Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 419
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Миличка Сенди, Честит Рожден Ден! Гушни Анди от мен и това е моето пожелание - да сте винаги толкова щастливи, колкото в този миг.

Валерия, ако имаш път към "Герена", ще ти покажа слинга да го изпробваш. Срещите в Южния парк на мен са ми мисия невъзможна. Дотам ми е три дни път с камили и не мога да се организирам за такъв поход, а и съм с органичен лимит от време заради работата, така че разходките ми с количката стигат най-много до този парк. Аз си взех слинга точно с идеята да става за повече килограми. Честит Рожден Ден и на сестра ти!
Евелинка, чудна виличка. Представям си каква красива градинка ще спретнеш, като те знам.
Мирка, какво направи ти - хвърли дамата от темата за проходилките в такъв дълбок размисъл. Засрами се - вместо да си изчисти къщата, да изгледа някоя и друга сапунка, да наготви на мъжа си или да свърши някаква друга полезна работа, тя стои и смята ли смята. Горкичката!
Хубав ден на всички от нас!

P.s. Хехе, със Сенди пак сме в телепатична връзка.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 12:53 от Puhka

# 31
Ч.Р.Д Сенди, пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

bouquet
  bouquet
  bouquet

# 32

Сенди, бъди здрава, щастлива и обичана . Весел празник!

# 33
Сенди, честит рожден ден, мила! Желая ти много здраве, обичай и бъди обичана. Хубав празник!

Аз също искам да Ви почерпя.  party023 Днес се навършват 2 години от  сватбата ми с най-прекрасния, най-любящия и най-грижовния мъж на света.  Толкова го обичам, бих се омъжила за него още 100 пъти!!!

Резултатите от днешната консултация е 7000гр. и 70см.

Хубав ден!

# 34
Приспах малкия гном и бързам да надникна в темата, а вие колко сте изписалиии...
Да бе, Пухка, представяш ли си какво й е на жената....искаше да ми натрие носа, пък то какво стана... Banghead
Сенди - силни сме, ами...все пак сме интелигентни жени и се радвам, че болшинството от отговорилите са такива.
Много ми хареса примера на Чара с клечките..... bye ако и от него нищо не е разбрала - просто работата е сериозна при нея smile3538

Аз нещо съм пропуснала май....Евелинка, за каква вила става въпрос...извинете ме, но уж чета всичко, а нещо ми се губи newsm78
Отивам да  hang
п.п. Честита годишнина Денил! Все така да я карате още 100пъти по 2год. newsm51

# 35
Честит рожден ден,Сенди!!!Бъди много щастлива и обичана съпруга и мама и твоите мъже само да те слушат и глезят!!!
Честит рожден ден на сестрата на Валерия!!!
Честита годишнина на Денил!!Желая ти още дълги години да се обичате все така със съпруга ти!!!

Честито и на днешните месечинки!!!

Малката ми буболечка започна да пълзи страшно бързо,изправя се ,пада,дърпа чекмеджетата,навира се навсякъде,постоянно трябва да ходя след нея ooooh!Петър се пусна сам да ходи малко преди да навърши 10 месеца,сега като гледам и Мони ще го последва Mr. Greenсвърши моето седене.До после,че се опитва да прегризе кабелите на компа Shocked

# 36
Денил, честита годишнина!    bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на сестрата на Валерия! Валерия, много ме радва, че пак пишеш, че не беше същото без теб!  Hug

Само аз я бях пропуснала тази тема, че нещо ми тъпееше заглавието, а то какво било  ooooh!... Добре че ме светнахте да видя.
Мирка, нямат си хората работа, заяждат се, да се чудиш няма ли си дете да го гледа, та си губи времето с броене  Crazy.

На вилата бях пуснала снимки в края на предишната тема, ето ги пак: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293570&pid=8118539
Идята ми е догодина рано напролет да се бие сондата и ако може до юни да се направят водопровода, дограмата, стените и плочките. После ще се почне другата стая, тя направо трябва да се събори и да се построи наново  Tired. Сигурно няма да успеем да направим всичко за 1 година.
Аз ще си търся работа другото лято, но през почивните дни мисля там да водя децата. Но има безумно много работа докато вилата се докара до приемлив вид. Лошото е, че татко не е съгласен ние да поемаме ремонта и да викаме майстори, едва го скланям за някои неща. А иначе за 2 седмици ще светне, ама пустия му инатлък на моя род. Поне за двора ме е оставил да правя каквото искам, та ще разчиствам боклуците и ще го облагородявам малко по малко.

