После ще пиша пак!
Ама как го премята - браво! А колко е непокис малкият господин - невъзмутим и сериозен. Да ви е жив и здрав!!! 

Но не смятам, че преди да тръгнат на градина са били по-малко... Да оздравяват желая!
И Надето ми е със сополи и някаква странна хрипаща кашлица, ама май не става по-зле, напротив.
От вчера Надето е обици!
Много се радвам, че надвих най-вече своя страх.
Детето се държа геройски (пак) и плака след 2рата обичка за около 2,5-3 минути.
Е, вечерта майка й забрави, че детето си има чисто нови дупки на ушичките и като дръпнах една тясна блуза да я събличам...
И милата като писна... 
Как е Аничка? М/у другото, сънувала съм, че питам съпруга ти (не че знам как изглежда 

Кротува човечето и колко спокойно изглеждааааа, пу-пу
А пък мъжо ти е много впечатляващ в преобличането на бебета, все едно само това е правил. Хич да не съм те чула да се оплакваш
От това, което си казвала за него все пак се включва в домакинството. Моя и той помага общо взето при отглеждането на Сияна, но в домакинската работа не се включва вече
И още чакам адрес на ЛС. Твоя и на Елс. От Италия няма да мога да ви взема нищо, защото съм по цял ден затворена в офиса, като изключим кратките ми разходки на близки разтояния за по някоя снимка, но като минем през Гърция непременно ще взема по нещо за бебетата от Атинския Джамбо.
Също е възможно и да не ги гледат добре, т.е. да си пият кафенцето или знам ли аз. На моя позната детето си счупи крака, когато в групата е имало само 5 деца и лелите са казали, че не знаят как е станало
Така или иначе ситуацията е много неприятна. Мая може ли да говори, да ти каже нещо кой е направил това?

Майка ми казва, че е добре - хапвала, спяла и си играела, въобще много послушна била, обаче не мога да й чуя гласчето и ми е адски мъчно от това. Вече нямам търпение да си я нагушкам
. Относно цените в МЦ нямам представа какви са, защото в сайта им не са обявени, но Краси и останалите мами ме подготвиха така, че колкото и да ми кажат ще съм психически подготвена
. 

.Елла е просто зашеметявяща на мама съкровището 

(като чуя Джъмбо и ме засърбяват ръцете
). Сиси не я мисли, щом не плаче значи няма страшно. Маги я харизваме почти всеки уикенд на бабите и въобще не страда за нас, но сега докато бях в болницата е правила големи драми (за първи път тя е в къщи, а мен ме няма)...