ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 960
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Пачи ...честит син Боян,да е здрав и много сладкодумен като майка си за да омайва девойките Wink ,пу-пу голям красавец е!На теб бързо възстановяване и да разкажеш как Маги посрещна братчето в къщи! Grinning
-------------------------
Ний се завърнахме,Елла се държа прекрасно просто -направо сме очаровани със Дан от нея.Никакъв проблем не ни е създала по летищата или на ваканцията.Такъв кеф и беше на плажа и в басеина че просто ни пълнеше с енергия само като я гледахме Grinning.Имам снимков материал който ще пусна предполагам довечера...имам 300 неща да свърша днес.

кари...много кофти с тази алергия,съчувствам ти страшно много ,разбра ли се всъщност какво точно и влияе кофти? 

# 196
Поздрави от Пачи!
Още са в болницата, защото заради някакъв белтък на цитирам Бото не искат да ги изпишат. То не било нещо страшно, а просто се презастраховали докторите май. Иначе бебо си е върнал вече рожденното тегло, минала му е жълтеницата. Пачи също се чувства добре. Имала сериозен млеконадой, въпреки че Бото не щял да суче - заспивал на второто сукване и нямал събуждане, та ядял от шише. Обаче тя обеща, че приберат ли се вкъщи, ще започне възпитанието и ще оправи нещата.

Така и така съм тук, да си кажа и за нас - пак се разправяме с болести. Стени ми е с бронхит, а мен пак ме хвана гърлобола. То моето вече минава де, гадното е, че пак се самоизмъчвам да цедя и хвърлям, ама Стени се изтормози от болести, милият. Тони е добре, днес следобяд сме на мерки, теглилки и ваксина.

# 197
  • София
Здравейте Hug.
Вие ме изплашихте с тези цени за прегледи при хомепат ooooh!. Ние другата седмица сме за първи път на преглед и зле ми става като си помисля, че и нас ще ни одрусат с толкова ooooh!.
Краси, стискам палци на Галина да се оправи , било то с хомеопатия или с традиционна медицина Praynig. А вие вече тук в БГ ли ще си живеете или сте още във ваканция?
Елс, дано Стени бързо оздравее Praynig. Тръгнаха на ДГ и болестите ни ги оставят, аман вече Close.
Вики, браво на Елла за това, че не сте имали проблеми с нея smile3501. Ще чакаме снимките.
Дани, не се притеснявай за Сиси, със сигурност ще й е добре при бабите, та те за внучетата си правят невъзможното само и само да се чувстват идеално Peace. Почивай си, сега ти е паднало Hug.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 198
Здравейте мамета,
Елс - благодаря за новините за Пачи и стискам палци вие със Стени бързо да се оправите, а Тони да не я хващат тия гадости  Hug
Марти - опитай с хомеопатията, въпреки скъпото. Аз още не съм се отказала и мисля че ще има подобрения и при нас, а и вие ще останете доволни  Hug.
Мамета тази вечер летим за София, а от там след няколко часа престой - за Милано. Стискайте палци пътуването да мине добре, защото това с докарването на колата идва малко незаконно, заради номерата. Нямам време да обеснявам сега. Очаквайте включване към началото на ноември  Hug

# 199
Бон вояж и успешна покупко-доставка Flash Dance !

Елс - здраве! И здрави нерви  Hug

Марти и на мен представени по този начин хомеопатите ми звучат като хайка сребролюбци. Да, сиренето е с пари, ама нещо пари на гърба на нуждаещия се - не ме кефи.'Кви са тия абонаметни срещу/за здраве? Или пък безкрайните опашки от чакащи и записване на час след няколко месеца? Е, аз до няколко месеца ще съм се оправила така или иначе. Може и много романтично и наивно да гледам на процеса болест-здраве-здравеопазване, но това не е по вкуса ми. Принципи!  Crossing Arms

Вики, с нетърпение чакам снимки и аз.

# 200
Мая е на ясла а с Галето се възпитаваме и тази седмица няма да ходи на градина кашлицата не минава  Sad
Вики много се радвам че малката принцеса е била послушна така и на теб ти е било спокойно че е с вас  Hug.Ще ми кажеш ли как говорите на какъв език и смесва ли ги двата езика.
някой нямали новини от Пачи не ми харесва това че не се прибират у дома,дано всичко е наред с тях  Praynig Heart Eyes
Ланг за това че взимат много пари си права но помагат но неможе да се оповаваме само и изцяло на тях.аз лично спрях да ходя при нашата хомео не ми е по силите а й последния път нямаше ефект сега и с помпичката пак не спира да кашля,писах на др.Михайлов когото даваха в часът на мама и ми даде няколко съвета който определено ми допадат може да не помогнат но няма да вредят  Peace
Елс оздравявайте миличка  Heart Eyes
Хот как е многознайка  Heart Eyes
Веси как е Ивко ?
Зечи как вървят посещенията при логопеда?
МТВ  вие как я карате ходите ли на градина ?
Марти за кога ви беше часът при хомеопата?
Дани дано докарате колата и да нямате проблеми по границите  Hug
Пожелавам ви приятен и слънчев ден и послушни и здрави дечица  Heart Eyes

# 201
Аз май само чета напоследък,но това е защото нямам нищо ново за казване  Embarassed
Ивко ходи на градина без претенции,за мое голямо учудване...май започна да му харесва там.  Rolling Eyes
От както започнаха да рисуват,да апликират,да лепят,да свързват каринки му е много интересно. Peace
Днес времето е супер готино,пече слънчице и е топло и ги бяха извадили на пързалките да си поиграят.Всеки ден като го взимам иска да се люля и пързаля и днес ще е много щастлив  Peace

Краси,дано ви мине кашлицата скоро мила.Всъщност тя от алергия към нещо ли кашля?Защото тук децата с такава кашлица си ходят на ДГ без проблем  newsm78

Вики,чакаме снимки мила,винаги  ви разглеждам снимките с голямо удоволствие! Peace

Елси,бързо оздравяване ви желая мила.Как е бебешочка?Дай малко снимки. Hug

Дани,дано всичко е ок с колата!
И ние днес си взехме ново BMW! Peace

Много мацки се губят от доста време,искренно се надявам да са добре! Praynig Hug

За хомеопатия съм ЗА,макар,че нашата педка при най-малкото нещо изписва АБ,но ние имаме роднина,която е педиатърка във Варна и практикува с хомеопатия и звъня на нея,изписва ми една рецепта от двете страни,но пък много ни помага! Peace

Я предложете подарък за годишнина от сватба,че нищо не ми идва на ум newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:00 от ***vesinka***

# 202
Веси, честит ви баварец Sunglasses
Фотни го да го видим деее Mr. Green /с Ивко вътре/
За годишнината -за вас ли се отнася?

Кар4ита, да, ходи..все така-сутрин не иска и да чуе, вечер ми обяснява че е хубаво Whistling
Бързо оздравяване на Галето Hug и мн целувки на Мая Heart Eyes

Вки давай и ти снимки Wink

От "градския форум" решихме да празнуваме Хелоуин Misc Ghost afwitch af Обезателно ще ви покажа какви сме духчета и вещици /аз не знам всъщност какво ще съм още Mr. Green/ Мисля да правя пълнена тиква, та ако някоя веща кулинарка /няма да посочвам Grinning/ има изпитана рецепта за пълнена тиква-моля да я сподели  Praynig

# 203
девойки извинете ме ,подведох ви с тези снимки-ще пусна обещавам ,просто много неща ми се събраха само за няколко дена отсъствие ,имам 400 снимки и все още подбирам Crazy
в следващите 2 -3 дена със сигурност  Wink

пачко ...дано се приберете вече,наистина престоят ви там е притеснителен за нас. Praynig

# 204
и все пак някой чувал ли се е с Пачи ?  Sad оф дано всичко е наред  Praynig

# 205
Слушам и изпълнявам! thumbsup

Трябва ми идея за подарък за втората годишнина на кумците ни... newsm78
И идея си нямам какъв да е!  Rolling Eyes

И аз се надявам с Пачи и бебе всичко да е ок. Praynig Praynig Praynig
Вики,не се притеснявай мила,когато можеш,тогава ще ни ги покажеш! Peace
МТВ,сигурна съм,че ще си изкарате супер!Ще чакаме снимки на духчета с нетърпение! Hug

# 206
  • Бг-мама
Добре е Пачи днес ги изписват ще се включи по късно. Peace

# 207
Здравейте мамета,
ние вчера си взехме колата от Прато. Голямо пътуване е до там и почти не видях нищо от Италия за момента, защото много валеше  почти изцяло пътуването е с кола. Обаче това което се вижда докато се движехме наистина е супер, поне в планинската част. За съжаление не може да се правят снимки в движение, а тези италианци все бързат за някъде. Иначе храната и езика им са супер и започвам да си мисля дали да не се запиша на един курс по английски (опреснителен, защото многоооооо съм забравила) и на още един курс по италиански  Heart Eyes Милано не можахме да видим, защото всъщност кацнахме на едно летище извън Милано и не ни закараха до там. Обаче се надявам като си тръгваме, което ще е в събота да накарам мъжлето да миненм през някой голям град и да поразгледаме, най-малокото ще го накарам да спрем някъде поне за някоя и друга снимка. Иначе в магазините - нямаме възможност да разгледаме за сега. Но се надявам да влезем в някой. Ще се включвам от тук, защото мъжа ми любезно ми предостави неговия лаптоп, когато не му е нужен.
Вчера успях да се свържа и да поговоря със Сиси. Едва не се разревах на глас, много се развълнувах да я чуя. Зарадвах се защото била добре, не е плачела, само от време на време питала за мама и тати, но като й припомняли, че сме отишли да вземем колата (предварително я бях подготвила и й обясних, че ще се наложи да се разделим за малко, за да отидем да вземем колата, а тя ще трябва да остане при баба и дядо, но много ще се забавлява при тях). Мисля, че тази моя тактика - никога да не я лъжа, а да й казвам нещата каквито са си, спечели доверието й и сега тя знае всичко както си е (т.е. не съм измисляла някоя опашата лъжа, а я подготвям за нещата такива каквито са) и затова не плаче и вярва, че скоро ще сме заедно. Така например като ходихме до болницата, за да й поставят инжекциите през абоката (когато беше с бактериите) винаги й казвах, че отиваме до болницатат за това. Не е плакала, беше спокойна, защото предварително обеснявах какво ще й се случи там и повтарях отново и отново, когато се наложеше.
Пачи - надявам се скоро да се включиш с новини.  Hug
Краси - Галенцето ще я пускаш ли пак на градина, по-нататък? Дано по-бързо да се оправи! Praynig
Вики - и аз с нетърпение чакам снимките от почивката, но все пак когато можеш.
МТВ - и от теб чакам снимки, когато имаш възможност. Тук видях витрини окичени за Хелоуин.
Веси - честит ви баварец, много е хубав! Леко и безаварийно каране.  Hug
Чао за сега момичета.  bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:47 от Flash Dance

# 208
  • Добрич
Здравейте и от мен!  Hug
Ехо, Дани, нищо не каза за Сиси. Оправя ли се мадамата без теб?  Wink Честито ви вече кола и безаварийно!  Hug
Пачи, чакаме те с разказчета!  Hug
Веси, честита ви кола и на вас! Пък за подаръка - идеи имам.  Laughing Понеже е втора годишннина, а тя се води памучна, се подарява памук и порцелан. Ако не искаш да спазваш тези традиции, да ги наречем, ето аз какво бих направила аз- http://www.jennyren.com.au/towel%20cake%20plus%20wine.jpg
http://a7.vox.com/6a00d41414fac5685e00d41438add7685e-500pi
http://buckinbrindis.com/images/towel.1.jpg
Ето тук една съфорумка какво сътвори за приятели - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=295188
Естествено ти може да импровизираш и да направиш такава с нещата, които на вашите познати биха допаднали. Тъкмо и по традицията може да действаш - памус са кърпите, от които са блатовете, а порцелан - може да им купиш някаква красива и елегантна лапма или някаква статуетка и да опаковаш красиво. Ще се получи, сигурна съм! Дано съм ти помогнала с идеи.  Hug
Виксън, и аз чакам за снимки! Тази на аватара ти е повече от страхотна! Това са Дан и Елла, нали?  Hug
Краси, не съм те забравила, но нямам никакво време! Дано Галето скоро се оправи!  Hug
МТВ, искам снимки, искам сними! Ще ми е много интересно да разгледам!  Hug
Поздрави на всички!  Hug

# 209
Ели, мила, писала съм в постинага си  Rolling Eyes Оправя се и е добре, слава Богу  Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт