ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 23 949
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Налазиха ме гости и не успях да довърша постинга  Mr. Green
Марти, то и постоянните сополи не изграждат особен имунитет (а само хроничен ринит), така че трябва да избираме между по-малкото зло  Peace
Леле, и аз не съм видяла репертоара на Ивко, отивам  ooooh!

# 271
Пачи - при теб явно е доста по-зле. Аз не съм повръщала, но имах неприятно изживяване също като дете и също на една от онези гадни комети, само че не си спомням дестинацията.  Тогава се отървах само с гадене, а при това пътуване - не ми се гадеше, но ми беше лошо на моменти, а след слизането - още не мога да се оправя. Все едно още съм на ферибота -  днес е значително по-добре, но все пак го усещам. Айде стига съм ви ревала.
Марти - да и в БГ няма правила, но тук е още по-зле (не съм вярвала, че мога да го кажа) - всеки изпреварва от която си страна иска, карат с бясна скорост, като на рали. Като капак тези малки моторчета се врат навсякъде и карат така бясно, че ум да ти зайде, а те са едно от основните средства за предвижване в Атина, досейщайте се колко са много.
Днес ходихме на върха на едно възвишене, където има малка църква и отгоре се вижда цяла Атина, т.е. докъдето ти погледа стига от всяка страна се вижда все Атина. Много е внушително. Снимков мат`риал - като ги кача.

# 272
Марти - аз давам Бронхо ваксом на Анна Мария. Не занм , но и двата пъти , когато започвам да и го давам се разболява и започва да кашла. Давам и го на прахчета,че го пие по-лесно.
Иначе за Лазар бях много доволна отнего,защото той имаше постоянна кашлица с астматични пристъпи и от него се разреждаха и бяха по-леки. Може би сама трябва даси прецениш и да решиш какво да даваш.

# 273
Весенце, много се смях, как успя да накараш Ивко да изрицетири целия си репертоар?  newsm78 Маги на втората песен ме отрзва...

# 274
Все не ми остава ред да си довърша разказа, трябва да взема да го пиша в уърд на части и после да ви го пейстна само...

Обаче не мога да не ви покажа какъв модел си имам  Heart Eyes Blush
Вчера останах така приятно изненадана! Пратих майка ми да плати таксата в градината, а се оказало че някакъв фотограф бил снимал децата точно преди Стени пак да спре да ходи на градина.

# 275
Ей ме на нарисувана за Хелоуин:
http://s164.photobucket.com/albums/u22/Ekcnpec/Halloween%202008/ … rent=IMG_7454.jpg

Трифи не беше с мен Tired заради съмненията за скарлатина, която никаква я няма.
После пак ще влезна...за сега чао и слънчев ден /при нас е мрачно и хладно Sad/

Елс,писали сме заедно-страхотен е Стени Heart Eyes

# 276
  • София
Елс, да ти е жив и здрав моделът!  Heart Eyes И все така чаровен и красив!!! (пфу-пфу-пфуPeace

# 277
Марина как я карате разписвай по често при нас  Heart Eyes
Веси браво на Ивко ние нищо не рецитираме затова ще се радваме на другите деца  Hug
Пачи покажи снимки от разходките, тежка ли ти е количката, ти се пази все пак съвсем скоро те оперираха  Heart Eyes
МТВ страхотно парти сте си спретнали  Hug
Елс Стени е страхотен  Hug
Вчера водих Галина контролен преглед и казаха че е здрава  Hug днес е на градина но се оказа че е минало есенното тържество за което много съжалявам  Sad.Но пък днес в яслата ми казаха че другата седмица ще имат такова тържество но без майкте обаче ще ги снимат.Аз сега съм самичка и се чудя какво да правя то било хубаво да имаш свободно време  Party

# 278
Елс, да ти е жив и здрав моделът!  Heart Eyes И все така чаровен и красив!!! (пфу-пфу-пфуPeace
Peace Peace Peace  bouquet

# 279
Леле Елс, юнакът ти прилича на кинозвезда, направо е страхотен, да ти е жив и здрав пу-пу  Heart Eyes Hug

# 280
Леле, Зеч, зло да те забрави - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН вече на патерица  ooooh!  bouquet  bouquet  bouquet
Да си ми много здрава, усмихната и щастлива, покрай теб - и цялото ти семейство  Hug Много, ама много те обичам и утре ще те събудя рано-рано да ти честитя и по телефона  Hug
В твоя чест дори ще си направя труда да ти постна букет  Embarassed:

Дами, аз съм кърмачка в следродилна депресия и е нормално да съм с изфирясъл мозък, ама вие къде дремете  #Cussing out

Елс, Стени е  Heart Eyes
МТВ, нищо вещерско няма в твоята маскировка  Mr. Green

# 281
Зечи...ЧРД ,много много много здраве за теб и цялото ти семейство
  bouquet

Елс.... Еееее Страхотен е Стени ,страхотна снимка и как хубаво е погледнал само ,абсолютен модел-изписан е в лицето направо,стахотни очи,много красиво момченце си имаш.пу-пу  Heart Eyes
Чакам продължението на историйката ,когато можеш обаче ...заета мама си ти сега. Wink

Гледах Ивко сладура как хубаво пее  Laughing,Елла също съм я снимала ,ще гледам да обработя да пусна видео!

Днес гласувах за президент за 1ви път,много ми беше вълуващо! Simple Smile

# 282
Зечи, Честит рожден ден! Здрава и много щастлива бъди!

Веси, Ивко е велик рецитатор, а Стени е невероятен красавец. Женските сърца са обречени още от сега! bowuu И аз съм на опашката за разказа, когато сколасаш, разбира се.

# 283
Зечи, жива и здрава да си, много обичана и обичаща! Heart Eyes

Веси, Ивко е много сладък Heart Eyes, да покажеш и следващите му изпълнения! Hug

# 284
Зечи, зло да те забрави! Честит рожден ден! Да си все така мила и грижовна майка, борбена, обичана и обичаща!

Айде в края на тази тема да си довърша и аз писанията....
Цитат
Таааа............. ако си спомняте, всеки ден ви се отчитах, включително и на 21-ви вечерта ви писах, че съм си 2 в 1 и всичко е ок! И наистина нищо, ама нищо, не предвещаваше, че на другата сутрин, ще имам Тони. След това продължих с висенето на компютъра докато пусна една поръчка в ла редут и защото не ми се гледаше да 2356-ти път Властелинът на пръстените. По едно време мъжът ми вече рече да си лягаме. Легнах и си заспах като първия човек.... до едно време, когато се събудих от нещо топло между краката си. Пипнах се - леко съм мокра. Реших да стана да отида до тоалетна, все още не осъзнаваща какво, аджеба, е това мокрото и докато прекося коридора направих пътечка след себе си. И тогава вече разбрах - изтичат ми водите. Погледнах часовника - 1:30ч. Поослушах се за някоя контракция - нъц. Позачудих се какво да правя, реших пак да лягам, обаче последва второ оливане. Ей, това изтичане на води е много странна работа! Не предполагах, че може да тече такова количество чак! Обаче контракции пак - никакви. Докато влизах и излизах от спалнята и се преобличах, успях да събудя мъжа ми. Той само като чу "изтичат ми водите" и като скокна... все едно той ще ражда. Облече се и вика "айде да те водя". Мене много не ми се бързаше, ама пък този силен теч без нищо взе да ме притеснява.

И потеглихме към болницата. Докато стигнем там вече пак си бях като напикана и охраната хич не ни и пита за какво идваме. Само че ни отвориха да влизахе от не от този вход, от който трябваше, та спретнахме и една обиколка на болницата в стил "опознай, за да... (продължението обаче не се връзва с мястото Mr. Green)". Звъним на вратата на отделението - отваря една заспала санитарка. Казвам й за какво съм дошла, а тя почна да ме убеждава, че щом нямам контракции, нямало да раждам, можело това да не са води, а от натиска на бебето да съм се била изпуснала. Патка абсолютна, без извинение! Добре, че бързо дойде и сестрата, та пое нещата в свои ръце и оная не се обаждаше повече. Тук е момента да ви кажа, че в провинциални болници като нашата в празнични и почивни дни няма лекари на смяна, освен един дежурен за цялата болницата. Всяко отделение си има от някой от неговите си доктори на повикване. Също така, тукашните гинеколози са си изработили система и практика всеки да си гледа неговите си бременни и родилки - т.е. при който си ходила на жк - той си те изражда, дори и да не е на смяна в момента(затова всички практикуват платени жк), а ако е възпрепятстван, тогава те поема друг, без да му дължиш нищо. Цялото това лирическо отклонение, за да ви обясня, че тогава в аг отделението нямаше лекар. Та приеха ме, обадиха се на доктора ми, попълвахме документи, мина си цялата процедура с всички екстри (тоалет и т.н.), сложиха ме на монитор за тоновете, а при мен никакви контракции, от време на време леки течове и все още никакъв доктор на хоризонта. По едно време сестрата без да иска се изпусна, че като се обадила на доктора, разбрала, че той е някъде на далеч извън града и щял да тръгне, ама не знаели кога ще пристигне. Е, в тоя момент леко изкрейзих - как така ще раждам без доктор! Тогава ми обясниха за врътката между лекарите и малко се успокоих, ама малко, щото пък последва обяснение, че щели да събудят докторката, която трябвало да замести в този случай, ама не още (нещо като "тати ще ми купи колело, ама някой друг път"). Междувременно на мен ми се появиха леки контракции, но както си се появиха и взехме да ги дебнем дали ще станат силни, редовни, чести.... така и си изчезнаха. Даже мен взе да ме избива на дрямка. Към 5ч. сестрата взе да се притеснява от това положение, обади се на докторката и взе да се приготвя да излиза от смяна. Дойде новата акушерка, дойде докторката и се оказа, че при мен положението е до никъде - контракции - никакви, разкритие - 1,5см., води - продължаващи да текат по малко, но пък тонове на бебето - прекрасни през цялото време. И така в крайна сметка в 6 и половина ми включиха окситоцин и ми дадоха едно хапче за по-бързо разкритие. Към 7 и нещо се появиха и контракции. Докторката пък си тръгна, защото с това никакви разкритие до обяд нямало да родя и обеща да се върне бързо. И така, лежа си аз, следим контракциите с акушерката. Мина час, минаха два - доктори пак никакви. Контракциите станаха вече доста силни. Към 10ч й викам на акушерката "да знаеш, че момента наближава, търси някакъв доктор", а тя вика - "аааа, много ти беше малко разкритието, не е възможно". Продължих аз да настоявам на своето, тя се видя в чудо с мене и се остави да я убедя да ме пребърка за разкрие (тук това не е позволено да го правят акушерките), за да се убеди. И като го направи не смогна да бърза да сваля ръкавиците и да търси телефон, защото наистина разкритието ми беше вече пълно. И после вече нещата се развиха светкавично. Докато тя звънеше по телефоните (моят доктор беше още на път, докторката, която ми включи системата пък се оказа извън обхват) усетих, че ще започват напъните. Казвам го това на акушерката, а тя – „не, в никакъв случай няма да напъваш, дишай дълбоко”. Хубава работа – предишния път ме караха да напъвам, а тоя път – недей Crazy. Да, ама не напъвам аз, то си тръгна естествен напън. Дишам дълбоко и бавно, старая се от мен нищо да няма, но то си напъва. И в тоя момент вече си виках – Пачи се притесняваше да не родя при някой пиян доктор, пък то виж какво става – ще родя без доктор. А акушерката ме успокоява, че за 32 години практика се било случвало да изроди сама бебе, така че да не се притеснявам. И все така си стоим в предродилна зала и чакаме доктор. До момента, в който вече нищо не може да бъде спряно. Едва се вдигнах, направо си ме занесоха в родилна зала, в тоя момент дойде и докторката, току си сложи престилката и ръкавиците, аз извиках „много е силен тоя напън” и бебето излезе. Останалото е ясно – беше момиченце, беличко още от раждането си, страшно приличащо на Стени като се роди. Може би затова това бебе го обикнах и почувствах още от първия миг(защото при Стени, колокото и да бях щастлива след раждането му, всичко ми се струваше някакси нереално и трябваше да мине време, за да го почувствам като моето си дете, което обичам повече от всичко на света) - сякаш се познавахме отдавна.

………………
Та това е то – моето второ раждане.
Дано не досадих. Извинявам се, ако звучи объркано и ако е не добре написано, но го писах буквално на части от по няколко изречения….

Сега ще се върна да идя и репертоара на Ивко. Преди не бях отворяла линковете, защото си помислих, че са просто линкове към песничките, които си пеете, Веси.

И мерси за комплиментите за Стени! Hug

Едит:
Понеже Ланг остана самичка бременна, а сме и на 15-та страница.... ей сега ще ви орисам с едно лудо заглавие на новата ни тема! Peace Wink

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 09:10 от els

Общи условия

Активация на акаунт