# 37
Сенди ,специално за теб http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q  Mr. Green  Whistling
Много те обичам,нали си знаеш

Честито и на сестричката на Валерия и на Денил     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Камчо,благодаря!Благодаря и на всички за хубавите пожелания за нашия татко.Оправя се вече     bouquet
Камчо,той си прави операцията в Пловдив,ще видим сега как ще е ,ако се наложи да се прави пак,може да помогнеш с координати  Peace

Кас,немога да ти пратя ЛС,кутията ти е препълнена.Нямам много време сега и почти не сядам на компютъра,затова неможем да се засечем. След 10 ще съм свободна вече  Heart Eyes.
Хубав ден на всички! В Пловдив времето е страхотно  Sunglasses

# 38
  • София
Здравейте, момичета!
Сенди, Честит Рожден! Бъди жива и здрава, много щастлива и все така усмихната и лъчезарна!  bouquet Hug
Избелка, радвам се, че нещата при мъжа ти са още по-добре! Hug
Честит Рожден Ден на сестрата на Валерияbouquet Да е жива и здрава!
Денил, Честита годишнина! Да сте живи и здрави и дълги годинти да се обичате и слушате!  bouquet
Евелинка, страхотно място и какъв двор......! Peace
Венците на Яна са като бомби надути! Засега това при нас.
Лек ден на всички!

# 39
  • Бургас
Сенди честит рожден ден.Пожелавам ти само здраве, защото човек когато е здрав всички други неща може да си ги постигне. newsm59 nbirthday  party023  party041  bigdance2 Tada
Денил честита годишнина пожелавам ти и след 100 г. все така да се обичате с твоя мъж. txtloves  loveuuu
Честит рожден ден и на сестрата на Валерия да е жива и здрава!
Мери и аз мисля , че пердета от тавана до земята са по-подходящи.Но най-добре ги направи така ,както на теб ти харесва най-много. Hug
Честито и на днешните месечинки!

# 40
  • София
Здравейте и от нас Grinning
Сенди, Честит Рожден! Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и красива Grinning
Честит Рожден Ден на сестра ти,  Валерия! Всичко най-най й желая. За малко наистина щяхте да ме четете в отчетни 2009, ама се оказа фалшива тревога. Дсет дни обаче бяхме под такова напрежение, че не ми се говори Grinning Обикновенно ползваме презерватив, а като ми дойде, мъжът ми  отсече" От днес по два за по-сигурно" Mr. Green

Денил, Честита годишнина! Да сте живи и здрави и влюбени винаги един в друг Grinning

Евелинка, много хубаво място, страхотна гледка Grinning

Голдънче, дано пробият брзо зъбките и Яна да се успокои. Аз също чакам всеки момент 4-я да избие.
Явно много го тормози, постоянно лапа на брат си колите и така пълзи Grinning като кученце  Grinning

Мирка Ив, аз на такива въдици обикновено не се хващам( сега като помисля за три години и половина във форума това май ми е за пръв път), но ме потресе резултатът от гласуването и "упоритостта" на авторката.

Ето две клипчета с Камен
Едното за добро настроение

http://www.sabev.net/video/kamen2.html

А е тук пак малката хлебарка  Grinning (Мамо Ави, поздрави за "колежката" Grinning)

http://www.sabev.net/video/kamen1.html

# 41
  • София
Чара, страхотни са ти момчетата! Поздрави на Георги от Лили! Grinning Целуни ги от нас! На теб също Hug!
Как беше срещата днес? А снимки?

# 42
Сенди,Честит Рожден Ден!!!...Много,много щастливи мигове с тазгодишния ти подарък! Hug
denil,Честит Празник и на теб  bouquet
оффф и аз много обичам Везнички,ама то мойто си е,защото съм предубедена :crazy:60 процента от приятелките ми са Везни и вече от 2 седмици са едни рождени дни,едно чудо Party

# 43
  • ВАРНА
Честит рожден ден на сестра ти, Валерия! Много здрава да е и щастлива!
Денил, честита годишнина! Всичко хубаво са ти го пожелали вече, аз ти казвам "Нека се сбъдне"  Hug
Чара, много са ти сладки момчетата. Много се радвам на Камен  Hug. Как хубаво пълзи по тревата, супер е.

Емо има трето зъбче от вчера. Най-сетне изби, след 20-ина дневно кривене.

# 44
  • Sofia
Благодаря ви момичета за пожеланията за систъра.  Grinning
Чара, на прав път съм била значи, може да му предложиш и скоч да осуква за по-сигурно  Laughing
Много сладурски и двете клипчета, особено второто  hahaha
Ако не знаех кога е роден Камен щях да си помисля, че съм объркала не темите ами раздела направо и съм попаднала при родени 2007-ма. Съдейки по уменията на Камен и Ева мога смело да заявя, че децата са ни с половин година разлика в полза на Камен.  Laughing
Обаче Господ си знае работата, като те слушам колко спокойно и смирено казваш "Добре" през цялото време, а аз щях параноично да викам "Внимавай, внимавай, внимавааааай!"  Laughing
Евелинка, сега видях и аз вилата, страхотен двор да го направиш като на Чара да има къде да си пъплят децата, завидях ви благородно и на двете ви да знаете!  Grinning
Пухка, марсаж за предложението но нямам път на там. През седмицата съм си се кротнала квартално и не мърдам извън пределите му, а съботно-неделно чакам съпружието да ме изведе в пределите на София белким я обикна най на края и аз.
Каква е тази тема която коментирате, че не ми стана ясно?

Общи условия

Активация на акаунт