Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 403
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!

Сенди,
Честит Рожден Ден!
Бъди много здрава и щастлива с твоите мъже!

Честити Рожден Ден на сестрата на Валерия!
Да ти е много здрава и весела!

Честит Рожден Ден и за дъщерята на Мозила!
Умно и весело дете да расте!

Денил[/color, Честита годишнина. Дълги години да сте заедно!
Галадриел,
Честитта годишнина и теб с Любо!
Пожелавам ви много Любов винаги четиримата!
ЦЕЛУВКИ!

Отворих ето тази тема, за да видя правилно ли съм запомнила датата..... върнах се една година назад, тръпката, емоцията.... разбира те ме... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229075.80

Ефросина, Лидия, как мина срещата днес? Имаше ли някой друг? Снимки?

Чара, страхотен клип. Камен е много бърз! Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията за килима, наистина много си го харесвам и е мислен дълго време... създаде настроение и уют тук.

Пожелавам ви да сте здрави!

Искам и Ина да е здрава, много се проточи тази хрема или така ми се струва, не знам... дълго ми се видя!

Хубава вечер на всички!

Hug

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 22:23 от alina_si

# 46
И от нас честито!
ЧРД на Сенди, много много здраве и щастие, любов и разбирателство у дома, прекрасни мигове с малкия й син и много успехи в професионалната реализация когато стане време!
ЧРД и на сестрата на Валерия, много щастие й желая и да бъде добра леля!
Честита годишнина на Денил и на Галадриел! Да сте живи и здрави, още много годишнини да празнувате, до елмазена сватба, че и по-натам!

При нас няма промени, все същото си е. Вчера свалих проходилката от тавана. Алекс беше изумена и доста се почуди първоначално, за какво ли може да служи тоз уред?  newsm78 И не беше много доволна, поне снощи. А кака й се сбърка от игра около нея и повика постоянно беше по нея. Щеше да я счупи най-накрая, искаше да влезе тя вътре, да я търкаля и бог знае какво още. Днес беше по-добре, особено като изкарах проходилката на двора, каква радост настана! Сандра започна да цвърка, да писка и да се придвижва, ама назад  Laughing И тя да не е "по-назад" от кака си, която също проходи първо в тази посока, и едва после напред. Иначе с похапването напредваме, и то най-вече от нашата манджа. Яде си и другите неща, но най-обича да похапва от нашите чинии. Със сигурност, обаче, цокането си го тачи най-много. Сутрин, обед, вечер, нощем... за приспиване, за събуждане, за успокоение, за настроение... и мама дойна крава дава, и вече май се пристрастява  Wink ...

Мери - за пердетата, на мен в спалнята и в хола са ми големи, заемащи цялата стена, от тавана до пода и така ми е много уютно. Само в кухнята са къси, върху прозорците, около 30см под касата. Въпрос на усещане, много зависи от предназначението на помещението, от осветеността, от мебелировката. Успех с обзавеждането и ще чакаме снимки.
Ти не писа по въпроса, получи ли тези шишенца със сламка, на Nuby?  Ето тези имам предвид? http://www.pakostnik.com/bg/pics/2999020701.jpg Ти нали беше поръчала, или нещо пропускам...

Момичета, много хубави клипчета и снимки, и на Чара, и на Евелинка и на всички останали. Прекрасни деца имаме, и няма ден в който да не благодаря за моите малки съкровища, които обичам безмерно. Обичам ви и вас и много се радвам, че ви има. Прегръдки и целувки на всички ви, и лека нощ, че много ми се спи вече.

# 47
Благодаря ви,момичета!
Толкова ми беше напрегнат деня, но все пак е специален, да. Благодаря за гениалната и мила идея на Алина да покаже на снимка сватбения ми букет и по този повод мога да споделя на всички вас, че моите парченца от пъзела на живота подредих ..........ето и цялата снимка . Целувки на всички от нашето семейство.

