ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 966
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Пачи, честита ви радост! Да е здраво и послушно бебе Боян! На теб бързо възстановяване   bouquet

# 166
Пачи, да ти е честит малкият  Боян!
Да е много здрав,силен, борбен и весел като майка си!

# 167
Бях по средата на Балкана под Клофер когато получих смс-а.
Сега влизаме в хотела и бързам да те поздравя, Пачи!!!

ДА ви е жив и здрав Боян! Да е късметлия и много радост да ви носи!
На теб бързо възстановяване и нерви като корабни въжета и все такъв бодър дух!!!!

# 168
Да е жив и здрав малкия Боян! Да радва много мама Пачи, тати и кака Маги!!!  Heart Eyes  bouquet
Зечи видях съобщението на ЛС и веднага измислих това заглавие, не претендирам да е супер, едва сега видях, че сте предложили вече. Да го променя или да го оставя така, както съм го написала?

# 169
  • Бг-мама
Да е жив и здрав малкия Боян! Да радва много мама Пачи, тати и кака Маги!!!  Heart Eyes  bouquet
Зечи видях съобщението на ЛС и веднага измислих това заглавие, не претендирам да е супер, едва сега видях, че сте предложили вече. Да го променя или да го оставя така, както съм го написала?
Дани пък аз бях писала на модератор да смени името , че си мислех че на теб ще ти е невъзможно и сега той го смени.Абе яко менкане стана . Laughing Laughing

# 170
Аз го смених Зечи, прочетох отпосле колко народ в темата го одобри и  мнозинството спечели  Wink
Голяма история стана с това заглавие, ама да е жив и здрав виновника Боян  Heart Eyes

# 171
  • София
При нас ново 20. От 30 минути си говоря с Дани и той категорично отказва в четвъртък да ходи на ДГ Sad. Обяснявам му, че там са любимите лели, дечицата. Как госпожите ще им разказват за Баба Меца, Кума Лиса и т. н., ще си играе с дечицата, но човека е ктегоричен - не и не Whistling. Какво ще го правя в четвъртък незнам newsm78.

Уф, следобед не успях да ги изведа, че и двамата спаха до 17.30 часа и сега дивеят вкъщи, а аз нещо съм се схванала и ме боли и главата и въобще не ми е до хлапета, ама нЕма кой да се занимава с тях.

Приятна и спокойна вечер на всички     bouquet.

# 172
Дами, моля за тел на Пачи, за да и пусна честитка! Благодаря!  bouquet

# 173
  • Пловдив
Пачи,честито!Да е жив и здрав Боян,много послушен и много да те радва!На теб бързо възстановяване!
Поздравления за избора на име,много е хубаво!Това ми е едно от любимите мъжки имена!Чакаме снимки да видим малкия мъж!

# 174
Добро утро мацки  Hug
Ние тази седмица отиваме без проблем и рев на ДГ!Но не се знае до кога ще е така! Mr. Green
В края на месеца ще има тържество по случай есента и Ивко има стихотворение hahaha ,което научи за 5 минути,но дали ще го каже когато трябва...това не се знае! Joy
Ето го и него  Grinning

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 14:00 от ***vesinka***

# 175
браво на Ивко  Hug

# 176
Браво Веси на вашия юнак! Heart Eyes
И аз чета стихчета на Трифи, повтаря с мен, но още не е казвал сам нищо.
Кар4ита как са ти принцесите?
Марти, а а ко пратиш някоя играчка с Дани, на която да покаже детската градина, играчките, легълцата и т.н...дали няма да се получи? При нас номера мина, сега водим всеки ден различен добитък да се запознае с с "гадината" Mr. Green

Желая ви слънчев ден! Hug

# 177
Сигурна съм,че Пачи няма да се разсърди ако покажа снимките на  малкия Боян   baby_neutral Heart Eyes Hug

# 178
Да е жив и здрав Боян, мама Пачи, тати Милен и кака Маги!!!!! Много леки първи месеци ти желая и много хубави празници занапред, та дано ти се сбъдне мечтата и за 3то. Да е много добричък и весел Боянски!

# 179
Къде сте мацки? newsm78 Rolling Eyes
По-късно ще ви покажа творенията на Ивко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт