ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Пачи - страшни разкази избарваш винаги, много ме вдъхнови  Hug Добре сте си дошли с бебчо Боян и бъдете здрави!  Hug Heart Eyes
Краси - страшно неприятно това с кашлицата на Галето, дано  скоро да успеете да разберете какво й е  и да  не е нещо сериозно  Praynig Hug Много ти се събра на теб, мила  Hug
Отивам да се опитам да направя няколко снимки докато пак не е зачаткал някой дъжд.

# 226
  • Добрич
Пачи, добре сте се завърнали с Бо! Искрено се забавлявах с разказа ти, благодаря!  Hug
Краси, успех!  Hug
Марти, важното е, че е бил малкия дявол, дето се казва. Стиснете зъби още малко!  Hug
Дани, Цвети, ще разкажа за какво иде реч, но нека първо се осъществи първоначалната стъпка и тогава. Суеверия разни!  Hug
Цвети, мерси за комплимента! Стискам палци на Анна Мария!  Praynig Hug
Елс, как е Стени?  Hug

# 227
Стени се подобрява... или поне така се надявам, защото кашлицата значително намаля. Но така или иначе контролния преглед утре ще даде още някаква яснота. А се стигна до тук, защото лечението му до момента беше явно сбъркано. И стана така, че хем пи лекарства, хем ефект от тях никакъв, хем се стигна и до по-лошо. Но не ми се влиза в подробности, че се ядосвам само! Искам само детенцето ми да се оправи, а аз си научих урока! Иначе, да, трябваше по принцип да сме в болница, ама минахме метър и сме си вкъщи, свеки му бие инжекциите. Те са мускулни, Дани, и не съм чувала за такъв вид абокати или поне никой не ми е казал да има и такава алтернатива. Детото геройски си ги издържа, поплаква съвсем по малко и не ще баба си.

Дано и другите болнички дечица бързо се оправят, за да не се мъчат и те, и майките им! Praynig А пък само представата за Бото със системата в челото ме кара да настръхвам... Пачи, добре завърнали се у дома! Безпроблемна адаптация ви желая!

Лошо ми стана като ви четях за цените на хомеопатите! То бива, то може, ама чак пък толкоз!!! Но явно използват факта, че това сега е модерното лечение, към което се обръщат все повече хора, бягайки от лошите страни на традиционната медицина и .... са яхнали вълната, дето се казва.

Мерси за комплиментите за Тони-бонбони! Hug

# 228
Пачиии,чакаме втора част Hug
Пак мн болни дечица Tired-нашето и то в кюпа..
Аз нали големи мераци да празнуваме Хелоуин-ей го на! Close Моите съмнения са за скарлатина Thinking-в градината има,а миналия четвъртък услужливо ги събраха всички групи да гледат театър...
Снощи се събуди към 12ч-оплакваше се че го били глава, а Т беше 38...в мом е с 38,6-още няма обриви , пратих ги на с татко му при педиатъра...пък знам ли-може и вирус да е ooooh!
Ще пиша по-късно.

# 229
# 230
Мда, до момента с клипчето Никола си ми изглеждаше малък, ама в сравнение с 3-годишно (почти), бебето е безпомощна запетайка, а другото гигант. Доста са умилителни тия дребуси...

Пачи, къде беше раждането? Тез метални кошчета да не са случайно Втора градска? А това с абоката в челото...брррр.

# 231
  • София
Пачи, Боян е много сладък и е толкова мъничък. Пачи, трябва Милен да го носиш на ръце, впечатлена съм от това колко умело и сръчно се справя със смяната на памперса. Браво на него smile3501. Кажи, Маги как възприема бебето?

На болните малчовци, пожелавам скорошно оздравявне Praynig. Имам чувството, че преди да тръгнат на градина не боледуваха толкова често  newsm78.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 232
Малеееееее,имам чувството,че Иви никога не е бил толкова малък... baby_neutral
Голям сладур е малкия Бо,а кака Маги много е пораснала! Flutter
На татко Милен-едно голямо БРАВО! Peace
Нашия тати не е сменил нито 1 памперс... #Cussing out #2gunfire

Мацки,стиснете едни палци за нас в понеделник. Praynig

# 233
Пачи,голям герой е този малък мъж Heart Eyes
Браво на Милен /и не казвай че това е само за пред камерата Mr. Green/, Маги и тя е мн щастлива-дано не прояви ревност Hug
 Както обясняваш, че нямаш болки-супер! Аз 20 дни не можех да стоя права повече от 5мин ooooh!
Елс, бързо оздравяване на Стени Heart Eyes
Диагнозата на синковеца не е ясна Confused-нямал всички симптоми-чакаме да видим утре ще ги има ли Crazy

# 234
Цял ден се занимавам с глупости и битовизми и не мога да седна на РС-то...
Продължение няма моята история, освен че любимият ви Милен ми забрави обувките за изписването (въпреки подробните списъци и кузания, които му бях оставила преди да вляза в болницата  ooooh!Mr. Green
Бото продължава да предимно да спи и чат-пат да яде, каката през повечето време според мен не си спомня, че има брат и като за първи ден сме ОК. Довечера почва веселата част с къпането, прането, гладенето и т.н.
Маги само дебне да се примъкне до креватчето и да изкрещи "БЕБЕ, СЪБУДИ СЕ, ЧОВЕЧЕ, СТАВАЙ", но Боян обикновено не реагира на тези мили думи.
Милен е "гърмян заек" - колко памперси е сменил покрай Маги... В момента пак е в немилост (отново мото-екстри + тотално науважение към списъка ми със задачи  Mr. Green), така че не ми го хвалете  Naughty
Ланг, в Правителствена са тези екстри и престараване с лечението  Whistling
Леле, колко болни има...
МТВ, Марти, Елс, Карчита - бързо оздравяване на децата  Hug Кари, това с алергията звучи все по-страшно...
Вики, чакаме снимки  Peace
Елс, Веси, Кари, до сега гледах Тони и Стени, Ивко, Мая и Галя и просто нямам думи  Heart Eyes

