ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 950
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
За нелегналите още Снимките са ми в подписа -гледайте че утре ще ги махам!

После ще пиша пак!

# 241
Вики, супер са! И Ямайка и вие! Hug

# 242
  • София
Хелоу!

Пачи, добре дошла, мила! Разказите са ти страхотни, както винаги! Душичката Бото - той ли е толкова мъничък или на Милен ръцете му са огромни?  newsm78 Ама как го премята - браво! А колко е непокис малкият господин - невъзмутим и сериозен. Да ви е жив и здрав!!!  Hug

Тони-бонбони много сладка!  Heart Eyes

Много болни наистина.  Sad Но не смятам, че преди да тръгнат на градина са били по-малко... Да оздравяват желая!  Praynig И Надето ми е със сополи и някаква странна хрипаща кашлица, ама май не става по-зле, напротив.  Peace От вчера Надето е обици!  Heart Eyes Много се радвам, че надвих най-вече своя страх.  Sick Детето се държа геройски (пак) и плака след 2рата обичка за около 2,5-3 минути.  Peace Е, вечерта майка й забрави, че детето си има чисто нови дупки на ушичките и като дръпнах една тясна блуза да я събличам...  Sick И милата като писна...  Embarassed Иначе е добре. С всеки изминал ден е по-стабилна на краката си, но си е бая стресирана от падане и е доста предпазлива. Ходи все още странно, но поне може да се каже, че ходи. Куцука, но полека-лека прибира крака.  Peace

Марти, ти знаеш ли ценоразписа там, където отиваш? Няма да се стряскаш, хей - няма от какво! По-важното е, че ще знаеш, че не плащаш грешни пари!!!  Peace Как е Аничка? М/у другото, сънувала съм, че питам съпруга ти (не че знам как изглежда  Rolling Eyes ) как е Ани.   Hug

Веси, честито возило!  Peace

Дани, честито и на вас! Безаварийно да си го докарате и карате!  Hug

# 243
Викиииииииииииииии, искам снимки, много си бърза пък  #Cussing out

# 244
Краси...направо съм ужасена от станалото! Shocked Close
Какво е това? #Cussing out
Нали има госпожи,лелички,които да гледат децата? #2gunfire
Вече неможеш да имаш вяра на никой... ooooh!
Ако съм на твое място ще стигна до края,за да разбере какво е станало и кой тормози така детето ми! Peace
Преградки мила! Hug

# 245
Искам и аз снимки Вики

# 246
Вики - и аз искам снимки, моля, не можах да ги видя  Rolling Eyes
Пачи - Бото е много сладък  Heart Eyes Кротува човечето и колко спокойно изглеждааааа, пу-пу  Simple Smile А пък мъжо ти е много впечатляващ в преобличането на бебета, все едно само това е правил. Хич да не съм те чула да се оплакваш  Crossing Arms От това, което си казвала за него все пак се включва в домакинството. Моя и той помага общо взето при отглеждането на Сияна, но в домакинската работа не се включва вече  #Cussing out И още чакам адрес на ЛС. Твоя и на Елс. От Италия няма да мога да ви взема нищо, защото съм по цял ден затворена в офиса, като изключим кратките ми разходки на близки разтояния за по някоя снимка, но като минем през Гърция непременно ще взема по нещо за бебетата от Атинския Джамбо.
Краси - възможно е да е причинено и от лелите, но и да не е - пак е ужасно. Аз съм чувала, че лелите "наказват" без да се забелязва - примерно ако някое детенце е по-темпераменто от другите и го скубят - това не оставя следи, синини и т.н. Наказването - да отиде в спалнята, примерно или в банята също се практикува. От Сияна знам, т.е. тя ми е разказвала за едно детенце, което много плачело за майка си и са го пращали в спалнята, защото бил лош  #2gunfire Също е възможно и да не ги гледат добре, т.е. да си пият кафенцето или знам ли аз. На моя позната детето си счупи крака, когато в групата е имало само 5 деца и лелите са казали, че не знаят как е станало  Shocked #2gunfire Така или иначе ситуацията е много неприятна. Мая може ли да говори, да ти каже нещо кой е направил това?
Цвети - как е Анна-Мария? По-добре ли е вече?  Praynig
Мимис - честит обички и здрави ушички на Бонбониерата  Hug

Аз тези дни не успявам да говоря със Сиси. Обаждам се всеки ден, за да чуя как е, обаче тя отказва да говори с мен  Cry Майка ми казва, че е добре - хапвала, спяла и си играела, въобще много послушна била, обаче не мога да й чуя гласчето и ми е адски мъчно от това. Вече нямам търпение да си я нагушкам  Hug

# 247
 ...........................

--------------

кари...да стигнеш до дъното на това "ухапване" , не ги оставяй да дишат,след като лекар ти е казал че не е от ухапване...натоявай за истината...

Дани...стискай зъби ,и аз съм същата не мога да дишам без Елла,затова се кефих че си я водихме с нас на почивката че само я мисля-незнам как хора остават децата си на село при баба за по месец два ,аз тотално бих изперкала(някой да не се засегне ,това го казвам не като укор)

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 03:07 от victoria

# 248
  • София
Вики, снимките са меко казани страхотни. За няколко минути се пренесох на това райско място.
Краси, непременно намери причината за травмите на Мая. Дано детето да не е много стресирано. А тя ходи ли с желание на ясла?
Мимис, честити обички на Надето  Flutter. Относно цените в МЦ нямам представа какви са, защото в сайта им не са обявени, но Краси и останалите мами ме подготвиха така, че колкото и да ми кажат ще съм психически подготвена Mr. Green. В понеделник ще пиша как е бил прегледа и всичко останало.
Дани, бързо ще се мине времето и скоро ще гушкаш Сиси.

Приятна вечер на всички  bouquet.

# 249
Пачи добре си се завърнала, радвам се че всичко е минало добре , браво на бебе Бо че е кротичък и дано да е така и за напред
Вики и аз като Марти заа минути бях в рая докато разглеждах снимките , нямам думи да кажа колко много ми харесаха фотосите
Дани още малко и като се върнете в бг ще си гушкаш Сиси. Аз също не мога без Мирела, всякакви врътки правим с мъжо само и само лятото примерно да си е при нас. За цяло лятоо сме я дали за седмица при баба на село, и аз съответно полудявам. Толкова е празно без нея , че даже незнам как сме живяли преди да си я имаме. Сега всичко правим с и за нея и сме супер щастливи и доволни.Но като сме разделени ни е много гадно и на тримата. Слава богу случва ни се рядко и за малко дано и така да си е занапред  Praynig
Краси какво да ти кажа потресена съм от случката и най вече от вроятната лъжа на учитлките. Дори и да е паднала , да се е ударила трябвало е да ти кажат. Мирела в другата градина редовно си я прибирах по едно врме нахапана но то си беше оградка на руката или бузата, т.е. личаха си зъбчета и на другия ден й нямаше нищо. Но аз тогава не можех да претиндирам много защото и тя бше по малка и всички хапеше наред и всеки ден имаше и нахапано дете от нея. Но както и да е де ухапано е различно от охлузено и не може да се сбърка
Лека и спокойна вечер на всикчи

# 250
  • Пловдив
Пачи ,добре завърнала се!Боян и Маги са много сладки!Леле ,колко е мъничък!
Вики ,невероятни снимки!
Дани ,Веси ,честити ви возила!
Кари ,много съжалявам ,че Мая е пострадала така!Най-лошото е ,че обикновено госпожите не знаят как точно се е случило.
 Да ви споделя и аз нещо,което ме притеснява много .Стилиян напоследък проявява агресия към едно момченце от групата.Напада го без причина , хапе го драска го ,блъска го в стената .Един ден като видях как го е захапал по бузката ,лошо ми стана.
Говоря му ,че не трябва да прави така ,питам го защо го бие , а той или мълчи или ми казва "Щото го бия".Опитах всичко и обяснения , и наказания ,обаче днес пак е блъснал същото момченце.Вече не зная какво да направя.Давайте съвети!
 Лека вечер!

# 251
Тане ти си в подобна ситуация на моята но си от другата страна.Имали нещо което го притеснява в ежедневието му ? При нас проблема е че Галина блъска Мая за играчки с обяснения и с наказания нищо не съм постигнала, разбрах че винаги го прави за да превлече внимание и ако я взема или прегърна се успокоява и спира да я дърпа или бута.Друго незная какво да ти кажа майка ми има едни дебели книги по детска психология та си мисля да го мятам и лекцийте и прегледах отпреди 20 години са но все пак започват да учат за децата от кърмаческия им период.Спирам че се отплеснах  Blush
Вики всички снимки са страхотни с какъв фотоапарат са по красиви са и от картички вярно че красотата идва и от вас самите  Heart Eyes  bouquet.Елла е просто зашеметявяща на мама съкровището  newsm03
Мамамая вие как я карате

# 252
Краси,току-що видях снимките на Маичка!
Това направо е ужасно!Горкото мъниче!  action032
Никак не ми прилича на ухапване мила...  Sad Tired
Какви са тези изроди незнам... #Cussing out #2gunfire

# 253
мдаа ето снимка http://kar4ita.multiply.com/photos/album/53#12, аз не вярвам лелките да са я ударили днес ми обясниха точно как е станало и ми се извиняваха много и обещаха да не се повтори аз им казах че съм ходила в съдебна медицина за медицинско

# 254
Уф, няма такава досада като гладенето  #2gunfire
Данидо, пращам ти адреса, но ти слагам лимит на подаръка с все доставката 3 евро  Peace (като чуя Джъмбо и ме засърбяват ръцете  Heart Eyes). Сиси не я мисли, щом не плаче значи няма страшно. Маги я харизваме почти всеки уикенд на бабите и въобще не страда за нас, но сега докато бях в болницата е правила големи драми (за първи път тя е в къщи, а мен ме няма)...
Тане, Кари, май наистина е време за дебелите книги... Дано Маги се въздържа от подобни прояви, че...  #Cussing out
Вики, нямам думи за снимките, мястото, Елла, ти и Дан   bouquet Hug
Мимис, пусни снимки на госпожицата  Praynig
Айде, че ютията ме гледа назидателно  Sick

Опа, Кари е писала - раната наистина е много ужасна, но пък останалите снимки са страхотни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт