Хиляди благодарности и поздравления за труда на Дани!
Пачи - не ми харесват напрегнатостта и настроението ти. Бебе Ру не те иска такава сръдлива....я се усмихни и горе главата! Предстоят ти хиляди неволи с увеличаването на децата...3, така че не се отчайвай!
Мимис - радвам се за малката-голяма героиня. Дано по-бързо да минава времето и да махат гипса. Целувки на сладкото Наде.
Аз също тази вечер бях на родителска среща,но на баткото. Бих казала,че е много истина поговорката "Малки деца - малки ядове!" Не,че има оплаквания от моето момче,но на класната им по немски и се реве с глас от 4-5 момичета в класа.....не може да се изоплаче от тях. Да бих ви казала философски-живейте си до като са малки децата....
Ланг - и ти не се навивий да страдаш. Отдай се само на хубави мисли свързани с предстоящото събитие и гледай положително напред!
Спирам да пиша , че тази вечер май само давам наставления

Така че ще се търпим взаимно. Докога - ще видим. 

. Останаха козметики, пране, гладене и любимито ми чистене. А, и креват, и количка.
Има още едно, което е от Правдето и съм го сложила като чакащо за следваща тема, защото също е страхотно, просто "нашето" бебе Ру е на дневен ред. И в тоя ред на мисли -
Съвсем сериозно!!!
Дано помогне.
Какво мислите по въпроса?
Но другата събота или неделя (ако не съм родила, де) са свободни.
. И сега сме в размисъл на какво точно да запишем Маги - изборът е: английски/немски, приложни изкуства, футбол, тае куон-до, плуване, латино танци. Чудя се за латиното и приложните изкуства.
Малко да хапна и имам чувството, че ще се пръсна. А и неприятния момент с минаването от храната от над шкембето до под шкембето... 
Мисля по Дискавъри беше филма, но не съм на 100% убедена.
Ще видя този мес как ще ..ама рано ни е още за критическа, що за нерви ни тресат
.
.