ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 955
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Ели, мила, писала съм в постинага си  Rolling Eyes Оправя се и е добре, слава Богу  Heart Eyes Praynig

В първоначалния постинг не пишеше, но после видях, че си го добавила.  Wink Много се радвам, че се справя детето! Аз прилагам с Боби същата тактика, но той вече намери вратички и пак се пазарим. хехех  Лек път като тръгнете, Дани!  Hug

# 211
Мацки, Стени в крайна сметка ми е с бронхопневмония (иде ми да застрелям лекарката, която го "лекуваше" до сега) и е на инжекции от вчера. Справя се геройски детето, не мога изобщо да се оплача от него.
Свеки идва да ми "помага" и да му бие инжекциите (нали е бивша сестра), та се спъваме една в друга...

Веси, Дани, честити коли! Лека и безаварийна, дето се вика!

Искам и аз снимки от Вики и МТВ!

Ели, до къде я докарахте?

И вие чакахте снимки от мен - ето в този албум качвам.

# 212
  • Добрич
Днес съм много активна, да не повярва човек. Сещам се за доброто старо време.  Mr. Green
Ели, ужасно съжалявам, че моя приятел е с бронхопневмония!  Cry Стискам палци да няма никакви усложнения и да я изкара леко. Добре, че не са ви грабнали в болница. Браво на Стени за геройството - мъжко момче си е той!  Hug Прегръдки и целувки и на теб и на Стени и на Тони.  Hug Heart Eyes Тя е бонбонче и все по-ококорена и весела става! Пуппупу Докарахме я почти до края. Остава още малко.  Wink

# 213
Елс - просто нямам думи каква прекрасна госпожица си имате! Пу-пу все така чаровница да е!
А за Стени-много съжалявам. За съжаление май цялата медицина е такава. И Анна МАрия е вече цяла седмица на АБ без май да знае докторката какво и е. Изследванията и бяха много лоши и така за успокоение си пием лекарства.
Пожелавам ви скорошно оздравяване.
Дани и Веси - честити ви нови возила! Пожелавам ви да отидете до всяка точка от вашите желания безаварийно!
Къдрокоске - както винаги имаш прекрасни идеи за всякакъв повод! Браво! Не ни каза какво става с плановете ти...
Кари - вие оправяте ли се вече? Надявам се Галето да е по-добре.
 Пачии-появи се вече де да кажеш как сте, не ни карай да гадаем....

# 214
Eлси - Бонбонесета е просто прекрасна, толкова ококорена, люботина - пу-пу да ти е жива и здрава  Heart Eyes Hug Praynig Дано Стени бързо да се оправи от тази бронхопневмония  Praynig Hug Как понася инжекците? Много ли плаче? Варианта с абокат не беше ли по-добър, за да не го бодцкат всеки ден  Rolling Eyes.
Ели - наистина първо публикувах постинга си и след като натиснах "Публикувай" се усетих, че съм забравила да напиша, това, което исках за Сиси и се върнах да редактирам, не знаех, че през това време поста ми се е виждал и е бил достъпен за четене. А Боби как е? Може ли вече да ни разкажеш, за това, което спомена, че предстои като промяна при вас?

# 215
  • София
Здравейте  Hug.
Елс, миличка много съжалявам за Стени Sad. Как не са успяли да различат бронхопмевмония от бробхит #2gunfire?! Егати лекарите, егати чудото #Cussing out. Стискам палци на Стени бързо да оздравее Praynig, а на теб да си много силна. Прегръщам те  Hug.
Веси, Дани, честити ви коли. Леко и безаварийно.
Цвети, стискам палци и на вас да разберете какво й е на Анна Мария и да се излекува най - сетне Praynig, че вече много ви идва.

Ние от вчера на обяд до днес на обяд бяхме в болница с Аничка Whistling. Онзи ден диването взе, че падна и си удари окото на дръжката на детското колело, стана кръвоизлив, протече и вчера ни "прибраха". Все още се водим в болница, но там не и понася - не може да спи, не иска да стои на едно място, иска движение и чист въздух и аз казах на лекаря, че искам да се приберем, той се съгласи, защото така и така там само капки и капват, което може и ние вкъщи да го правим. И до петък всеки ден трябва да ходим на преглед, но е по - добре отколкото потискащата атмосфера в болницата Tired.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 216
Лелеееее Марти, дано бързо да се оправи мъничето  Praynig То по-добре, че не сте в болницата, там винаги е много подтискащо и когато сме били винаги съм имала чувството, че човек оздравява по-бавно, заради подтискащата обстановка.  Щом положението позволява винаги е по-добре да си си у дома. А и човек не знае какво може да "лепне" в болниците.
И аз съм много активна днес  Wink

# 217
Тук съм, в къщи сме, ама по-късно ще пиша повече  Peace
Много мерси на всички, изчетох ви (спазили сте ми заръката да не се преуморявате от писане), така че след малко съм на линия  Hug Heart Eyes
Поздрави и целувки   bouquet

# 218
  • София
Пачи, добре дошла отново Hug. Ще чакаме с нетърпение и снимките макар, че вече видяхме няколко Wink на бебчо и твой разказ за големия ден.

# 219
Пачи - добре дошла!Чакаме те с огромно нетърпение да разкажеш как сте!

Марти - и при вас никога не е скучно....Представям си какво си изпитала. Стискам палци Аничка да се оправи бързо и да няма проблеми.

# 220
Писах, писах, писах и.....спря тока  Whistling
Затова засега само искам да кажа:
Пачи, добре завърнали се с Бо!  Hug Heart Eyes

# 221
Писах писах и ми се загуби писанието!

Пачи добре завърнала се. Що народ те чака на гюме.  Heart Eyes

# 222
Пачи - и от мен едно голямо добре дошла  Hug Като имаш време разкажи за големия ден и как стега  Hug

# 223
Пак транзит минавам, ама нали обещах...  Whistling
Почвам по ред:
Приеха ме миналия понеделник, бях супер спокойна и спах като пън в болницата (за учудване на докторите). Сутринта ме оклизмиха (2 пъти, не трябваше да плюскам толкова последните дни  ooooh!) и включиха да ми мерят тоновете. Постепенно ме хвана паниката, направо бях на път да истерясам, но реших да се стегна и.... заспах (лекарите вече бяха в пълен шок  Mr. Green). Събудиха ме по някое време, отново ме сви корема (трета клизма не беше необходима, нервите свършиха перфектна работа  Mr. Green) и ме вкараха в операционната. И там като почнах да треперя  ooooh! Няма такова тресене. Щях да пукна от страх. Едвам се мобилизирах да ми сложат упойката (спинална) и някъде в тоя момент осъзнах, че връщане назад няма и се успокоих. Казах на анестезиолога да ми сложи пердето да не виждам какво правят хирурзите и си кротувах. Анестезиологът много искаше да ми разказва какво ми правят, ама му заявих, че хич не ме интересува и да правят каквото искат. След малко единия хирург каза "брей, че голяма пишка", а малко по-късно педиатърката ми показа един вързоп (измит, но странно бял) и ми набута бебето под носа да съм го целунела. Аз се задърпах настрани обяснявайки "пазете го далече, имам сополи и кашлица", тя ме изгледа странно и изчезна. Шиха ме още около час (докторката междувременно ме закле, че ако ми види още веднъж корема отвътре ще се пенсионира - това ми е трета коремна операция и карантията ми няма нищо общо с учебниците по анатомия) и после ме свалиха в стаята. Стоях си нахилена като зелка докато не ме пусна упойката, когато усмивката ми прерасна в озъбване. Бото (както и всички бебета в отделението) бяха с повишен ЦРП (Ц реактивен протеин) следствие на върлуващите вируси през целия месец, така че го включиха на антибиотик (набиха му системата в челото  #Crazy newsm78). На другия ден аз вече бях в движение, кърмата ми потече със скорост и количества, за които всяка Правда би ми завидяла  Mr. Green и започнах да кърмя (къде директно, къде цедях и давах с шише). На третия ден пъшках и охках, защото ме заболя зверски кръста, и с това приключиха моите мъки и страдания - на четвъртия ден бях готова да си тръгна. Да, ама педиатрите се заинатиха (междуврменно изписаха всичките си пациенти и аз бях единствения източник на приходи от здравната каса) и ни държаха до днес (10 дни  ooooh!).
Иначе Боян е класически мързел като майка си - цока 5 минути, дриска и заспива, а аз след това цедя по 60 грама от гърда и го преследвам с шишето.
To be continued, че се събуди...

# 224
Пачи добре сте дошли с бебе Боян  Hug  bouquet радвам се че сте добре.И мен ме хвана шубето при второто секцио и когато ми сллагаха спиналната ме хвана голям гъдел  Mr. Green много се смях а лекарите се споглеждаха  Mr. Green.Усетили прибирането на матката да те боли повече от предният път?
Утре ще водя Галина да й правят кръвна картина да разберем най после от какво кашля, днес единия лекар ми жика жирусна пневмония   Shocked другия ми вика няма нищо подобно, та оотидохме на трети  ooooh! той каза че трябва кръвна картина да с енаправи,вече ми писна направо да не попадаш в ръцете на лекари  #2gunfire.Третият лекар е завеждащ детското отделение в Добрич миналата година бяхме лежали в болницата поради усложнения от поетите 3 антибиотика за 20 дена.Оф спирам пожелавам ви лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт