Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте!
Честито на месечинките! Hug    bouquet
На патерица:
Сенди, Честит Рожден Ден!    bouquet   Hug

Честити Рожден Ден на сестрата на Валерия!    bouquet

Честит Рожден Ден и за дъщерята на Мозила!   bouquet

Денил, Гала, Честити годишнини! Нека любовта озарява домовете ви винаги!

Чара, страхотен клип, защото главните герои са страхотни!  Hug

Алинка, за килима, наистина много  е хубав..иска ми се да видя и пердета, обаче:)

Срещата беше супер и съжалявам, че не можах да остана и следобяда! Снимки няма! Който не дойде, изпусна страхотен ден.

Захранването ни, което така ме изнервя напоследък приключи безславно и сега се ориентирах към педагогическото такова. Резултата е зашеметяващ...имам си направо друго дете, а аз се успокоих Party!

Нямам време да пиша повече..и без това пиша от сутринта този пост. После, ако успея-още!
Лек ден от нас!
П.П. Дез, това е ужасно Confused Сигурно много си се изплашила..представям си. Особено като не знаеш откъде тече кръвта! Дано бързо ви мине уплаха и на двамата!

# 61
Дез, знам за какво говориш (о не не знаете  Mr. Green), Ива си сцепи така ципичката, колко кръв изтече не е истина. А после ципата висеше свободно, но... зарасна и сега не личи къде е била скъсана дори. В устата най бързо минават раните. Съжалявам че сте преживели това!
Ефросина разкажи как процедираш, стана ми интересно! И аз така се отказах от захранването, настоявах колкото да дам по веднъж това онова, да знам че няма реакция, от там на сетне давам от това което ям аз. То иначе нерви, чудо, само това ми липсва.
В петък около 15ч ще съм в Бургас, една мама от похода ще ходи до Карнобат и ще ме вземе на връщане, а надвечер ще се прибера а Иво, да ми помогне за количката. Виви ще се видим надявам се направо в морската а? Някой друг ще дойде ли?

# 62
Мери не си ме питала  Embarassed ама нали и ние сме педагогическо, че да се обадя и аз.
Реално от онзи ден забелязах Пламен да ми прояде малко повече и то когато седнем всички на масата и той на едно столче. Нашите столове са едни старовремски, с облегалки и отстрани и той не може да падне, пък и какъвто е мързелив не му и идва на акъла. И му предлагаме от всичко, което ядем и което сметна, че е подходящо за него. Давам му малки парченца и той си ги дъвче, даже отваря устенца за още.
Да, ама тази сутрин като бяхме само двамата се опитах да му дам кисел с бисквити за закуска и не иска и стиска уста.  newsm78 А сега наобед си хапна добре.

Днес моята щерка се завърна с много интересен подарък от училище.
15 шоколада на Своге и 4 разтворими супи на Маги.  newsm78
Били спечелили нещо и за целия клас имало. Така и не разбрах какво са спечелили.
Проверих срока на годност, да не стане като с пенсионерите, ама са годни още.

И сега сме на шоколадово-зеленчукова диетка.  Laughing

# 63
Алекс не ми говори за шоколади, тъкмо откарах до обед без да си отворя, това е моята дрога напоследък, явно горя много (въглехидрати), не  съм изгодна никак. В склада до нас ме питат как давам толкова сладко на Ива, щото мине не мине седмица и съм там за десетина шоколада, викам не ги яде Ива, за мен са Blush
Добре, благодаря че се включи, полезно ще ми е да обменяме идеи и да сверяваме часовниците. А взимат ли си сами храна? Емма я взима, забележете, с два пръста Joy и я мачка, не се сеща да си я сложи в устата. Иначе всичко друго което не е за ядене е в устата и  Rolling Eyes

# 64
Здравейте, брутално много бързам, пък имам два въпроса, ако може да ми отговорите..., но първо: Честито на всички за всички поводи - само здраве желая!
1. - Как затопляте храната /пюретата/ преди да ги дадете на малките? Мисълта ми е - слагате ли ги в микровълновата да ги топлите и не се ли притеснявате, че микровълните могат да убият полезните съставки в тях. Аз затоплям в една голяма халба вода и после сипвам в една чаша по малко. В тая чаша се намира бурканчето с пюрето. Ама по- бавно става. Топлила съм и няколко пъти направо в микровълновата, но става за секунди.
2. - За мамите, които шофират сами с бебетата си - Къде слагате бебето - на задната седалка, или на предната? Ние все още се движим в кошницата! Питам защото утре пътуваме за Плевен, а там ще ми се наложи да шофирам и нали предния път така катастрофирах - детето се разхленчи и аз се обърнах да видя кво става и се блъснах в един спрял голф! Може би ако беше на предната седалка, щеше да ми е по - лесно!? Дайте някакъв съвет!
Много ви благодаря предварително!

# 65
Готи - аз топля в микровълновата. Слагам пюрето с бурканчето и пускам на 30сек. после сипвам в купичката и разбърквам хубаво, защото недостатъка на това топлене е, че става неравномерно. Peace
Ние също сме още с кошницата и когато шофирам сама я слагам на предната седалка с гръб към движението. Така ми е по-удобно ако се разхленчи за нещо. Когато съм с мъжа ми се возим отзад. Незнам, обаче как ще се оправям като минем на столче, защото то се монтира на задната седалка.
Дез - съжалявам за това лошо преживяване, дано всичко с малчо вече да е наред Hug

П.П. Алинка, забравих да кажа как ме разчувства с тая бремелинска тема снощи Heart Eyes после до23ч съм се ровила в старите ни темички - обхвана ме носталгия и ми стана много мило .....върнах се на темите, когато се раждаха нашите слънчица.... Hug

# 66
Честити месечинки!

Готи, аз използвам електрическата кана - затоплям вода и слагам бурканчетата в една купа.Но в интерес на истината не топля винаги пюретата, в повечето случаи си ги давам на стайна температура, а правя и домашни пюренца и тях пък съвсем не ги топля, когато са направени току що.
Дез, много неприятна случка!
...Това педагогическо захранване е неприложимо в нашия случай. Моето бебенце иска пюренцето да му е съвсем гладко, затова ми отхвърля така сиренето в попарата. Сенди, овесените ядки са супер, така както ми каза. Хапнах си ги с голям апетит...защото пасатора ми даде на късо. Тия дни ще си взема нов и ще опитам да дам и на Калоян.

# 67
Ами да ви кажа аз не затоплям пюретата.Повечето пъти ми се случва да сме навън.Ина4е и аз използвам микровълновата за вода.сок4е и понякога пюре PeaceКошницата за кола ве4е ни е малка и си взехме стол от последната група ипове4е няма да купуваме Simple SmileТой съответно се монтира само отзад.Ако си с кошница по-удобно ще ти е да е отпред и  Peace

# 68
Мери:
"Поръчахме си щори от GERSHMAN,римски от два плата,едни от най-последните им модели.Първо излязоха доста по-скъпи от първоначалната им оферта,второ ги монтираха след като беше изтекъл отдавна срока за монтаж по договор.При монтажа се оказа,че са сбъркали една от щорите и като цвят и като размер.Чакахме я още две седмици.Когато са я монтирали е бил само мъжът ми,който не е забелязал,че и тази не е в ред.Тънкият й плат е различен като материя  от този на другите. Новата щора се дипли по друг начин,получило се е голямо разминаване на пръчките вътре.Не мога да ги вдигам заедно,защото е много грозно.Обадихме се във фирмата да им кажем за грешката.Казаха,че ще изпратят човек да погледне,но такъв вече втора седмица не се е появил.По договор само клиента подлежи на неустойки! Много съм разочарована и много ме е яд! Повече  GERSHMAN НИКОГА!"

Взех го от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217392.100

# 69

Алинка, за килима, наистина много  е хубав..иска ми се да видя и пердета, обаче:)

Специално!

