Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 414
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Здрасти сладури,
Роси-едноциц Joy,голяма си забава.Дано всички баби се вземат в ръце и марш в слънчева Валенсия.
Еления-страхотно стихотворение.
Пухка-голямя серия наистина с тия шипки. hahaha
Силвия,ние вода къде пием-къде не.Ама то лошо няма ,че си пие детенцето.Само повече подмокряне ще имате WinkА иначе ние пием преварена,но от кана брита.А това ,че можело Девин с розова капачка-го изпробвах на каката.Съветвам ви да не се олисвате.Като направи цистита ми обясниха,че нискоминерализирана или трапезна.Все си има минерали които по едни или друг начин товарят нежните бъбречета.Не,че да не се използва-но да не е само и едниствено тя.
За детската кухня-е то ще излезе,че ние тук сме най-облагодетелствани.Поне тия дето харесват ранното захранване.Почва от 4,5м.Ние сега сме на нея.Зел. пюре и кисел.И не е за вярване ама откакто сме на нея-прояде.
Бяхме на консултация днес,много съм щастлива-най-накрая сме в заветните 7кг300гр. Laughing,72см.Как за 8м израстваш с 20см,а не можеш да качиш повече от 3,5кг не знам newsm78
Хубав ден на всички.

# 256
Здравейте, февруарски майчета,
отдавна съм регистрирана в този форум, но не съм писала от доста време.
Преди няколко дни се запознах с мама, която пише тук и тя ми каза за темичката на февруарските бебета. Много е подредена.Аз досега пишех в mama.btv.bg пак в тема за февруарските бебета.
Аз също съм мама на февруарско бебче. Родих моята дъщеричка Йоана на 20.02.2008г. 3600кг и 50см. Термина ми беше на 28.02.2008г. Grinning.

# 257
Хайде да почерпя че Гого днес става на 8 месеца

Ей ама след n-бр. редакции успях Embarassed
 Ее Дез и аз се изненадах от размера...и я смених. Сега си има круша на гърба...минава либ за диетична?  Wink

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 20:23 от galiv

# 258
  • ВАРНА
Гале, тая торта много скромна. Браво, мислиш за големите ни д...та  Laughing Mr. Green
aallyy, добре дошла.  welcome
Кас, не се коси, добри са ви резултатите.

Ние с Емо също бяхме на консултация днес. Резултатите са +300гр и +1см или 8,500кг и скромните 68см.
Преди малко Емо изяде една купа от около 350-400 грама с каша и една настъргана ябълка вътре. Татко му пита колко са го претеглили на консултацията, казвам му аз 8500, той го тегли на нашия кантар и вика: Да бе 8500, той е 8800. Познайте защо  Laughing

# 259
Здравейте пак!

Ето го писмото!
Утре ще взема и другите листи. Става дума за всичко на Нестле и  Фризо.

Лекарката от ХЕИ, каза че проблемите са най-вече при бъбреците. Тяхното бебе са го водили на УЗИ. Не знам дали трябва да се паранояснва, но ви казвам какво ми споделиха.

Хайде, до скоро...

Hug

# 260
  • Sofia
Благодаря за пожеланията за съпружието!   bouquet
Честито на месечинковците, да са живи и здрави!
Много сте писали от вчера, нямате милост, някой и с други работи се занимаваме освен да четем.  Mr. Green

Роси-едноциц  Laughing бабите да се взимат в ръце и да се оправят, че да отдъхнете и вие.
Слагай на "едноцица" зелеви листа да не усещаш напрежение поне, аз от няколко дена така се препълвам, бедна ви е фантазията.  ooooh!

Пухка, ако нямаш кой да сънуваш утре да знаеш, че по обед ще черпя Ева с шипки и ябълки, може да доразвиеш шипковата история.  hahaha

Бубе, ама ние до тениса не стигнахме изобщо, утре ако станем на време ще я заведа, но не обещавам, защото не съм сигурна още ще спя ли изобщо вечерта.   Whistling

Евелинка, големи сте сладури.  Grinning

# 261
Забравих да питам, някой в София знае ли къде мога да намеря памперси Evy baby . Тук в Габрово купихме един пакет 72 бр. за 22 лв. С ластик са отзад, много ми харесват. Нов София никъде не съм виждала.

Благодаря!

Лека!

Hug

# 262
Е,моми4ета,вси4ко с бебето е наред,6те си имаме дъщери4ка живот и здраве! Hug

# 263
Е,моми4ета,вси4ко с бебето е наред,6те си имаме дъщери4ка живот и здраве! Hug

Много се радвам за теб, страхотно, дано всичко си бъде наред. Пожелавам ти го от сърце  Hug

# 264
Марти, честито, много се развълнувах! Върна ме една година назад! Чудесно е да си имаш момченце и момиченце, така се радвам за теб! Ще видиш колко по-бързо се развиват момиченцата, ще гледаш не породени, а направо близнаци!  Laughing

# 265
  • ВАРНА
Ех, Марти, какво по-хубаво от това. Син и дъщеря  Hug. Стискам палци да доизкараш леко бременността, леко раждане после и здрава сладка дъщеричка. Дано всичко се нареди положително. Супер. Много се зарадвах за теб.

# 266
Здравейте!
Още веднъж благодаря за подкрепата в последните няколко дни!Но за съжаление нашата серия още не е свършила.Нали преди 2 седмици ни блъсна кола от ляво , е сега колата ни е блъсната и от дясно Shocked , пак без наша вина.Мъжа ми е добре , не е ударен , но колата вече изглежда зловещо.Няма място където да не е окепазена.Този път причината е отнето предимство.Същия ден обаче на милия му падна гардероб на крака/оперирания/ и му премаза палеца.Сглобяваха новия гардероб на свекърва ми.За капак днес Вики се събуди с хрема и кашлица.Интересно , хремата започна след като започнах да слагам Виброцил , който ни беше изписан от офталмолога.Е как е с куцуза??????Аз мисля да спираме до тука , че много дълга ни стана серията. Praynig
Миличките , как ви се радвам на доброто настроение!
Имаме си и нови майчета Grinning .Добре дошли!
Роси , стискам палци бързо да оздравяват бабите и ти  и да заминете спокойни с любимия. Hug
Марти Hug , страхотна новина.Браво!
Честито на всички празнуващи ! Tada
За водата: аз давам розов етикет , още от както пропи вода.Не пие много- около 50-100 мл. и 50мл. сок.
От 1-ви и аз взимам храна от кухнята.Много я харесва , но не изяжда много.Дояжда си с кърма.
Изабелка , интервенцията  се прави на няколко места в Пловдив , може в клиника Луксор и на Пещерско шосе - там има детски офталмолог.Аз избрах Хирургиите.Доволна съм за сега.
Трябва да приключвам . Дано не съм пропуснала някой!
Лека нощ!

# 267
Марти,честито мила.Страхотна новина наистина,не знам за теб,но аз бях убедена и двата пъти /и бъдещия някой ден/,че искам и ще имам момиченца.А ти с разнополови ще вкусиш от подправките на живота. Wink GrinningЛека бременност и раждане.И малката принцеса да се роди жива и здрава. Praynig
Алинка, за меламина -майка ми също работи в ХЕИ,не е свързано с контрол храни-но ми обеща утре да разпита.А какво е УЗИ? Embarassed
А за пампита.защо не си купиш няколко пакета,да имаш докато откриеш.
Здрасти на новите мами LaughingДобре дошли Wink
Момичета да ви се похваля с нашата розово към червена серия.Първа разходка в живот на Ани без да се мъкнем с количка само за аксесоар.Чак спираха хората да ни плюят-не ни виждали в такава светлина.Бре то лошо няма,ма нямахме отводнителен канал-направо за пояс станахме. JoyПосле фъстъка-разбрал ,че вече е голям-с наслада взе да си хапва пюрето с червена чушка.Ама докато аз от щастие лежерно раздавах лъжицата-тя сръчно направи къс пас към буркана и....Като в матрицата на бавен каданс,с три пируета буркана на земята.Че като падна на дъно и изригна това чудо.Не че в началото разбрах кво стана.То ми се лепна едно парченце чушка в окото-гадна работа.Коса ,лице,дрехи стени ,таван под ...всичко като в кървава драма. JoyТънка червена линия описа всичко от мястото където катастрофира буркана и обратно,е аз за тавана разбрах като ми цопна отгоре -ма Ани с такава наслда гледаше що за шедьовър е сътворила,че прихнах в смях.Е това Карина вече не можа да го преживее милата.Като ни чу,дойде в стаята и направо се разплака детето.Мислело,че с кръв изцапана мама и нещо изфрясва да се смее така.Ама как  няма да се смея.Откога юркам тати да пребоядисаме хола-а той и второто да порастнело,че  да не се мине два пъти да маже.Отмъщението на майката hahaha
Мациписи-много кофти мила.Съжалявам за всички ви.Дано се оправяте по бързо.а Виброцила знам,че е за хреми с алергичен произход.Да не ви го е предписал превантивно за евентуални алергии?Говори с него-може да го смени с нещо друго.Аз вече като сектант-ма що не пробваш с неконвенциални средства?Хомеопатията поне при нас добре въздейства.

# 268
Ох много се смях с Пухка-лина и Кас-андра  Joy много ви благодаря!
Мисис Едноциц, държа да ви кажа че окситицина ще увеличи така дългоочакваното да намалее мляко Thinking, тъй като ще спомогне за по обилен теч, а знаем от дебелите книги че колкото повече тече- толкова повече тече. Та не разбрах естеството на проблема?  newsm78
Марти много се радвам за добрите новини! С Божията помощ всичко ще е наред!  Praynig
aallyy добре дошла!
Вал, земи стани еднаж поне, срамота недей спъва бъдещата ни Малеева!  Naughty Един ден няма ти го простя ей!
Евелинка честито отбиване! Тресни една малка ракийка зарад мен!
Мациписи вдишай дълбоко и благодари на Бога че сте живи и здрави мила! Знам за какво говориш, и аз не съм излязла... не помня от кога. Днес пак Готи ме спасява и надъхва по телефона, щот се скапвам. Имате поздрави всички от нея и дона!
Бубе къде си слънце?
Осъмнах пак, пфууу. Ама се поглезих преди малко, панирах си, само и единствено за мен, посред нощя, кат последния чревоугодник, карфиол, ама голямо вкусно става това.
Сладки сънища и по леко хъркайте ей, ще събудите чаветата, после ривете че не спали, ми как, аз кат пазя тишина всичко живо натръшкано тука.

# 269
  • София
Марти, честито, пожелавам ти лека бременност, бързо раждане и пухкава бебка да си гушнеш Simple SmileHug

Общи условия

Активация на акаунт