СНБМ - инициативи - 25 част

• 17 716
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, днес направихме интервюто с Кенгуру по темата за СК. Ще ни пратят текста, преди публикацията..

# 121
Да предупредя. Уикенда ще пътувам, така че освен задачката с Минчева за кръглата маса, до понеделник почивам  Grinning  Laughing

# 122
Препратих в пощата едно писмо за нова кампания за деца в неравностойно положение. Моля ви да го погледнете и ако имате такива познати деца, да пишете.  Praynig

Доли, приятна почивка.  Hug

# 123
# 124
Здравейте момичета!

Някои от вас вероятно все още ме помнят, за други съм просто нов ник от форума.

На всички ви обаче искам да кажа, че след повече от 1 година официална раздяла със сдружението, не успях да се разделя с идеите, които ме накараха да стана един от учредителите му.
Това е и причината да изпратя отново заявление за членство.

# 125
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте момичета!

На всички ви обаче искам да кажа, че след повече от 1 година официална раздяла със сдружението, не успях да се разделя с идеите, които ме накараха да стана един от учредителите му.

newsm51 smile3525 newsm44

Добре си ни се завърнала!

# 126
Е някой да я одобри де Grinning
ДОбра дошла и от мен!

# 127
  • СОФИЯ
Никът ме втрещява, но ще се опитам да "демонстрирам" любезност.

Аман от учдредители....важно е развитието.

# 128
Здравейте момичета!

Здравей, здравей... доста дълго удържа далече от нас  Simple Smile Твоя ентусиазъм си ни липсваше  Hug Радвам се, че реши да се върнеш  Hug
Ще ми пращаш ли на хартия или да си взема данните от предишното  Mr. Green Heart Eyes

# 129
Инич, не мога да повярвам, че се реши.....  bouquet

Саня, моля по-мило с новите-стари Heart Eyes, че и Ината не е от лесните (мале-мале....главата ме заболява ooooh!)

# 130
  • СОФИЯ
Инич, не мога да повярвам, че се реши.....  bouquet

Саня, моля по-мило с новите-стари Heart Eyes, че и Ината не е от лесните (мале-мале....главата ме заболява ooooh!)

ОК, вероятно имаме еднакви палта от малки далматинци! Обичам връхни врехи и от други екзотични животни! само дето, във връзка със защита на природата съм навита и на определен качествено обработен изкуственяк

# 131
Здравейте момичета  Grinning
Ине, радвам се да те видя отново  Sunglasses
Извинявам се за отсъствието, но Алекс беше много болен горкия.

# 132
Момичета, понеже прегледах и пощата, видях че имаме писмо с информация за безплатни прегледи за рак на гърдата.
Не мислите ли че е добре да пуснем тук тема по въпроса, ако няма вече такава в някои от другите подфоруми?

# 133
# 134
Спяща, четох проекта на данъчните закони миналата седмица, забравих снощи да пиша за това.
Ще трябва да вземем отношение със сигурност по въпроса за даренията.

Общи условия

Активация на акаунт