ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 954
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Кари ,раната е много лоша,чак ме заболя като я видях.
Тане ти си в подобна ситуация на моята но си от другата страна.Имали нещо което го притеснява в ежедневието му ?  Heart Eyes  bouquet.
  Според мен -не.Напоследък е много послушен/пу-пу/ ,като излизаме на разходка и се срещаме с други деца се държи много добре , започна да спи вече по цяла нощ /най-после доживях/ ,вече не реве и не се тръшка , абе чудо дете ...
 Ох ,хайде няма да ви занимавам повече с нашия разбойник.
Аз мисля да поговоря с майката на потърпевшото момченце и да и предложа да се срещнем извън яслите с децата или пък тя да го помоли да не и бие момченцето ,нещо такова ми се върти в главата , обаче не я познавам тази майка и не знам как ще реагира на това.

# 256
  • София
Брех, никакви ви няма цяла събота...   Crossing Arms

Надето днес каталяса, милата, след едночасова разходка в парка. Накрая хленчеше, докато се прибирахме - отвикнали са й крачетата от подобно натоварване. Да не говорим, че ходи по някакъв много странен начин, олюлявайки се на всяка крачка бетер дърт пияница, което, според мен, е още по-уморително от обикновено ходене...  Thinking

Иначе е добре. Май обаче ще отлагаме градината още. От друга страна, тя дори в игрите си включва епизоди от рода на "мамата дойде да вземе детето от детска градина", та все се надявам да свикне бързо.

Цвети, как е Анна Мария? Някакво подобрение? Накаво прояснение?  Rolling Eyes

Пачи, как е?  Hug В интерес на истината още не съм снимала Надето... Не с обичките, без гипс не съм! А и с гипс я имам само от снимки на телефона.  Embarassed Много съм занемарила дейността с документацията значи. Но ще се поправя, промис!  Peace

Елс, как е Стени? Как е Тони? А ти как си? Така и не чухме разказ за раждането!  Naughty

Тане, в трудна ситуация си попаднала... Но не може да няма причина, щом е агресивен към едно конкретно дете, а не към всички и не по принцип. Явно има нещо в това дете, което изкарва Стилиян извън кожата...  Thinking Разпитвай по-настоятелно и задълбавай повече. Дано изчоплиш червейчето, че да го изхвърлиш!  Peace А самото потърпевшо дете как реагира? Оставя се да бъде бит и хапан, все едно си го е заслужил, или се съпротивява и моли за помощ? Не знам за майка му, но може би то самото знае причината за това поведение на сина ти?  newsm78

Дани, дано днес си разгледала малко повече от красивата Италия!  Hug

Хубав остатък от уикенда, момичета!
  bouquet

# 257
Хм, аз направих и сефтето в светските прояви на мен и на Боян: дребчо посети парка, аз - един бар (но само за час, мамка му)  Mr. Green
Айде, утре повече  Peace

# 258
Брррр, Краси, настръхнах от снимката на раната! Дано да не се повтаря и дано да разбереш истината!

Тане, според мен е добра идея да съберете двете деца и да ги наблюдавате как играят, какво се случва.

Вики, страхотни снимки (ти си направо професионален фотограф в моите очи), страхотно място, страхотно семейство! Все така съм си влюбена в Елла Heart Eyes!

Стени вече оздравява. Снощи беше последната инжекция, сега три дни ще пие друг антибиотик и се надявам да сме приключили вече наистина!

Тони расте и хубавее  Blush! Милата, ще бъде здраво тренирана да търпи всякакви дандании и викове и да си кротува в кошарата. Изобщо, тя е съвсем друга порода, различна от Стени.

За раждането вярно, че така и не ви разказах... Чете ли ви се сега, че тъкмо имам малко време?!
Таааа............. ако си спомняте, всеки ден ви се отчитах, включително и на 21-ви вечерта ви писах, че съм си 2 в 1 и всичко е ок! И наистина нищо, ама нищо, не предвещаваше, че на другата сутрин, ще имам Тони. След това продължих с висенето на компютъра докато пусна една поръчка в ла редут и защото не ми се гледаше да 2356-ти път Властелинът на пръстените. По едно време мъжът ми вече рече да си лягаме. Легнах и си заспах като първия човек.... до едно време, когато се събудих от нещо топло между краката си. Пипнах се - леко съм мокра. Реших да стана да отида до тоалетна, все още не осъзнаваща какво, аджеба, е това мокрото и докато прекося коридора направих пътечка след себе си. И тогава вече разбрах - изтичат ми водите. Погледнах часовника - 1:30ч. Поослушах се за някоя контракция - нъц. Позачудих се какво да правя, реших пак да лягам, обаче последва второ оливане. Ей, това изтичане на води е много странна работа! Не предполагах, че може да тече такова количество чак! Обаче контракции пак - никакви. Докато влизах и излизах от спалнята и се преобличах, успях да събудя мъжа ми. Той само като чу "изтичат ми водите" и като скокна... все едно той ще ражда. Облече се и вика "айде да те водя". Мене много не ми се бързаше, ама пък този силен теч без нищо взе да ме притеснява. Обадих се на майка ми да дойде да остане при Стени и тръгнахме.

..................

Тони се събуди! Очаквайте продължение, веселбата тепърва предстои.......

# 259
# 260
  • София
Здравейте Hug.
Малко спокойствие настъпи и за мен Grinning. Децата са навън с татко си, аз почистих и сега седнах малко да си поотпочина.
Елс, разказа започва много интересно, ще очакваме и продължението. Радвам се, че Стени е вече по - добре Grinning.

Тони расте и хубавее  Blush! Милата, ще бъде здраво тренирана да търпи всякакви дандании
и викове и да си кротува в кошарата. Изобщо, тя е съвсем друга порода, различна от Стени.

Дано да свикне миличката на шума и виковете, защото Ани след 6 - я месец от най - малкия шум се будеше и тя като заспи се започваше: "Дани тихо, стига си тропал, викал..., че ще събудиш бебето". В последствие той се научи да говори тихо, когато тя спи, а ако някой говори по - силно той му прави забележка: "тихо, Ани пинка" Joy.
Тане, да не би това детенце, дето Стилян го тупа, да го предизвиква с нещо newsm78?
Ауу, Краси, раната наистина изглежда ужасно. Дано не я боли много Praynig.

Да ви кажа, след дружни размисли дали утре да водим Дани на хомеопат или не решихме да изчакаме, че не ни се дават толкова пари за един преглед. По - нататък може би ще го заведем, но за момента е здрав и решихме, че с тези пари можем да им купим нещо. А утре така и така няма да ходи на градина , че в четвъртък казах на учителката, че няма да го водя и утре ще го заведа при педиатърката, да ни препоръча някакви имуностимуланти.

Отивам да правя таратор.
Чао и приятен ден  bouquet.

# 261
Марти и аз стигнах до същия извод..... За имуностимуланти си купих клеева тинктура и сребърна вода и съм доволна давам и на двете имат хрема от един месец едва сега с тези неща я овладях  Peace
Елс очаквам с нетурпение продължението
Мимис  Hug

# 262
Аз минавам набързо,че един огрооомен куп дрехи ме чакат да ги изгладя. Tired ooooh!
Пускам малко от нашия репертоар: Mr. Green
Ябълка зелена
Пиле,пиле
Грух,грух прасенце
Мила моя мамо
Зеленчуци,който не яде
Изгубила Веселинка коланче

# 263
Пачи, честито бебе Бо ! 
  ylinfant pacifier stork-boy
Толкова много съм изпуснала, но поне се включвам преди регистрирането на нова тема, надявам се с толкова хубаво заглавие  bouquet
Много пътувам напоследък и откакто Ася тръгна на държавна ДГ, е малка лудница вкъщи- нищо различно от всички вас, както чета Blush Heart Eyes

# 264
Здравейте!
Пачи, много ви е хубаво момчето! И браво на Милен, страшно е ловък със смяната на памперси и обличането на Бо!  Peace Да не си посмяла да го ругаеш вече!
 Mr. Green
Вики, много са хубави снимките, благодаря ти, че сподели тези моменти с нас! Какво стана с плановете ви за идване в БГ следващата година?  Heart Eyes

Краси, направо е ужасяваща раната на Мая. Но пък с Галето са големи сладурки и много си приличат. Въпреки, че Галето е със сини очички!  Hug

Дани, прибрахте ли се? Какво става с колата?