# 48
Галадриелка,честита годишнина!!!Бъдете много щастливи със съпруга ти и се радвайте на двете си съкровища!!!
Честит рожден ден и на щерката на Мозила!!!

Чара,страшен е Камен Laughingголям сладур ,баткото също PeaceГеорги все така с желяние ли ходи на градина Wink
Гала,надявам се и с вашия батко нещата с градината да се оправят и да ходи пак с желание Praynig Hug

# 49
  • Пловдив
Галадриел,честита годишнина и още много дълги години семейно щастие,уют и топлина Ви пожелавам.
Не мога да не се стърпя и да кажа,че си много красива жена и особено на сватбата си. Hug

Мозилка,да ти е жива и здрава жерката,само здраве и много да те слушка..
Ти къде се изгуби.Защо не пишеш вече и всичко наред ли е при вас.Моля отчети се,защото липсваш Heart Eyes

# 50
Божкеее, колко много сте изписали Whistling Едвам смогнах... обещах да гушкам мъжо тая вечер, ама трябва да отделя време за "сектата" hahaha
То не е хвърчене между работа, училище, шах, айкидо...край няма ooooh!
Сенди, честит Рожден ден мила  bouquet Желая ти здраве от все сърце и нека мъжете у дома те направят мноооого щастлива Hug
Валерия, да е жива и здрава сестричката ти! Peace Хайде скоро ще се видим дай боже!
Вечна любов на Денил и Гала желая! Честити годишнини! Нашата е точно след 4 дни Peace Гала, прекрасна си   bouquet
Мозилка, честит РД и на твоята хубавица. Драсни някой ред-изгуби се безследно послените седмици Simple Smile
Чара, този Камен е невероятен...гледах, гледах и ми стана мъчно за друго - вече искам да си влезем в нашата къща и да си наредя двора Cry А кога ще стане незнам.
Дез, честито ви зъбче Peace
Алинка, страхотен килим - обожавам тези цветове Peace Алинка нагушкай Ина и да се оправяте Hug
Голдънче, как е Яна? Много  Hug Hug Hug
Изидка, не се коси душице - вие ще сте финни дами на изкуството отдадени. Ние като не пеем, какво да кажем - нито мама, нито тате, нито бате, нито нищо не казваме. Така че шавливостта ни е за сметка на бърборенето.
Я пуснете линк към ОНАЗИ тема, та да се посмеем всички!
Отивам да цамбурна в леглото!
Спокойна нощ на всички!

# 51
Здравейте момичета,
Сенди,Честнит рожден ден,много здраве и щастие ти желая.
Галадриел,нямам думи колко прелестна булка си била.Но ми направи впечатление как в погледа ти сякаш липсва нещо,което сега блести и те озарява.В крайна сметка истинското ти щастие е дошло след това-заедно с децата.Дълги години семейно щастие и безкрайна любов ти желая от сърце.Пък и кой знае някой ден защо да не станете петима Wink Hug
Денил,Честита годишнина и на вас.Много любов и щастие.
Алинка,много мило и тъжно ми стана ,като влязох в стария ви форум.Почувствах се така ограбена,че не съм ви намерила много по-рано.Споделяли сте си толкова радост и страхове,че вече разбирам много по-добре радостта ви от появяването на някоя стара съфорумка.
Чара,наистина децата ти са невероятни.Ама и ти много оригинален подход прилагаш за смятането Wink,а и как пълзи това дете?!При нас явно си е семейна обремененост Grinning,ни каката ни бебата имат напъни да пълзят.
Роси,ти поне чакаш да си влезеш в къщата-ами аз като съм в нея кога ли ще стигна и до двора?И така се размечтах и искрено завидях на двора на Чара.
Някой спомена ,че имат дълга хрема ,Алинка май ти беше,понеже Ани доста време бе със сополи от болницата -много добре ни подейства Клеева тенткура 4,5 капки в 10мл.вода,сребърна вода/Мери Wink/,и Алиум сепа 15СН и Апис мелифика 9СН.И девте по 3,4 пъти по 3 зрънца.Ето откъде напоследък черпя инфо по темата http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8 ,на всичко отгоре се оказа,че др.Михайлов почти веднага отговаря на въпросите които му задаваш там.Което искренно ме изненада,нашата Хомеопатка ти взема 20лв само за да те види за преглед,какво остава за доуточняване на лечението при промяна на симптомите.
Та момичета напоследък все по-рядко имам време да пиша,но гледам горе-долу редовно да ви чета.
Лека вечер на всички и Господ да ни пази.

