Пише, че има различни вкусове miso - би ли ми препоръчала някой от тях ? А производител или марка ?
Значи, правя си зеленчуковата супа по традиционния начин и добавям от него - какво количество ?
Смайли, аз го купувам от азиатския магазин, в Бг незнам дали и къде се продава
![newsm78](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/newsm78.gif)
с вкусовете е малко сложно.
аз първо опитах супата в японски ресторант и ми хареса много.
веднага отидах да купувам мисо-пастата. само 1 вид беше без консерванти и моноглутамат и аз грабнах нея - половин кило
![Shocked](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_eek.gif)
странното е, че не е солена, но не замръзва в камерата
![Rolling Eyes](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_rolleyes.gif)
моята мисо-паста има малко по-различен вкус от този в ресторанта, моята сладнее леко.
иначе аз слагам зеленчуци да се варят във вода с малко сол.
когато се сварят слагам в чинията 1 ч.л. мисо и разбърквам с малко от бульона, после добавям супата. мисото не трябва да се вари.
т.е. в супата не слагам мазнина, подправки, застройки.
само зеленчуци, евентуално фиде или макаронки. за месоядните - месо
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)
самото мисо дава невероятен вкус, а мазнината не липва, колкото и странно да звучи.