Марти, то и постоянните сополи не изграждат особен имунитет (а само хроничен ринит), така че трябва да избираме между по-малкото зло

Леле, и аз не съм видяла репертоара на Ивко, отивам

заради съмненията за скарлатина, която никаква я няма.
/

днес е на градина но се оказа че е минало есенното тържество за което много съжалявам
.Но пък днес в яслата ми казаха че другата седмица ще имат такова тържество но без майкте обаче ще ги снимат.Аз сега съм самичка и се чудя какво да правя то било хубаво да имаш свободно време
И все така чаровен и красив!!! (пфу-пфу-пфу) 

Много, ама много те обичам и утре ще те събудя рано-рано да ти честитя и по телефона 

. Да, ама не напъвам аз, то си тръгна естествен напън. Дишам дълбоко и бавно, старая се от мен нищо да няма, но то си напъва. И в тоя момент вече си виках – Пачи се притесняваше да не родя при някой пиян доктор, пък то виж какво става – ще родя без доктор. А акушерката ме успокоява, че за 32 години практика се било случвало да изроди сама бебе, така че да не се притеснявам. И все така си стоим в предродилна зала и чакаме доктор. До момента, в който вече нищо не може да бъде спряно. Едва се вдигнах, направо си ме занесоха в родилна зала, в тоя момент дойде и докторката, току си сложи престилката и ръкавиците, аз извиках „много е силен тоя напън” и бебето излезе. Останалото е ясно – беше момиченце, беличко още от раждането си, страшно приличащо на Стени като се роди. Може би затова това бебе го обикнах и почувствах още от първия миг(защото при Стени, колокото и да бях щастлива след раждането му, всичко ми се струваше някакси нереално и трябваше да мине време, за да го почувствам като моето си дете, което обичам повече от всичко на света) - сякаш се познавахме отдавна.