Цвети, как е Ана- Мария?

Мимис, покрай Надето съвсем нищо не споделяш вече за Хари и Еми. Особено за Еми!

Тане, не знам какво да кажа, но явно има причина агресията да е насочена само към едно дете. Дано майката се съгласи и да успеете да стигнете до причината!  Hug

Ние вече сме добре. Казвам вече, защото Калина повръщаше 2 пъти, после имаше и разстройство през нощта петък-събота. После започна да вдига Т – 37,3 до 38,4. Снощи я свали и цял ден беше сравнително добре. Но карахме на Хидрасек, Ентерол и Хидратин Алфа. Вечерта вече не и давах, че много плака, че са „ганни” (гадни). И тази сутрин се събуди и се разплака, че корема и е празен и много иска да яде.
Сетих се и за причината. В петък се видяхме с едни приятели и имаше поръчани пържени картофи със сирене на масата. И вме, както обикновено да изяде само сиренето от тях, Калина яде и картофи, но аде много, заради конкуренцията с детето на приятелите ни, кой ще изяде повече. И т.к. корема и не е свикнал на пържено.....явно е реагирал.

Хубава вечер и успешна седмица ви желая!   bouquet

П.с. Сега ще видя репертоара на Ивко  Grinning
Днес купих Витакид, не мога да кажа още добри ли са, или не, ето да ги видите http://www.vitakid-bg.com/

# 265
Елс, чакам продължението  Whistling
Марти, на Маги миналата година след н-тата настинка и 1-2 гнойни ангини (придружени с антибиотик за първи път в живота й) започнах Рибомунил на хапчета (по съвет на педиатърката). Страшно съм доволна - пресече тежките болежки, и въобще малкото настинки ги изкара много леко. За съжаление го почнах чак от януари. Тази година си го започнах в началато на октомври (както си му е реда - в сезона на сополите) и до сега Маги не се е разболяла (а ходи на градина от 08.09.). Имаше едни небрежни сополи по едно време (точно със започването на Рибомунила), веднага я заведох на лекар, но педиатърката ми каза, че това е реакция към хапчетата, гърлото й не е червено, секретът е бистър и да не я спирам от градина. Сополите минаха за 3-4 дни  Peace
МС, ти къде се загуби, и в концертната тема те няма...
Кари, Марти, Бото направи първата си тренировка на спане на адски шум - днес през нас минаха сестра ми с децата да ни видят, а това означава 1 час нон-стоп пищене и гонене (ама като в най-зрелищните филми на ужасите), представляващо адски забавна игра между Маги и Йоско. Всичко това е придружено с обръщане на къщата с краката на горе от кака Марина. Преди това и нашите бяха в нас (майка ми до сега беше с бронхопневноминя и бях наложила карантина, така че днес видя Боян за сефте), и те донесоха едни торби с манджи и подаръци за децата и за мен  Flutter. Като цяло ми отне коло 2 часа само да подредя къщата след като си тръгнаха всички   ooooh!
Сега ме треска главата и нямам сили да гледам повече в РС-то, но от утре Маги е на градина отново, а Милен на работа, така че идва спокойствието  Mr. Green

# 266
Включвам се за много малко, да кажа, че почти ви изчетох и че вече сме в Гърция - отвратително шофиране без никакви правила  #Cussing out Пред нас стана катастрофа - не голяма - слава Богу, но достатъчна да ме държи под налягане докато не пристигнахме в Атина, при родата на Свилен. Вестибуларния ми апарат още не се е оправил след пътуването с ферибота  ooooh! и още се  "клатя" като затворя очи. Иначе гледките бяха страхотни, дано и снимките да са станали.
Успях преди малко да се чуя със Сиси. Все по-усезателно усещам липсата й и ми става все по-мъчно и просто с нетърпение чакам да я видя.  Hug
После ще пиша още. Сега малко почивка.  Hug

# 267
Здравейте и от нас!
След доста дни само четене и не писане се чудя от къде да започна....
Пачи - страхотен малък мъж си имаш! А пък за таткото-няма да се повтарям , всички са го казали колко добре се справя,а пък ти ако се оплачеш от него.....мисли му!
Вики - благодарим ти за прекрасните снимки, поне с тях да се пренесем на толкова вълшебно място. А вие сте просто ....без коментар!
Краси - като видях раните на Мая направо занемях.....Не мога да си представя,че има подобно безхаберие.
Правде - стискам палци всичко да е разминало и Калинка вече да е напълно здрава.
Дани - чакаме те вече с много снимки и разкази.
Мимиска - честити обички! Като знам колко много се притесняваш от реакцията на Анна Мария...пък и тя на втория ден си изскубна обицата с една кукла. Колко рев изрева-само тя си знае. Разкажи ни наистина малко за Хари и Еми.
Елси - браво за геройството на Стени. Не ми се мисли,ако ни се наложи как бихме държали нашто зверче за инжекции.
Веси - направо си имаш истински артист у дома и съм сигурна,че даже и за миг не ти е скучно с него.
Марти - как е оченцето на Аничка, оправили се вече?
Дано не пропускам някого, но толкова запомних....

Иначе ние днес сме на ДГ след две седмици отсъствие. Анна Мария от петък все повтаря,че иска да ходи при децата , а тази сутрин пак пророни няколко сълзи на вратата. Дано да не се разболее пак,че като слушах  на вратата какво дружно кашляне беше...

# 268
  • София
Здравейте  Hug.
Нали ви казах, че днес ще водя Дани при педиатърката, обаче жената каза, че до 4 години не е хубаво да се дават имуностимуланти, защото детето трябва да си изгражда по естествен път инунитета и сега се чудя дали на своя глава да не започна да му давам или Рибомунил или Бронховаксон (някой да има повече информация за него  newsm78?), че той като донесе вируса вкъщи ще го лепне и на Ани, а не ми се ще и нея да я гледам болна.
Правде, дано Калина вече е добре. Ще чакам да споделиш има ли ефект от Витакид - а.
Пачи, и Бото в цяла тази дандания е спал  Party.
Хе, хе, Дани, а нима в БГ има правила за шофиране.
Цвети, ще стискаме палци на Анна Мария да не се разболява Praynig. И в групата на Дани половината кашлят, но... ooooh!. Иначе Аничка е вече добре, няма кръвоизлив, до утре ще й слагаме капки, а в петък сме на контролен преглед.
Марина, включвай се по - често. Как е Ася?
Веси, сега ще разгледам репертоара на Ивко.
Приятна вечер на всички  bouquet.

# 269
Ех, дами, никакви ви няма, добре, че съм аз да пиша  Mr. Green
От 3 дни вършея по градинките с Бото, а днес съм за сефте сам-сама - Маги на градина, Милен на работа. Едната баба се отзова да помага с вдигането и свалянето на количката по стълбите (нещо още ме опъва от едната страна на корема от операцията  newsm78), утре имам уговорка с един приятел, който в момента е в ролята на самотен родител, та той ще дойде с нас на разходка и ще ми бъде шерп. Друг приятел всеки ден обядва в едно евтино кръчме в квартала, та той ще ми бъде шерп във всички останали случаи  Peace Каква съм хитра, а? Ще си остана без приятели както съм ги подкарала  Joy
Цвети, дано да й се размине на Анна-Мария  Praynig
Данидо, това с морската болест е ужасно - и аз съм с кекав вестибуларен апарат, от водно колело ми се е случвало да си изповръщам червата (вярно, че 5 часа го карахме, ама все пак...). Спомням си като дете мрънках на нашите да ме возят на комета и те най-накрая ми организираха едно пътешествие Варна-Созопол, което прерадтна в няколко часово повръщане през задната палуба  Sick

Общи условия

Активация на акаунт