Р.Р. Момичета,много ви моля стискайте палци,помолете се или направете там каквото правите,етърва ми замина за 4 си инвитро и дано този път вече износи плода докрая и роди живо и здраво бебче.За съжаление ми емного позната болката на Злато и Слави,Дано повече никоя мама не изпита мъката им.

# 52
Компа ми пак се скапва, съжалявам не мога да видя клипчетата на Чара  Sad не мога д отворя повече от един прозорец, а Иво кой знае кога ще има време да ми го оправи.Не мога да видя ни снимки, ни клипове, нищо. Sad
Честит рожден ден Сенди! Пожелавам ти крепко здраве,много любов, късмет и щастие!
Вал честито на сестричката ти, от здраве да ме се отърве! Много да се обичате и уважавате!
Честито на дъщеричката на Мозила! Да расте здрава, умна, красива и безкрайно щастлива!
Гала честита годишнина, още поне 50 по толкова да отпразнувате заедно, влюбени и щастливи!
Алина къде ме запрати душо, в този ревлив период в който съм сега  направо ме накисна. Килима е великолепен, как ще топли окото и душата студената зима, и аз харесвам тези цветове.
Кас радвам се че се обади!
Роси днес ме изненада приятно, надявам се (дано не е нахално) и утре или тия дни пак  Praynig, и дано и Виви! Така имам нужда от вас! Дано и Светлито скоро ме навести!  Heart Eyes Нещо нямам сили да дойда до Бургас, да се вдигна с малките, я е топло я студено, да мъкна торба с дрехи  Tired Като се стегна обещавам да компенсирам!
Отивам да си догладя.
А да, Драгонче аз поръчах друг вид, ей това, обаче по малкото, 320мл, сега го нямат май. Ползвах за Ива 2г такова и съм много доволна, не тече изобщо, мъкнех го в чантата спокойно. А и детето никога не се е мокрило докато пие или играе. Емма още не проявява интерес. Ама и Ива към 1.4г пропи по малко вода.
Вал, по добре съм, благодаря ти! Hug Слинг препоръчвам с две ръце, и шал и с халки, имат си предимства и двата. С халките се слага по бързо, за секунди, има няколко позиции, легнала (ако заспи), на хълбок, отпред, може и на гърба ако ти помогне някой. Шала е по удобен за дълго носене, по стабилен, клякаш ставаш навеждаш се, мъкнеш нещо, няма проблем, обаче както го поставиш детето така стои, с гръб или с лице към теб. Наистина децата не тежат така, не  ти убива слинга при носене, ако го слагаш правилно. Мен ме заболяват единствено краката и то в ябълките, от тежестта, защото аз мъкна с часове, а Емма си е бая тежка.
Днес едни момченца на около 5-6г бройкаха Ива, а тя забеляза и буквално кокетничеше. Ще се гръмна, на колко се усещат тия деца Shocked ooooh!
Някой писа за боя на бебетата назад, не помня кой, леле елате ме вижте кака съм надрана и насинена от щипане. Е ни Тян ни Ива са били толкова свирепи, Емма направо е напаст, особено докато суче, деколтето ми е в корички зарастващи ранички от ноктите които режа през ден  Tired
Айде че съмна.
Сладки сънища!

# 53
  • Кьолн
Здравейте мили мами! Аз не писах доста време ,но не съм ви забравила. Постоянно сте в мислите ми вие и малките ви сладурковци. Леле всички са пораснали много и са станали още по-сладки. Благодаря ви за пожеланията за дъщеря ми. Всички сте много мили. Искам да честитя годишнината на Галадриелка, още много, много години да живеете с любов и щастие!  bouquet Сенди, честит рожден ден! Да ви се похваля и ние имаме вече 2 зъбчета. Иначе сме добре. По цял ден лудуваме с паяка, като фурия сме. Желая ви лек и усмихнат ден!

# 54
Здравейте, момичета. От доста време не сме писали. При нас абсолютно нищо ново.....все още сме беззъби и мнооооооого шетливи. И ние миналата седмица бяхме със сополки и интересното е, че както изведнъж се появиха, така и изведнъж изчезнаха....Иначе сега сме здрави. Тези дни ми е доста тежко, защото започнах да ходя на лекции, а Стелко остава при баба ми....Първото му оставане 5 часа без цица мина учудващо добре. На мен обаче ми е много мъчно понеже досега винаги сме били заедно..... Tired
Галадриелка,Денил честити ви годишнини. Още най-малко сто пъти по сто да ги празнувате и да се обичате.
Честит рожден ден на Сенди, дъщерята на Мозилка и сестрата на Валерия. Бъдете живи и здрави, много усмихнати и ведри и късметлии във всичко.
Алинка, страхотен килим.... Hug
Кас, стискам палци.... Praynig
Толкова от мен.

# 55
Хайде и аз днес да почерпя....  party023 baloni smile3510 ( нещо не ми се получава с картинките Embarassed)   Днес малката ми принцеса Габи става на 8мес. Пожелавам и много много здраве и да продължава все така да огрява живота ни със слънчевата си усмивка.

Честито и на другите месечковци:

Алекс на Драгончето Tada
Диана на Дар77 baloni
Кристиян на Миркам  ura

# 56
Честито на всички месечинки.   bouquet
Поздрав за вас и за всичките ни бебоци с ето тези песнички:
Английски песнички

Пламен обожава да ги гледа, жалко само, че са на английски. Иска ми се и на български да има такива, за да му ги пускам.

Приятен ден от нас.

# 57
  • ВАРНА
Здравейте.
Аз да драсна два реда набързо, че ми е спек.
Имахме ужасна сутрин, добре че всичко мина. Емо стана в 6 и половина  Close . Щъкаше си из стаята и падна. Като ревна, една кръв шурна от устата му. Ужасна гледка, а аз сама в къщи. Паника голяма. Викнах бърза помощ и ходихме до спешния. За щастие се оказа малка беля. Цепнал си е леко ципичката на горния венец /не знам как се казва/ и от там е текло много кръв. На мен още ми е притеснено, Емчи обаче е добре, цокна и сега спинка.

# 58
  • Варна
Здравейте на всички.При нас нищо ново.Само дето на Свилка тъкмо бяха му спрели сополите и сега пак наново почнаха.Досега слагах едни правени капки,но вече ще пробвам с метода на Валерия,само дето не знам тази сребърна вода от къде да я купя и клеевата тинктура и тя ли в нослето да я капя.
Имам и въпрос към Бургаските мами:Къде в Бургас се намира магазина на Geox?Смятам в събота да дойдем към Бургас и искам да взема на щерката ботуши.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:27 от жаси

# 59
  • София
Здравейте!
Алинка, много се развълнувах от темата. Hug Heart Eyes
Гала, Честита Годишнина! Много ,много здраве и любов, сплотено семейство и много дечица!  bouquet
Ч.Р.Д. на дъщарята на Мозилка! Здраве и пак здраве!  bouquet
Честити Месечинки на всички!  bouquet
Дез, много неприятно преживяване. Добре, че всичко е минало и сега е ок. Hug
РосиHug Hug Hug! Чакам те...... Heart Eyes
Кас,  Praynig
Момичета, много Hug на всички!
ПС: бремелинската ни темичка много, много ме развълнува...... Sad

Общи условия

Активация на акаунт