Hug

# 70
Готи,аз возя Борис на задната седалка,обратно на посоката на движение!Така е най-безопасно за детето,а и аз не съм опитен шофьор!Като се размрънка продължавам да карам и много често спира като го раздрускам из нашите "страхотни" улици.А ако продължи да мрънка,спирам,за да видя какъв му е пробрема WinkСмятам,че като е при мен отпред,не само е опасно,но и аз бих се разсейвала повече-ще има да му хвърлям по един "бърз" поглед по-често Mr. Green
Пюретата ги топля в микровълновата,когато се налага,но задължително разбърквам след това PeaceОбикновено ги давам със стайна температура Peace
Честито на месечинките!
Алинка,много са ти хубави и пердетата,и килима Hug

# 71
  • София
Готи, предната седалка до шофьора е най-опасното място в колата, докато същата страна, но на задната седалка пък се води за най-безопасното в случай на произшествия. Кошницата не се монтира отпред, в случай, че имаш въздушни възглавници, защото, ако нещо се случи, не дай си Боже, може и лек удар да е, бебето ще пострада, защото те ще се активират (пише го в инструкциите на всички производители на столчета за кола)!
Алинка, страхооооотни са:) Hug...усет си е това...е, то си идва и с професията Wink.
Мери, аз й давам трохички или така наречените микродози от повечето неща по масата, които ние ядем. Оказа се, че си имам едно малко хлебарче, но в смисъл не на бебе хлебарка, а лудо по хляба дете hahaha. Вчера й давах трохички, потопени в супата топчета, малки частички от кренвиршите на Тандем, които бяха запечени с кашкавал и резултата беше- сумтящо и весело дете, което като поспирвах аз да хапна ме дърпаше за още и да не я забравям. А, колко беше доволна, че е част от "глутницата" и се храни с всички ни на масата върху моето коляно, не е истина. А, иначе нашата кухня е по-безсолна, готви се без запръжки и т.н.  Идеята е, че бебето е свикнало още от корема на мама, а след това и от кърмата с храната, която тя яде. Определено това е нашият начин на хранене и хич  не й минават "бебешки номера" Laughing. След известно време като опита повечето ястия, които ядем, ще я пробвам с по-големи количества и чак тогава ще преминава изцяло на нашата храна. За сега това са ми наблюденията Peace

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 17:44 от ephrossina

# 72
Честити месечинки на всички днес празнуващи...
ММММмммм.....Мери специално за теб,да ти е сладко... Grinning
ДЕЗДЕМОНКАааа..........пиши как сте ,надявам се  да е по-добре  Емо вече  Praynig

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 18:18 от бубето 29

# 73
  • София
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата........Откачам! newsm61
Не съм чела назад, направо се хвърлям на отговор, защото не може вече така.....Това моето диване, не ще и не ще тези пюрета. Иска от нашата храна.....Сега направих на Лили закуска с козунак и тя съответно се подреди. Когато се храним на маса, я пробвам, какво й харесва и какво не. Онзи ден й пасирах малко телешко варено, хапна десетина лъжици другото го метнах. Е, това количество ли е? Въпреки това определно има по-голям интерес от нашата храна. Какво да правя, да се примиря и да кърмя до полуда(само кърма) или да настоявам с бебешките пюрета. От последните яде с голям апетит единствено и само рибите на Семпер. Ама не мога от тях всеки ден, първо защото са алерген, второ - ще се вкисне от риба, нали трябва разнообразие. И друго искам да питам, какво може за закуска сутрин, освен попара, овесени ядки?Да давам ли от нашата храна повечко, не само трохички? В чудо се виждам, ей! Crazy
Помагайте, че не знам.....

# 74
  • София
Готи, докато се возихме в кошница слагах Марти отпред, за да го гледам, а и колата ми е с две врати и ако се задави нямаше да мога да го достигна отзад. Важно е както, Ефросина е написала, да няма въздушна възглавница. Сега сме със стол за кола и си се вози отзад.
А за микровълновата - ползвам и не се притеснявам!

Общи условия

Активация на акаунт