ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 961
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Пачи , Веси - снимките на бебе Боян са прекрасни. Колко мъничка и беззащитна душичка е., пък колко прилича на Пачи....
Ние сме болни и това си е. Резултатите от изследванията също не са добри. Левкоцитите и са 15,8. Страхувам се ,че и докторката не знае какво и е на Анна Мария и и изписа Зинат явно да се презастрахова. Не знам,но много се притеснявам.....

# 181
Цвете - дано да се оправи по-скоро Анна Мария и дано твоите притеснения не се оправдаят, а да си останат едни от многото майчини трепети, моля се за вас  Praynig Praynig Praynig
Бебчо Боян е много сладък! Heart Eyes Още веднъж - да е здрав и много да радва мама Пачи и всички у дома!  Praynig Heart Eyes Веси - благодаря, че показа снимките  Hug

# 182
  • София
Здравейте Hug.
Веси, благодаря ти за снимките  bouquet. Малък Боян е прекрасен Heart Eyes.
Цвети, нищо не ми говорят тези стойности, но щом ти се притесняваш, явно има защо Sad. Стискам палци най - сетне Анна Мария да оздравее и всичко това да остане лош спомен Praynig.

Мойте притеснения за ДГ се оказаха напразни. Дани вчера като е отишъл и много се е зарадвал на лелите и дечицата, ял, спал, играл си е, въобще като за първи ден след две седмично отсъствие е било повече от добре Grinning.

# 183
момичета искам да ви попитам каква е цаната на прегледите при хомеопатите при който ходите.Защото тази пшри която ходя ми взима за преглед  23 лева после ме вика през ден да прослушва Галина  и при всяко ходене за контролен преглед  докато оздравее плащам по 18 лв.
Цвети дано се оправи малката принцеса
Вчера Мая падна в морската върху един гипсов градинско охлюв и се удари челото близо до окото веднага стана една цицина та тичахме до спешното сега ще ходя пак да я прегледат  Sad

# 184
Цвети,дано да се оправи по-скоро Анна Мария ! Praynig Praynig Praynig
Марти,радвам се,че Дани няма проблем с ходенето на ДГ!И Иви тази седмица ходи с желание!
Краси,дано малката Мая е добре и удара не е сериозен! Praynig Praynig Praynig
Ето обещаните  творения на Ивко  от ДГ.  Peace
Ще видим днес какво са правили  Grinning

# 185
Мацки,мислите ли вече какви ще са подаръците за Р.Д. и за Коледа?  newsm78
Ивко днес казал на мама,че искал голям подарък: голям камион,кетчуп,майонеза и сандвич,за да се нахранел и едно прасе,за да го заколи и да яде пържолки!  Mr. Green hahaha Joy

# 186
  • Варна, морето и сините вълни!
Кари, прегледите при нашата са - първичен 50, вторичен 20 но предлага и тримесечни абонаменти - 60 лв за едно дете като второто дете ползва 50 % отстъпка. Сиреч абонмаента ми за двее деца за 3 месеца е 90 лв. Мога да ходя на преглед и всеки ден и пари не ми взема Peace

Децата бяха болни, и бях у дома няколко дни. Чудех се през цялото врме защо ходя на работа???? У дома си ми е по- добре. Имам време за всичко. Да домакинствам, да изведа децата на разходка, да им се радвам.... а като съм на работа...ми нямам време за нищо и за никой Embarassed

# 187
Кари, прегледите при нашата са - първичен 50, вторичен 20 но предлага и тримесечни абонаменти - 60 лв за едно дете като второто дете ползва 50 % отстъпка. Сиреч абонмаента ми за двее деца за 3 месеца е 90 лв. Мога да ходя на преглед и всеки ден и пари не ми взема Peace

Децата бяха болни, и бях у дома няколко дни. Чудех се през цялото врме защо ходя на работа???? У дома си ми е по- добре. Имам време за всичко. Да домакинствам, да изведа децата на разходка, да им се радвам.... а като съм на работа...ми нямам време за нищо и за никой Embarassed

Всички сме така Мими - това е горчивата истина....
На моменти живота ми изглажда (при това, все по-често) все едно го гледам отстрани, все едно не е мой, а просто някакъв филм, хубаво поне, че не е кошмар  ooooh! При мен проблема е, че работя на 20 км от вкъщи и по тази причина сме и с детегледачка от 17 до 20, поне успявам да се довледа до вкъщи към 19:15-30. Все по-често се замислям за жещата от живота, и си мисля,ч е въобще няма да ми липсва работата, май...