# 235
на мен днес не ми е ден и това е  Crossing Arms, кръвната картина показа че нямам инфекция или вирус изписаха ни още едно лекарство което да впръсквам с помпата даоно има ефект.На обяд отидохме до яслата да занеса на Мая нещо бяхме пеша с Галето и пред носовете ни стана катастрофа  надявам се Галина да не се е изплашила тя каза само ааа чупи колата, а аз се изплаших в едната кола имаше малко дете без столче слава богу нямаше пострадали.Като отидох вечерта да взема Мая директорката и лелките започнаха да ми се извиняват че някакво дете е ухапало Мая и аз си викам че не  кой знае какво представих си да има часовниче от ухапването ама НЕ като я видях ми се пререва отдоло очите одраскана под едното дори леко синьо , до ухото точно едно голямп петно охлузено една голяма рана на всичко прилича но не и на охапване #Cussing outмисля утре да отида до съдебна медицина за медицинско , яд ме е че ме излъгаха  #2gunfire заведох я при личната и тя каза че не е ухапано.
Елс бързо оздравяване на Стени дано Тони се размине  Praynig Hug
МТВ по принцип е хубаво да я мине шарката но си е гадничко и неприятно,на Мая пък и биха в Испания ваксина за варицела
Вес много е хубава колата ви, безаварийно шофиране  Heart Eyes ще стискам палци мила
Пачии много мъничък аз искам да му чуя гласчето, и ако не е нахално плаща ли нещо за раждането
Трябва да оправям децата лека вечер

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 21:14 от kar4ita

# 236
smile3555 Веси, забравих да ви поздравя за чудесната придобивка в предния постинг.
Аз ще чакам тази от аватара ми да я пуснат в серийно Mr. Green-Мазда Киора-мнооого яка Peace
kar4ita   Shocked #Crazy Shocked Стига, сериозно ли персонала ще посегне с такава жестокост на една беззащитна душица?!?! Леле ще ги разкатая ако съм на твое място! #2gunfire
В нашата градина два дни подред /като почивам/ отивайки да взема Трифи, заварвах едно моминчеце на входа, което плачеше. Втория ден се спрях и се опитах да го успокоя и да разбера къде му е групата...то милото от хлипане и хълцане, нищо не можа да ми каже Tired В това време ме фиксира г-жата /явно на тяхната група, която бе в съседство/ и дойде да я вземе с фразата "тя мн добре знае къда са децата! Naughty"-определено момиченцето /първа гр. и то/ беше наказано..обаче втори ден подред newsm78
Та съм се заканила, ако отново заваря тази ситуация, да ида на мом при директорката #Cussing out Предупредих и мъжо, щото той ходи другите 2 дни, когато съм на работа.
Категорично трябва да се отрегиагира! Днес е едно дете, утре друго..недопустимо е! Ние  си поверяваме децата уж на квалифициран и компетентен персонал, а то какво?!?

# 237
Кари, за цялата бременност съм платила 770 лева (женската консултация в Правителствена е платена и е само като абонамент). Самото раждане е безплатно, но ако отидеш с контракции и направление най-вероятно ще те върнат - работят само с "абонирани" пациенти.

# 238
аз не казвам че те са я ударили  Naughty може да е паднала може да са я бутнали може с предмет да я  е ударило някое дете  незная гадая в момента
Пачи благодаря за отговора, а доволна ли си от вниманието и от лекарите

ето това ми дава сили за всички трудностти

# 239
Вниманието ми дойде в повече - все пак 10 дни ме държаха  Mr. Green
Условията са ОК - 2-ма пациенти в стая с баня, бебета ти ги носят през 3 часа, храната в сравнение с другите болници е лукс (е, наблягат на кайма "Народен" или по-евтина  Mr. Green), чаршафи и нощници сменят на поискване (аз исках всеки ден), парното е ввградено в стените и таваните и вътре е около 400 градуса (моята зиморничава душа, която и лятото спи с юрган, там спеше по чаршаф), чистят с много силни дезинфектанти (но въпреки това нощем в банята има хлебарки)...
Докторите също ме радват (е, всеки си е малко чешит), само шефката (Христова) е класически борсук, но пък е голям професионалист. Мъжете-гинеколози определено са по-мили и забавни от жените  Peace Педиатрите са ОК, престарават се повече от необходимото (един от тях, де).
Акушерките също са симпатични, малко грубо подхождат с жалките опити за кърмене на първескините (егати гадната дума) - всяка дава различен акъл, но всички се опитват да откъснат зърната на и без това ошашавените жени  Sick #Cussing out
Аз лично не обичам да ме обгрижват много, така че вниманието на персонала ме устройва. Виж, миналия път, когато щях да умирам в тази болница се ядосвах, че всеки доктор ми назначаваше различно лечение, без да попита какво е назначил докторът от предишната смяна и като резлутат ми дупчеха задника и наливаха системи през около 2 часа, а най-лошото беше, че всички тези гадости нямаха никакъв ефект.
Този път не беше така.

Факт е, че почти няма промени в персонала от раждането на Маги - всички си ги спомнях от преди. Това за мен също е положително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт