile baloni lovekiss Flowers Bouquet

Нека животът ти е низ от сбъднати мечти,здраве и любов.Най-големия подарък ти си гушни и дано съдбата пак те дари с такъв.Бъди все така усмихната и положителна и не губи себе си и тази искрица, с която зареждаш хората около себе си.
Много целувки и гушки от мен и Криси.

П.с:ще стискаме палци в петък. newsm10

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:24 от M.

# 20
Честит рожде ден Сенди.
Желая ти много любов, щастие и радост и сбъднати мечти.

За срещата, ако можех бих дошла, ама сте ми много далече, иначе не ме бърка нито дъжд, нито вятър, имаме си дъждобран на количката.  Wink

Пламен вчера толкова хубаво яде риба и картофена салата, че не повярвах на очите си. Ама днес пак е злояд и не иска банан, а мачка корите и ги пуска на земята около нас. Малко на маймунарник заприлича и сега не смея да мръдна, да не стъпя на някоя кора от банан и да се подхлъзна.  Joy

Приятен ден, ще чакаме снимки от срещата.

# 21
За тези,които ще ме очакват на срещата на февруарки - ОТПАДАМ и аз, дълго ми е за разказване, с двете деца съм, Пепи не иска да ходи на детска градина и по случая реши да реве цяла вечер...
Хубав ден

# 22
  • Варна
                                                            Честит рожден ден Сенди!

# 23
Сенди, честит рожден ден!

Пожелавам ти здраве, щастие и много успехи!

Мери, и аз мисля, че до долу е по-добре, за да дадат височина.  Peace Трябва да погледна списъка, май беше едно от последните мнения.  newsm78

# 24
  • sofia
Малко ОФФ топик, но не се стърпях да споделя за едно майче от кърмаческия. Heart Eyes
МНого, много й се зарадвах - тя е младичка, много слабичка, има близначки на 2г и 2м. Все още ги кърми, ами сега случайно попаднах на едно нейно мнение и видях, че има и втора лентичка в 10 г.с. е!!! Мери, става дума за Aila (незнам дали знаеш). Преди беше дала линк към нейния албум и имаше страхотни снимки как ги кърми заедно двете сладурчета. Както писах вече много й се  зарадвах, и безкрайно се възхищавам на нея и мъжа й за третото детенце и то с малка разлика с другите две. Хора всякакви, психики всякакви. Незнам мен каква природна стихия би ме накарало да направя тази стъпка.
Както и да е - лека бременост й желая...

Малко да разведрим темите свързани с болести, които напоследък изобилстват, а пък те първа предстоят пикови периоди за грип и настинка...

# 25
  • ВАРНА
Еми, наистина е много хубаво. Изисква се много смелост за такава постъпка и малко хора биха посмяли. Поне аз така мисля, но наистина поздравления за това майче.

# 26
  Честит рожден ден Сенди, и аз да честитя най-накрая ,все следя да видя рожденничка... Embarassedнека в животът ти има само здраве,много щастие и любов,да бъдеш винаги обичана и лъчезарна ,незаменима и топло усмихваща се майка винаги......Честито и много подаръци..

# 27
Честит Рожден Ден Сенди! Нека огнище топли ръцете ти, нека обич да топи душата ти, любимите ти хора нека топлят сърцето ти и Бог да те закриля в делата ти! Честит празник!

# 28
  • Sofia
Сенди, ЧРД!   bouquet
Да си жива, здрава и много щастлива!

Същото пожелание го отправям и за сестра ми, която днес също е рожденничка!  Hug

Хубави хора сте вие везните, малко отнесени и винаги над нещата, но пък сте забавни и мъжа ми е везна, скоро и за него ще ви почерпя.  Grinning

Мери, надявам се вече нещата да са се поуталожили при теб и спри да се ядосваш, нервите няма кой да ти ги възстанови да знаеш. Въвеждай драконовски мерки и всявай ред и дисциплина, съвсем егоистично но обръщай повече внимание за себе си и недей да се оставяш да те докарват до такива кризи.

Камчо, не бих го пратила тъй като ми отне много време да го убедя че той е единствения останал мъж на тази земя, който не може да завива крушка и ако види че има и други като него ще вземе нещо да се възгордее. А надигне ли глава, спукана ми е работата, ще ми се урони и авторитета.  Laughing

Пухка имам аз и кенгуру на Чико, което никога не ми е било удобно тъй като ми е тежало, но Ева мина 10кг /то е до 9кг/ и виждам как на места започват да поддават дръжките и се къса. Нали се говори че слинга така разпределя тежестта, че не усещаш детето почти, искам да знам вярно ли е или пак ще си се сгърчвам. Просто ми е трудно да си представя как ще разпределя 10кг в чаршаф и няма да ми тежи, скептична съм малко.

Роси, много те обичам да знаеш!   bouquet

Алина, честит килим със здраве да си го тъпчете!

После ще пиша пак, че сега сме още банани с пижами, а трябва да се стягаме за училище, но нито каката е станала, нито Ева.  Whistling

# 29
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МОМИЧЕТА!!!
ЗАРАДВАХТЕ МЕ СТРАШНО МНОГО, ЧАК СЕ ПРОСЪЛЗИХ Hug

Искам само да споделя, че днес е най-хубавия ми Рожден Ден, Господ ме дари с най-прекрасното нещо за мен на този свят - моят син Hug
Тръгнаха сълзички от очите от щастие.
Обичам всички ви момичета, пожелавам на себе си, моето семейство, на вас и вашите семейства и прекрасни слънчица много щастие, прекрасни моменти заедно, много успехи и най-вече много здраве Hug
Изабелка се притесни, че няма да и оставите торта. Изабелко заповядай мила
П.С. Мирка, голям спор се заформи в темата, която е вече 7 страници newsm78 и то за какво... една мама да докаже правотата си по въпроса а то какво се оказа... smile3532. Даже и не влиза в пуснатата от нея тема Thinking Много сме, силни сме newsm44

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 12:25 от Сенди

Общи условия

Активация на акаунт