Краси, при нас прегледа е 15 лева, но тя нашата хомео не е като другите, или пък може и скоро да вдигне цената, знам ли. А ако ходим на контролен преглед след лечение - не ми взима пари!

Отиваме в зоопарка! Приятен ден на всички!   bouquet

# 188
Аз за 14 дена съм дала 200 лева само за прегледи при хомеопата и ми се вижда много знам че за здравето на детето си струва но все пак неразбирам защо след като ме вика през ден трябва да плащам за всяко добър ден, ако кашля много лошо ми взима 23 ако е малко по добре 18.Последният път не ни помогна станаха 8 дена с тая лоша кашлица заведох я пак при личната изписа ни антибиотик но това не е аз АБ, отидох при друг детски лекар и ну изписа помпичка с вентолин и сироп димекс, ето днес вече отхрачва и кашля по малко.Но мисля че щом тук климата не й понася по добре да си стягам багажа и адиос.
Мими слес първичния ако ви вика през ден винаги ли ще ви взема по 20лв, но и абонамента си е супер вариянт.
Относно за нещата от живота и мен ме налягат едни песимистични мисли, живота така ни притиска че нямаме възможност да се нарадваме пълноценно на децата си , тея пусти пари ама какво да се прави и без тях не можем. Sad

# 189
Момичета, Честит Димитровден!
Да сме живи и здрави и късмет на всички именници!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 190
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз за 14 дена съм дала 200 лева само за прегледи при хомеопата и ми се вижда много знам че за здравето на детето си струва но все пак неразбирам защо след като ме вика през ден трябва да плащам за всяко добър ден, ако кашля много лошо ми взима 23 ако е малко по добре 18.Последният път не ни помогна станаха 8 дена с тая лоша кашлица заведох я пак при личната изписа ни антибиотик но това не е аз АБ, отидох при друг детски лекар и ну изписа помпичка с вентолин и сироп димекс, ето днес вече отхрачва и кашля по малко.Но мисля че щом тук климата не й понася по добре да си стягам багажа и адиос.
Мими слес първичния ако ви вика през ден винаги ли ще ви взема по 20лв, но и абонамента си е супер вариянт.
Относно за нещата от живота и мен ме налягат едни песимистични мисли, живота така ни притиска че нямаме възможност да се нарадваме пълноценно на децата си , тея пусти пари ама какво да се прави и без тях не можем. Sad

Кари, ако ни вика през ден за слушалка не ми взема и стотинка Peace

Честит димитров ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
  • Пловдив
Честит Димитров ден!Да са живи и здрави всички именници!

# 192
Краси, ние сме при хомето на Мими, т.е. и ние ходим при същата. За детенце с този абонамент е супер, но за възрастни - положението е като при вас с дечицата - на всеки преглед плащам вежсу 35-45 лв, а последния път ми взе 50 лв  Shocked Стана ми много неприятно, защото при мен в последно време не виждам особено добър положителен резултата и сякаш колкото по не ми действат лекарствата повече пари ми взема  Sad .
Днес ми е много мъчно, защото Сиси замина с баба си в Шумен. Не плака, но колкото повече наближаваше времето за тръгване толкова повече пъти идваше при мен да се гуши. Не плаках пред нея, за да не й е трудно при раздялата, но едва що се отдалечи колата и си дадох воля на чувствата  Cry... Дано й е добре при бабите.

# 193
Честит Димитровден!
Да сa живи и здрави и късмет на всички именници!

bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Мимито и Зечова разгледах ви кулинарните умения  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт